Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de Breaking news, miercuri, 11 februarie 2015

Elena Udrea spune cuiva că se droghează și ea știe asta!

Elena Udrea a făcut din nou în direct gestul ducerii degetului la nară.
Dat fiind că toate somitățile tembelismului televiziunilor sărace din România sunt convocate să interpreteze gestul ca și cum Elena Udrea ar fi Zeița Artemis, m-am enervat și-am decis să dezvălui:
Prin acest gest, Elena Udrea îi transmite unuia sau uneia dintre dușmani ( dușmance) că știe că se droghează, ba mai mult, că are probe zdrobitoare pentru a dovedi asta opiniei publice.

Nu, nu e o amenințare sau un șantaj. Pur și simplu Elena Udrea, care știe cît să dărîme trei sferturi din ștabii din România de azi, face mișto  de dușman (dușmancă) în scopul vădit al perpelirii.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

66 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, miercuri, 11 februarie 2015”

  • DACĂ DUCEA DEGETUL LA GURĂ , ASTA ÎNSEMNA CĂ-I DĂ …CODRUTEI , LUI BĂSE SAU LUI GADEA ,CIUTACU . ROMANILOR ?. AIURELI …

  • Domnule Ion Cristoiu, Gestul cu pipairea nasului, facut de Elena Udrea, este intr-adevar facut involuntar de cei care „trag pe nas”….spun involuntar pentru ca nasul cu timpul capata o sensibilitate si ai senzatii de mancarime….cand , Nu mai tragi….deci eu ma astept ca Elena Udrea sa intre in sevraj mai ales ca va sta 30 zile in arest.!!!!

  • Maestre, asta e bomba daca e adevarata! Citeste!!!

    ” Potrivit avocaţilor, probele anchetatorilor nu dovedesc acuzaţiile pe care i le aduc Elenei Udrea, acestea constând până la acest moment în denunţul făcut de Dinu Pescariu şi un bileţel găsit la percheziţiile de la domiciliul fostului ministru pe care erau notate iniţialele „E.U.” şi suma de 500.000 de euro.

    Astfel, explică avocaţii, anchetatorii ar încerca să dovedească mita pe care omul de afaceri Dinu Pescariu i-ar fi dat-o Elenei Udrea.”

    http://www.mediafax.ro/social/avocati-dna-probeaza-faptele-lui-udrea-cu-un-biletel-de-la-perchezitii-si-denuntul-lui-pescariu-13815555

  • hahaha !…ce dezastru ar fi fost la haznaua 3 daca doamna Udrea arata cu degetul spre posterior !

  • Maestre,cand Rares Bogdan a invitat-o la aniversarea dansului,Elena Udrea a fost un om cinstit,onest,fara pete !

  • Un gest din copilărie, un mesaj adresat mamei sale. Că totul este OK, că rezistă…

  • sportivii le au cu trasul pe nas, fostii sportivi…

  • DACA ISI BAGA DEGETUL IN CUR CE INSEMNA? hai sa fim seriosi

  • Spre deosebire de „bravii masculi ” psd-isti care la vederea catuselor s-au milogit, au plans, s-au facut ca se impusca, au dat in hipertensiune si infarct, Elena Udrea este demna si stapana pe ea. Hienele Latrinei3 sunt profund dezamagite, ar fi vrut sa o vada ingenuncheata dar din nefericire pt ei si mai nou altii de pe la Realitatea, Udrea e o femeie puternica, desteapta, frumoasa si demna.

  • Die Cristoiu nici azi presedintele Basescu nu a spus clar ca o sustine pe Udrea?

  • Teoria nasulu EU si nasul Cleopatrei!

  • Cred ca drogatul este Coldea

  • Daca v-ati enervat,inteleg ca dvs.stiti din agenda despre cine este vorba.Sunt foarte curios,oare….. Florian Coldea se drogheaza ?

  • )elena udrea este o fosta prostituta comuna propulsata de un clan de interlopi-pesti la cel mai inalt nivel prin reteaua alro-kgb-cocos-nastase.ani de zile. O mare feminista din Anglia spunea ca orice casatorie din interes este o faorma de prostitutie asa ca prostituata acum de lux elena udrea si-a continuat cariera ducindu-l de lat ca pe un pisic pe traian basescu..si astfel la cel mai inlat nivel au condus Romania -interlopii,alro-istii,tigancile vrajitoare prietene-consilere ale elenei udrea,traficantii de droguri si oameni,homosexualii-drogatii-mondenii, ….iar dpa ce a facut un balt pact cu viorel ponta si a incercat sa fure alegerile elena udrea -prostituata care conducea din ceaunul vajitoarelor a incercat sa distruga institutii ale statului de drept SRI,DNA,SIE,ANI mina in mina cu cartelul de politie politica kgb-ista alui felix dan voiculescu…..si asta in conditiile in care sintem in pragul unui razboi mondial.elana udrea-basescu-ponta-felix &co tudor breazu-mondenii gay-drogati au fost invnsi printr-un miracol de Dumnezeu asa cum a spus cindva ca se va intimpla -Parintele Arsenie Boca. Prostituata elena udrea va ramine in istorie ca cea mai mare rusine nationala care a plecat la puscarie amenintindu-si complicii prin gesturi specifice criminalilor facute se ea in Parlamentul Romaniei si in vazul intregii lumi civilizate si democratice.se curemura si pamintul de atita paginism .ipocrizie si nedreptate.DNA ul si SRI ul si SIE trebuie sa destructureze inteagul cartel de crima organizata din care face parte elena udrea-rusinea nationala.

    • Prostovane,ai stat tu la curul ei sa vezi ca se prostitueaza?

    • OMULE , CE DRACU’ FUMEZI ?

    • Nicolae Unguru -o mare femista si Anglia a spus ca orice casatorie din interes este o forma de prostitutie legala iar elena udrea a declarat ca s-a maritat cu burtosul corupt si penibil dorin cocos din interes si nu a avut nici o treaba cu el ergo elena udrea este o prostituata iar tu mai Niculae Unguru nu numai ca esti un om fara logica insa esti si un om lipsit de credinta si te inchini unei prostituate corupte si abjecte -elena udrea si o sa arzi in iad si tu si toata clica ei ,)nu inainte insa de a va stringe FBI ul pe toti,cu elicopterele ca pe vamesii aia.

    • Mai tizu lu’Ponta,cand mamica ta,dupa nunta s-a mutat acasa la soacra-sa inseamna ca s-a prostituat cu bunicu’ tau?

    • Mai ilogicul Nico(sa nu zic maimutoi ptimitiv) care ii pupa papucii elenei udrea ca l-a bagat informator la dgipi ,tu compari o casatorie de acum 70 -80 de ani despre care nu stii nimic cu celebra casatorie din interes a elenei udrea de care ride toata Romania si nu numai?

    • Este pentru Popa l ciuc

    • Ba’ stiu,ca o casatorie de acum 70-80 ani a adus pe lume un idiot;))

    • )asta dovedeste cit esti de logic si drept si ca iti doresti ca si copiii tai sa aiba niste sefi precum udrea ,ponta,felix sau basescu insa un idiot ca mine va milita pentru democratie in continuare tocmai pentru a nu mai exista astfel de stapini precum ai tu si copiii tai sa cresca liberi si fericiti intr-o societate democratica si civilizata.

    • Mai,Prostituata sa fie Udrea dar daca reuseste sa ne scape de corupti”puterea oculta”care a propulsat-o, bravo romancei!Statuie ii facem!Da tare ma tem ca mai este nevoie de inca ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *