Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de marți

Prin dezvăluirea de la Realitatea Tv, Traian Băsescu l-a făcut pe Victor Ponta președintele României!

Nu mă așteptam ca Traian Băsescu să dezvăluie în seara asta prezidențiabilul acuzat de domnia sa ca fost ofițer acoperit care-și ascunde trecutul de ofițer acoperit.
De aceea, am urmărit emisiunea realizată de Rareș Bogdan, mai mult din simpatie față de mai tînărul confrate decît din interes profesional.

Față de cele spuse de Traian Băsescu în partea a doua a emisiunii îmi permit să observ, în viteză, acum după miezul nopții:

 1. Traian Băsescu a venit decis să facă dezvăluirea. Îl știu prea bine pe Traian Băsescu (i-am luat interviuri din 2004 pînă de curînd) ca să nu fiu convins că spune doar ceea ce vrea el să spună pe televizor. Telespectatorii au văzut c-a venit pregătit cu o mapă roșie, în care se aflau documentele cu pricina. Doar n-o să credeți că Traian Băsescu a cărat mapa cu el, zicîndu-și, să am argumente în caz de-mi scapă porumbelul din gură.
 2. N-am nici o îndoială că Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE. Am scris de vreo cîteva ori despre asta. Numai că din punct de vedere juridic, în cazul Ponta, Traian Băsescu n-a dovedit nimic. Hotărîrea de Guvern, singura dovadă, poate fi oricînd explicată de Victor Ponta ca urmare a intervenției SIE de a secretiza și pe foștii ofițeri acoperiți, întrucît  deconspirarea lor ar da mari bătăi de cap României cu aliații occidentali. Victor Ponta a  lucrat în perioada respectivă cu procuroarea Tribunalului internațional Carla del Ponte. În orice moment, el ar putea spune că dezvăluirea ipostazei de ofițer acoperit pe lîngă Carla del Ponte ar face-o pe distinsa să se supere pe porcii de români care au spionat-o.
 3. Lui Victor Ponta, dezvăluirea nu-i va produce nici un rău electoral. Dimpotrivă.
  Cînd a fost întrebat despre asta a răspuns că n-a fost ofițer acoperit, dar și dacă ar fi fost, tot n-ar recunoaște-o.Așa cred că va răspunde și acum. Desigur, fără a scăpa prilejul de a susține că Traian Băsescu e un iresponsabil că nu așa se poartă un președinte, că-i o dovadă în plus de nevoia unui președinte ca el, Victor Ponta. Potrivit Hotărîrii de Guvern, SIE va refuza să confirme sau să infirme dezvăluirea lui Traian Băsescu, argumentînd că e vorba de o informație clasificată.
 4. În cazul lui Robert Turcescu imaginea negativă și-a avut temeiul în suspiciunea c-a acționat sub acoperire de ziarist în presa românească, transpunînd în practică nu normele gazetăriei, ci ordinele serviciului secret. În cazul lui Victor Ponta e vorba de misiuni peste hotare, misiuni de spionaj, la care toți românii vibrează de patriotism. Să nu uităm admirația de care se bucură și acum Mihai Caraman, deși a spart NATO ca securist. Electoratul PSD și nu numai va aprecia în mod deosebit și faptul că Victor Ponta a ascuns și continuă să scundă. Cu o propagandă PSD formidabilă, refuzul de a vorbi despre asta va trece drept un act de mare patriotism, ba chiar și de bărbăție. Mulți inși devin glorioși sugerîndu-ne c-au făcut lucruri despre care nu vor să vorbească, deoarece așa le cere misiunea.

În concluzie, prin dezvăluirea de la Realitatea Tv, Traian Băsescu l-a făcut  pe Victor Ponta președintele României!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

85 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți”

 • v-ati cam pierdut de ceva timp simtul realitatii …. dimpotriva! cunsocutii mei s-au saturat de pontisti .. si erau inversunati sustinatori …. mai luati legatura cu lumea reala …

 • De data asta nu aveti dreptate!

 • Domnule Cristoiu, va rog luminati ma ca nu inteleg, si nici dvs nu ati facut o … ce a urmarit de fapt presedintele… stiti eu nu scriu , ca si niciodata comentarii… dar sunt intr. o ceata… v as fi f recunascatoare… oricum va sunt recunascatoare ptr tot ce faceti si nici ctp nu a scris decit ca e o sceneta mai slaba ca a lui turcescu…. eu traiesc in afara tarii si nu pera am posibilitati de a urmari tot ce as vrea … cu toata pretuirea multumesc

 • Domnule Cristoiu, imi cer scuze ,dar cred ca sunteti rupt de realitate. Pesedistii moderati sunt foarte indignati. Cred ca Ponta a pierdut trei-patru procente .Exista o teama in randul populatiei responsabile de presedintii proveniti din servicii.

 • RESPECT! pt ofiterii acoperiti care își servesc PATRIA.Ofiterul acoperit are o identitate fabricata,poartă un alt nume,are o altă biografie fată de cea reală.Își riscă viata în misiuni externe.Cel care aduce atingere sructurii Seviciului de Spionaj Român Extern se numeste TRĂDĂTOR DE ȚARĂ.Demnitarii români aflati in misiuni externe pot colabora cu SIE in folosul ROMANIEI.În toate democratiile din lume TRĂDĂTORII DE TARĂ sunt pedepsiti aspru,fără crutare.

 • Maeste, de data asata sunt de a cord cu d0voastra…. Ati mai spus si bazaconii in ultimul timp. Sa ne traiesti !

 • D-le Cristoiu ,mai ieri spuneati ca subiectul e terminat, ca nu va dezvalui identitatea ofiterului acoperit.

 • Maestre,sper sa va inselati!

 • DECONSPIRARE, DOBORAREA LUI MELESCANU SAU TENTATIVA DE MUSAMALIZARE ????????
  Lista coloneilor de carton ai lui Oprea (documente oficiale)
  Deconspirarea lui Ponta pentru doborarea lui Melescanu, sau pentru a inchide gura presei?Lista este lunga iar incompatibilitati au existat si in cazul celorlati, cum ar fi: guvernatorul Mugur Isărescu, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruţa Kovesi, fostul şef ANAF, Sorin Blejnar şi psihoterapeutul Aliodor Manolea.
  Ministerul Apărării a dat publicităţii lista cu persoanele avansate în grad ilegal în perioada mandatului ministrului Gabriel Oprea. Printre persoanele care apar în documentele date publicităţii de MApn se află guvernatorul Mugur Isărescu, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruţa Kovesi, fostul şef ANAF, Sorin Blejnar şi psihoterapeutul Aliodor Manolea.
  Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, este pe lista coloneilor fara armata.Celebra lista a politicienilor, jurnalistilor si demnitarilor avansati pana la gradul de colonel desi unii nici nu facusera armata a fost completata cu un nou nume. Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a ajuns colonel in 2010, printr-un ordin al ministrului Apararii din acea perioada, Gabriel Oprea.Informatia a fost publicata de un site de stiri care il citeaza pe actualul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu. „

 • Nu ziceati ca T.B. nu va spune cine e…?Eu baniuam ca o va spune,cind zice ceva,nu se lasa.E adevarat ca nu il afecteaza pe ponta,cistiga oricum-pt. ca nu va fi o MARE presiune pe el ca sa se retraga,cine s-o faca?! Sa mai aud acum de mare blat cu ponta…Blat fac ceilalti candidati ca nu il ataca dur,cu nimic si,ar avea cu ce,nici cu asta nu il vor ataca…,asta inseamna blat,parca nu am mai sti ce inseamna.

 • Nu i-mi doresc un presedinte cu atitea probleme!!

 • Dacă Ponta va ajunge preşedinte nu Băsescu va fi de vină. Din cei 70% ai fostului USL au rămas în traista lui Ponta vreo..trei sferturi. Dacă electoratul contra psd, pc nu va ieşi la vot, dacă rezerva pasivă a electoratului va rămâne congelată, dacă numai „băsiştii” vor vota împotriva lui Ponta, atunci Ponta va ieşi ce va dori

 • In acea perioada SIE nu era prooccidental. Era intesat de kgbisti. Deci n-are motive Ponta sa se impauneze cu misiunile lui. Nu e exclus sa nu fi lucrat impotriva NATO.

 • Maestre, cam bati campii ! sa ne intelegem: parca ziceati ca este blat cu Ponta, din afirmatiile dure de aseara, parca nu sta in picioare un asemenea anunt.. Imi sunteti simpatic va urmaresc cu drag, dar mai si bateti campii… sa ne intelegem …

 • ce sa spun! parca piratul nu a fost agent acoperit la anvers si a mai facut si boacane si uite ca a nenorocit o tara/calatoria contiua,mai avem multe de vazut

 • Serviciile secrete romanesti conduc Romania.Asta da stire!

 • MAESTRE SI EU CRED CA SUBESTIMATII INTELIGENTA ROMANILOR! Pana si asistatii sociali isi dau seama ca Ponta e istorie!

 • NORMAL ;era si timpul sa spuna ,sa nu credem ca BASE nu v-a pronunta si numele lui PANAIT –.

 • Aveti o parere total gresita cand il apreciati pe Ponta pentruca a fost ofiter acoperit. De ce, uitati un lucru esential. Perioada cand a fost numit. Uitati cine a fost prim ministru si cine a ocupat functiile de sefi la serviciile secrete. Si uitati si alt lucru, faptul ca a fost scos din aceasta sarcina in cadrul SIE. De ce, mai mult ca sigur pentruca a dat-o-n bara. S-a dovedit a fi incapabil, sa dezamageasca, sa minta. Cand a fost Iliescu si Nastase „Dumnezeii” in politica, se putea face orice, se pot pune in functii in serviciile speciale politic, pe oricine. Concluzia, nu calitatile personale l-au facut sa fie racolat ci relatia si interesele. Cert e ca l-au si scos din aceasta functie. Nu ma asteptam sa fiti atat de superficial in aprecieri.

 • ati fost si sunteti un comunist convins…dar nu eu va judec insa sa-l votati pe un mincinos ,plagiator ,incompatibil este de neanteles…

 • Numai ca d-l Traian Basescu nu ne-a spus nimic nou . Toti romanii , care au acces la diferite surse aflasera deja despre d-l Ponta ca a lucrat in servicii , ba inca si multe alte lucruri cu adevarat condamnabile . Caci eu nu vad in faptul de a fi ofiter sau agent de securitate ceva rusinos , este nevoie pentru asigurarea linistii si apararii tarii de oameni care sa afle si sa instiinteze din vreme pe cine trebuie despre niste evenimente sau stari de spirit care sa tind sa destabilizeze societatea . In aceasta privinta Ponta se face vinovat doar de faptul ca a ascuns acest amanunt al vietii sale , mai ales acum cand vrea sa devina presedintele tarii trebuia sa prezinte in fata votantilor intregul tablou al trecutului sau

 • D-le Cristoiu , cu tot respectul pe care il port fata de calitatea de Jurnalist si fata de analizele pe care le faceti, cum puteti sa Bagatelizati si sa aduceti in derizoriu Declaratia Presedintelui ?! Si nu stiu Doamne cum majoritatea jurnalistilor le este frica sa fie de acord cu Presedintele , de frica sa nu fie stigmatizati ca fiind Basisti?! Ceea ce a facut Ponta in colaborare cu mos tagarta melescanu este de o gravitate nemasurabila si toti Jurnalistii care spun ca apara principiile si valorile democratiei si ale statului de drept , ar trebui sa SUBLINIEZE Fondul problemei si sa nu alunece spre can-can , cu toate ca romanilor le place asta. Ar trebui sa ramana verticali , corecti si , mai ales Curajosi !

 • nu mai suntem prostii de alta data iar daca stau stramb si gandesc drept,acele cuvinte spuse de dumneata precum ca votantii lui ponta vor vota mai cu darzenie….eu zic ca sila si scarba fata de acest om va atinge cote maxime si votul nu va mai fi atat de mare

 • Cine alege un viitor dictator ?????

 • Au început deja aseară, astă noapte, slugacii de la Antena3, campania…
  Gâdea si-a pierdut și vocea(cică o răceală), iar celălalt măscărici(Badea) râdea ca un nesimțit(probabil de atât e cspabil) spunând că Băsescu a fost mai penibil decât Turcescu.
  Dar „dezinformarea-legalizata” se poate urmări maxim 10 minute, deci nu pot să vă dau mai multe amănunte…

 • Domnule Cristoiu, in conditiile in declaratiilor presedintelui Romaniei, parchetul este obligat sa se sesizeze de urgenta, fiindca intre 1997 si 2001 Ponta era procuror, iar legea interzice ca magistratii sa colaboreze cu structurile de informatii. Atat el cat si cei care l-au recrutat sunt infractori. Infractiunile nu se pot ascunde in spatele secretului de stat. Probabil ca electoral nu il va afecta prea mult, dar este probabil sa existe reactii internationale nepublice si oricum, daca se contureaza clar imaginea de infractor s-ar putea sa-l afecteze si electoral. Din pacate presa este plina de slugile serviciilor care vor inunda spatiul public cu ideea secretului si cu acea ca Basescu nu a dovedit nimic.

 • Cred ca Presedintele a vrut mai mult sa spuna despre tradarea lui Melescanu decat despre Ponta, lucru care si-asa il promisese. Uluitor este ca serviciile si-au facut treaba chiar si in conditiile in care seful politic a tradat! Iata ca serviciile nu „l-au parasit” pe Presedine, cum des ni se spunea, ba, din contra, au fost si sunt alaturi de el, cum e si normal, fie cine-o fi presedintele.

 • I.Cristoiu – prostimea PSD il voteaza pe Ponta oricum ca sunt convinsi ca vor trai din pomenile lor!!!dar cei cu putina judecata cred ca-si dau seama si nu-l vor vota ,asa ca Ponta nu va fi presedintele Romaniei …

 • Din pacate…aveti mare dreptate!Totusi,inca mai sper ca vor merge la vot o parte din cei care n-au votat pana acum,iar acest lucru nu-i va fi benefic „plavanului”!

 • Daca ne-am opri doar la votul popular aveti dreptate 100%, sa speram ca mai conteaza ceva, in plan extern, cum a contat si la Cacarau….

 • Securist erou? Maestre poti mai mult… zau asa!

 • VA INSELATI AMARNIC MAESTRE!!! din pacate pt el, nu il vor mai accepta americanii sa candideze!!! asa ca teoria dvs cade cu brio !!! 🙂 )))

 • Maestre, traiti cu iluzia ca toti romanii sunt prosti? Sa ma ierte bunul Dumnezeu, da’ zaluda cum sunt, refuz categoric sa cred ca pana si generatia-mi are neuronii atrofiati si creierul spalat! Indoctrinati ai Ciumei Rosii am descoperit de la 25 sub, ce-si slujesc idolul voluntar si frenetic, precum cei de 50 plus… da’ noi, cei din mijlocul lor, refuz cu tarie sa cred ca nu vom lua atitudine! Iar VOTUL NOSTRU poate face minuni! Fara doar si poate, Basescu a dovedit iar, daca mai era necesar, ca este un politician cu boase! Daca nu oferea informatia, o tineau toti pe aceeasi traiectorie… ”Base minte! A aruncat batul de chibrit, in speranta ca va atinge accidental fitilul si va exploda bomba… gen Turcescu…” Iaca, NU era vorba despre Turcescu! 🙂 Abia astept sa descopar cu ce scuze banale va contracara Dottore… Trist este ca si Melescanu este vandut Ciumei Rosii! Un alt INFRACTOR, TRADATOR! Doar Serviciile Secrete NU au voie sa ascunda informatii! Din ce stiu eu… 😉

  • Imi place desi am 51 minus.

  • Imi place desi am 51 minus.

  • Imi place desi am 51 minus.

  • Imi place desi am 51 minus.

  • Imi place desi am 51 minus.

  • Ahh, daaa? Cati? 50? Sunt sub ”51 minus”! 😉 Laurentiu mama, ia-l acasa, dragule! Fa-i statuie, saruta-l zilnic, aprinde-i o lumanare, spune-i ce ai pe suflet, roaga-te ptr sufletu-ti si sufletu-i… da’ NU-mi cere sa-l vad in fruntea natiunii! Cum ar putea sa ne conduca, cineva care incalca Constitutia? Cum ar putea sa ofere ceva benefic poporului roman, cineva care se aliaza marilor ”baroni” ( MAFIOTI ) PSD? Cum ar putea sa slujeasca interesele cetateanului de rand, cineva care a trait mereu pe picior mare si si-a urmat doar propriul interes? Cum ar putea sa-mi castige increderea la cei 35 de ani ai mei, tinand cont ca este mamelucul expiratului Adrian Nastase si pupincuristul tatucului Ion Ilici Iliescu, din frageda pruncie? Cand mi s-a propus la 18 ani sa intru in politica , am refuzat cu un zambet strengar, afirmand ca NU vreau sa devin o curva la figurat, cat timp NU am fost si NU intentionez sa devin una, la propriu! Si cand vad in ce curva ieftina s-a transformat Dottore ( in care am crezut vreo 3 ani, deoarece eram convinsa ca apropierea de generatia-mi il va ajuta sa-si pastreze verticalitatea… de unde??! Ce naste din pisica, soareci haleste! ), sunt tot mai mandra de ”coloana-mi vertebrala” si ma iubesc ptr decizia pe care am luat-o, pustoaica fiind… Multumesc Divinitatii ca mi-a desteptat neuronii si astazi sunt un OM DEMN, care NU pleaca capul si NU pupa pe nimeni in partea dorsala! 😉

  • Ahh, daaa? Cati? 50? Sunt sub ”51 minus”! 😉 Laurentiu mama, ia-l acasa, dragule! Fa-i statuie, saruta-l zilnic, aprinde-i o lumanare, spune-i ce ai pe suflet, roaga-te ptr sufletu-ti si sufletu-i… da’ NU-mi cere sa-l vad in fruntea natiunii! Cum ar putea sa ne conduca, cineva care incalca Constitutia? Cum ar putea sa ofere ceva benefic poporului roman, cineva care se aliaza marilor ”baroni” ( MAFIOTI ) PSD? Cum ar putea sa slujeasca interesele cetateanului de rand, cineva care a trait mereu pe picior mare si si-a urmat doar propriul interes? Cum ar putea sa-mi castige increderea la cei 35 de ani ai mei, tinand cont ca este mamelucul expiratului Adrian Nastase si pupincuristul tatucului Ion Ilici Iliescu, din frageda pruncie? Cand mi s-a propus la 18 ani sa intru in politica , am refuzat cu un zambet strengar, afirmand ca NU vreau sa devin o curva la figurat, cat timp NU am fost si NU intentionez sa devin una, la propriu! Si cand vad in ce curva ieftina s-a transformat Dottore ( in care am crezut vreo 3 ani, deoarece eram convinsa ca apropierea de generatia-mi il va ajuta sa-si pastreze verticalitatea… de unde??! Ce naste din pisica, soareci haleste! ), sunt tot mai mandra de ”coloana-mi vertebrala” si ma iubesc ptr decizia pe care am luat-o, pustoaica fiind… Multumesc Divinitatii ca mi-a desteptat neuronii si astazi sunt un OM DEMN, care NU pleaca capul si NU pupa pe nimeni in partea dorsala! 😉

  • Ahh, daaa? Cati? 50? Sunt sub ”51 minus”! 😉 Laurentiu mama, ia-l acasa, dragule! Fa-i statuie, saruta-l zilnic, aprinde-i o lumanare, spune-i ce ai pe suflet, roaga-te ptr sufletu-ti si sufletu-i… da’ NU-mi cere sa-l vad in fruntea natiunii! Cum ar putea sa ne conduca, cineva care incalca Constitutia? Cum ar putea sa ofere ceva benefic poporului roman, cineva care se aliaza marilor ”baroni” ( MAFIOTI ) PSD? Cum ar putea sa slujeasca interesele cetateanului de rand, cineva care a trait mereu pe picior mare si si-a urmat doar propriul interes? Cum ar putea sa-mi castige increderea la cei 35 de ani ai mei, tinand cont ca este mamelucul expiratului Adrian Nastase si pupincuristul tatucului Ion Ilici Iliescu, din frageda pruncie? Cand mi s-a propus la 18 ani sa intru in politica , am refuzat cu un zambet strengar, afirmand ca NU vreau sa devin o curva la figurat, cat timp NU am fost si NU intentionez sa devin una, la propriu! Si cand vad in ce curva ieftina s-a transformat Dottore ( in care am crezut vreo 3 ani, deoarece eram convinsa ca apropierea de generatia-mi il va ajuta sa-si pastreze verticalitatea… de unde??! Ce naste din pisica, soareci haleste! ), sunt tot mai mandra de ”coloana-mi vertebrala” si ma iubesc ptr decizia pe care am luat-o, pustoaica fiind… Multumesc Divinitatii ca mi-a desteptat neuronii si astazi sunt un OM DEMN, care NU pleaca capul si NU pupa pe nimeni in partea dorsala! 😉

  • Ahh, daaa? Cati? 50? Sunt sub ”51 minus”! 😉 Laurentiu mama, ia-l acasa, dragule! Fa-i statuie, saruta-l zilnic, aprinde-i o lumanare, spune-i ce ai pe suflet, roaga-te ptr sufletu-ti si sufletu-i… da’ NU-mi cere sa-l vad in fruntea natiunii! Cum ar putea sa ne conduca, cineva care incalca Constitutia? Cum ar putea sa ofere ceva benefic poporului roman, cineva care se aliaza marilor ”baroni” ( MAFIOTI ) PSD? Cum ar putea sa slujeasca interesele cetateanului de rand, cineva care a trait mereu pe picior mare si si-a urmat doar propriul interes? Cum ar putea sa-mi castige increderea la cei 35 de ani ai mei, tinand cont ca este mamelucul expiratului Adrian Nastase si pupincuristul tatucului Ion Ilici Iliescu, din frageda pruncie? Cand mi s-a propus la 18 ani sa intru in politica , am refuzat cu un zambet strengar, afirmand ca NU vreau sa devin o curva la figurat, cat timp NU am fost si NU intentionez sa devin una, la propriu! Si cand vad in ce curva ieftina s-a transformat Dottore ( in care am crezut vreo 3 ani, deoarece eram convinsa ca apropierea de generatia-mi il va ajuta sa-si pastreze verticalitatea… de unde??! Ce naste din pisica, soareci haleste! ), sunt tot mai mandra de ”coloana-mi vertebrala” si ma iubesc ptr decizia pe care am luat-o, pustoaica fiind… Multumesc Divinitatii ca mi-a desteptat neuronii si astazi sunt un OM DEMN, care NU pleaca capul si NU pupa pe nimeni in partea dorsala! 😉

  • Ahh, daaa? Cati? 50? Sunt sub ”51 minus”! 😉 Laurentiu mama, ia-l acasa, dragule! Fa-i statuie, saruta-l zilnic, aprinde-i o lumanare, spune-i ce ai pe suflet, roaga-te ptr sufletu-ti si sufletu-i… da’ NU-mi cere sa-l vad in fruntea natiunii! Cum ar putea sa ne conduca, cineva care incalca Constitutia? Cum ar putea sa ofere ceva benefic poporului roman, cineva care se aliaza marilor ”baroni” ( MAFIOTI ) PSD? Cum ar putea sa slujeasca interesele cetateanului de rand, cineva care a trait mereu pe picior mare si si-a urmat doar propriul interes? Cum ar putea sa-mi castige increderea la cei 35 de ani ai mei, tinand cont ca este mamelucul expiratului Adrian Nastase si pupincuristul tatucului Ion Ilici Iliescu, din frageda pruncie? Cand mi s-a propus la 18 ani sa intru in politica , am refuzat cu un zambet strengar, afirmand ca NU vreau sa devin o curva la figurat, cat timp NU am fost si NU intentionez sa devin una, la propriu! Si cand vad in ce curva ieftina s-a transformat Dottore ( in care am crezut vreo 3 ani, deoarece eram convinsa ca apropierea de generatia-mi il va ajuta sa-si pastreze verticalitatea… de unde??! Ce naste din pisica, soareci haleste! ), sunt tot mai mandra de ”coloana-mi vertebrala” si ma iubesc ptr decizia pe care am luat-o, pustoaica fiind… Multumesc Divinitatii ca mi-a desteptat neuronii si astazi sunt un OM DEMN, care NU pleaca capul si NU pupa pe nimeni in partea dorsala! 😉

 • eu nu cred in teoria asta . Sper sa abandoneze Ponta sau sa fie presat sa abandoneze. R

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *