Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de Breaking news

România Tv sau Căcănizarea audiovizualului românesc!

Marți noaptea, anunțat cu surle și trîmbițe, Dan Diaconescu, părintele fondator al Partidului tomberon, membru al Coaliției de guvernare (apropo, cînd s-a zvonit prin Tîrg, că PPDD va fi invitat să fie membru al Guvernului, UDMR a făcut mare gălăgie. Dan Diaconescu e partener de Guvern cu Gyorgy Frunda și niciun UDMR-ist nu mai chițăie) a început pe România Tv a lui Sebastian Ghiță o emisiune prezentată de post ca fiind a României Tv și de Dan Diaconescu în direct fiind a OTV.

Mare curvă mai e și politica asta!
Închiderea OTV a făcut parte din planul propulsării ca înlocuitor al lui Sorin Ovidiu Vântu a lui Sebastian Ghiță.

României Tv trebuie să-i spunem Căcănia Tv, pentru că postul abuzează, la indicația lui Sebastian Ghiță, care a descoperit burtiera, de galbenul pe care sunt trecute  titluri forțînd senzaționalul pînă la grotesc. Într-o seară, pe acest galben, definitoriu pentru haznale, scria cu litere de șchioapă:
Imediat!
Traian Băsescu la România Tv.

Mi-am făcut cruce:
Traian Băsescu să dea interviu postului care-l spurcă de dimineață pînă seara?
Cînd acolo, era vorba de o Declarație de presă de la Cotroceni, transmisă de Căcănia Tv în direct asemenea celorlalte televiziuni.

Pentru această căcănizare a televiziunii sale, Sebastian Ghiță avea nevoie de înlăturarea OTV.
Și CNA  i-a făcut pe plac amicului de familie al lui Victor Ponta.
Dan Diaconescu a făcut turul televiziunilor pentru a-l demasca pe Ciocoiul Sebastian Ghiță.
Acum, în schimbul sprijinului guvernamental, Dan Diaconescu a primit o emisiune de tip OTV la România Tv.

Aici el îl lustruiește pe binefăcătorul Victor Ponta și-l înjură pe Traian Băsescu.
Iar România Tv s-a căcănizat și mai tare!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *