Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Gîndul de Breaking news

Sacrificarea lui Mircea Băsescu!

Așadar, ceea ce presupuneam s-a îndeplinit!
Mircea Băsescu a fost reținut 24 de ore.

E o dovadă de independență a Justiției?
Nici vorbă.
Mircea Băsescu a fost sacrificat pentru ca Mineriada anti-justiție a tandemului Dan Voiculescu – Victor Ponta să fie contracarată.

Aș fi de acord cu sacrificarea lui Mircea Băsescu, dacă:

  1. Dan Voiculescu n-ar fi fost făcut scăpat de Sistem prin parodia cu pensionarea bruscă a Judecătorului.
  2. Victor Ponta ar fi declarat de Înalta Curte ca Plagiator.

Primul Plagiaotr al Țării, sprijinit de căcăcioşii Crin Antonescu, Klaus Iohannis, a cerut demisia lui Traian Băsescu pentru ce a făcut Fratele acestuia. Victor Ponta a plagiat cu mînuţa lui. Şi nu i s-a întîmplat nimic.

Hai să fim serioşi!
O Justiţie cu adevărat independentă nu făcea sluj în faţa lui Dan Voiculescu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *