Gîndul de duminică, 1 februarie 2015

Ce credeți, va sări Traian Băsescu în sprijinul spovedaniei făcute de  Elena Udrea?

Războiul Elenei Udrea cu generalul Florian Coldea, director interimar al SRI după demisia lui George Maior, a intrat în faza – previzibilă- a lui Caragiale mai mult decît actual.

Elena Udrea a ales să se spovedească sub poalele unui ziarist care a înjurat-o crîncen și sistematic pînă acum. Pe această linie mergînd – a spovedaniei făcute celor care au tăvălit-o prin toate literele înjurăturilor de mamă – mă aștept să meargă și la Mihai Gâdea. Nu de alta, dar acesta e nu numai predicator, ci și popă. Sub poalele lui Mihai Gâdea (de-ale Sandrei Stoicescu nu putem vorbi, pentru că ea poartă nădragi), Elena Udrea se va simți nu numai ușurată, dar și apărată. Iar dacă nu se va ușura deplin, poate să meargă la pușcărie, la vorbitor, unde se poate spovedi lui Dan Voiculescu.

Mai ales că la ordinele primite de la Dan Voiculescu, cei de la Antena 3, în frunte cu Mihai Gâdea, nu contenesc a folosi spovedania Elenei Udrea drept confirmare a tezei că Mogulul lor a intrat în pușcărie nu pentru c-a halit, pe nemestecate, o halcă din economia națională, ci pentru că DNA a făcut și face Poliție Politică.

S-o fi gîndit Elena Udrea înainte de a se spovedi la această consecință directă a acuzațiilor sale că DNA face dosare la ordin.

După spovedania de vineri seara, Elena Udrea a anunțat că-și teme viața și, prin urmare, și-a  angajat bodyguarzi.

Credincios  ororii mele de caragialism actual, cu personaje din viață și nu din  opera lui Caragiale, nu pot decît să mă mir că ditamai  politiciana, cea care voia să ajungă președintele României, apelează la astfel de trucuri ieftine.

Din cîte știu, SRI n-are, precum CIA sau Mossadul, un Departament de Operațiuni Clandestine, care pun la cale asasinate prin otrăvirea cu frișcă  sau prin împungerea cu umbrela.

Dacă nu e o unitate secretă, trimisă de Florian Coldea s-o asasineze, pentru a nu mai face spovedanii, mă întreb cine ar vrea s-o lichideze pe Elena Udrea?

Sub semnul aceleiași autovictimizări nedemne de un fost ministru, Elena Udrea îi acuză pe toți cei care nu i-au luat în serios spovedania făcută lui Dan Tapalagă de a fi ofițeri acoperiți, care au primit ordin s-o lichideze pe ea, înainte de a fi lichidată fizic, din punct de vedere mediatic.

Cum mă număr printre cei care au considerat și consideră spovedania Elenei Udrea ca un moment halucinant al actualității, desigur că în înțelegerea distinsei am scris și eu la ordin.

Despre spovedania Elenei Udrea circulă în tîrg fel de fel de zvonuri.

Dintre acestea mă îngrijorează sincer, ca băsist pînă la capăt, cel despre un Plan potrivit căruia Elena Udrea  n-a făcut altceva decît să pregătească terenul pentru o intervenție a lui Traian Băsescu, prin care fostul președinte o va confirma pe Elena Udrea dînd din casa celor zece ani de mandat.

Doamne ferește!

Asta ne-ar mai trebui nouă, ăstora de-am scris că  mandatul lui Traian Băsescu a creat Justiția independentă și a întărit statul de drept:

Să vină Traian Băsescu și să ne contrazică declarînd că toate dosarele de corupție de pînă acum n-au fost opera Justiției independente, ci opera lui Florian Coldea!

Eu unul nu cred zvonul cu Traian Băsescu sărind în ajutorul Elenei Udrea cu o spovedanie proprie.

Cum însă m-am mai înșelat la acest capitol – al relației dintre Traian Băsescu și Elena Udrea- vă întreb pe dvs:

Ce credeți, va sări Traian Băsescu în sprijinul spovedaniei Elenei Udrea?

Comentarii

📹 Videoblitz 📹
Loading