Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Din Jurnalul Elenei Udrea: În 2011 Alina Bica a semnat mandat cerut de SRI pentru ascultarea telefonului lui Dan Andronic pe Siguranță națională!

În cadrul campaniei de sprijinire a noi Operațiuni a Binomului SRI-DNA, Operațiune de genul, ia să vedem noi ce avem despre nenicul! adică despre cineva care împiedică atingerea unui obiectiv de răfuială politico- mafiotă, o anume parte a presei a reprodus cu vădită încîntare un nou fragment ce se vrea compromițător despre Dan Andronic din Dosarul Ferma Băneasa.

Scriind într-o postare anterioară despre ziaristul Dan Andronic, am uitat să spun că am avut multe discuții cu directorul și patronul Evenimentului zilei despre folosirea ziarului ca Aplaudac al arestărilor preventive și în general al abuzurilor comise în numele Luptei împotriva corupției.
I-am explicat că nicăieri în lumea asta largă, cu excepția Coreii de Nord, poate, Presa nu are orgasme de plăcere la vederea unui om în cătușe.

Dacă e corupt, cîtă vreme acel om deține putere în stat, sfidează opina publică, Presa trebuie să-l calce în picioare. Cînd însă și poate ca urmare a campaniilor duse de Presă, respectivul e înhățat de instituțiile de forță ale statului, Presa e obligată să fie atentă la respectarea drepturilor sale de om. În nici un caz Presa nu poate aplauda instituțiile de forță. Aceasta pentru că instituțiile de forță n-au nevoie de o Presă care să le aplaude, ci de o Presă care să le supravegheze.

Ani întregi, Evenimentul zilei, sub conducerea lui Dan Andronic, a fost Aplaudacul tuturor Operațiunilor desfășurate de instituțiile de forță întruchipate de Binomul SRI-DNA.
Uite că i-a venit rîndul și lui Dan Andronic să simtă pe pielea sa barajele de artilerie propagandistică ale Binomului susținute de ziare și site-uri care au luat locul Evenimentului zilei!

Dacă ar fi fost vorba despre altcineva, Evenimentul zilei ar fi avut prioritate la reproducerea acelor fragmente din Stenograme alese și transmise Presei de Binom pentru a ne convinge că suspectul trebuie nu numai arestat, plimbat în cătușe prin fața camerelor de luat vederi, dar și ghilotinat în direct, dacă s-ar putea, după ce în prealabil, a fost dezbrăcat la piele și mînjit cu rahat.

Cumplita ironie a sorții!
Ceea ce a făcut Evenimentul zilei sub conducerea lui Dan Andronic fac alte site-uri și ziare, preferate acum de Binomul SRI-DNA, pentru a dovedi că Dan Andronic e un dușman al poporului.
Lectura fragmentului ales pentru a convinge opinia publică de la noi că Dan Andronic e membru al Grupului Infracțional Organizat m-a făcut să zîmbesc.

Dacă te uiți la acest fragment ca un om liber și nu ca un om care a primit Ordin pe unitate, constați imediat că discuția dintre Dan Andronic și prințesa Lia nu susține cu nimic acuzația din Dosar, cea de implicare în Afacerea Ferma Băneasa. Nu știu ce-a făcut Dan Andronic în realitate ca așa zis membru al Grupului. Sigur e însă că el o aburește pe prințesa Lia. Practic el nu promite nimic concret, acționînd asemenea unui tip care vrea să scape de cineva fără a părea bădăran.
Fragmentul mi-a atras atenția printr-un amănunt. Ca și prima înregistrare, cea din 19 octombrie 2011, această a doua înregistrare e tot din 2011.

Despre primul fragment scriam pe cristoiublog.ro la Gîndul de vineri, 11 decembrie 2015:
„Văzînd ziua cînd Dan Andronic era interceptat – 19 octombrie 2011 – am tresărit. La vremea respectivă, Dan Andronic era un soi de consultant politic neoficial al lui Traian Băsescu.
Așadar, Binomul SRI-DNA vrea să ne facă să credem că în 19 octombrie 2011 un apropiat al lui Traian Băsescu era interceptat în perspectiva unui Dosar din 9 decembrie 2015!
A unui dosar care avea să fie deschis abia peste patru ani!”

Lansam acolo ipoteza că, sub pretextul unei Afaceri de corupție, Dan Andronic a fost pus sub ascultare de Binomul SRI-DNA.
Faptul că și cel de-al doilea fragment e tot din 2011 mi-a amintit că văzusem ceva despre interceptarea lui Dan Andronic în Jurnalul Elenei Udrea.

Am mers la Jurnal și, surpriză! am descoperit următorul fragment:
„Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal. ”

Jurnalul a fost scris în 2012. Cu un an în urmă, înseamnă 2011. Așadar, Elena Udrea dezvăluie că Dan Andronic fusese ascultat în 2011 cu mandat cerut de SRI pe Siguranță națională și nu de DNA pe Corupție.

În 2015, Prințul Paul a depus o plîngere penală la DNA împotriva Grupului condus de Remus Truică pe motiv că l-au tras pe sfoară. În acel moment au ieșit la iveală înregistrările cu Dan Andronic pe Siguranță națională, înregistrări care conțineau și discuții despre Afacerea Ferma Băneasa ( ca să nu mai spun de discuții cu Traian Băsescu, cu politicieni, cu jurnaliști ( sigur și cu mine!) fără nici o legătură cu siguranța națională.

Întrebarea e următoarea:
Partea cu Afacerea a fost trimisă la DNA încă din 2011, iar DNA a ținut-o la sertar, în așteptarea momentului cînd Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni sau după Denunțul lui Paul, cineva de la SRI și-a amintit că Serviciul are în arhivă niște înregistrări cu Dan Andronic care ar putea fi probe în acuzarea directorului Evz?s

Dvs cum credeți că s-au petrecut lucrurile?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Din Jurnalul Elenei Udrea: În 2011 Alina Bica a semnat mandat cerut de SRI pentru ascultarea telefonului lui Dan Andronic pe Siguranță națională!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *