Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Din ciclul: Ce vrăjeli a mai făcut Uniunea lor Cum a obținut șeful Parlamentului European, Antonio Tajani, susținerea Guvernului României pe migrație necontrolată, când premierul Dăncilă își punea moațe pentru Consiliul UE

Micile viclenii, marile istorii

În noiembrie 2018, premierul român Viorica Dăncilă declara că se va întâlni cu președintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani, pentru a discuta despre „președinția României la Consiliul UE, Brexit, cadrul financiar și securitatea Uniunii Europene”. După terminarea discuțiilor Tajani-Dăncilă, presa soroșistă anunța că întâlnirea a fost încununată de „succes” și că guvernul României va sprijini un proiect al lui Tajani de „reformare” a Acordului de la Dublin – care ar umple practic spațiul UE (inclusiv România) cu migranți ilegali sosiți din Africa prin Marea Mediterană. Altfel spus, subiectele invocate de Dăncilă dispăruseră și mai rămăsese cel al migrației, provocat de Tajani, care avea deja sprijinul președintelui Klaus Iohannis.
În politicile globaliste, micile viclenii fac marile istorii.

Veorica, la palavre cu „îngrijorările” lui Tajani

Pe data de 21 noiembrie 2018, președintele Parlamentului European (PE), italianul Antonio Tajani, se întâlnea la București cu premierul român Viorica Dăncilă, afișând ca scop aparent al întâlnirii discuții „de principiu” în perspectiva preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România. Anterior primirii lui Tajani, premierul român declara că „vor fi discutate (cu Tajani- n.n.) aspecte de interes pentru viitorul Uniunii Europene şi buna gestionare a unor dosare importante: Cadrul Financiar Multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit, evoluţia politicii de securitate”. S-a văzut ulterior că, în fapt, interesul liderului PE pentru acea întâlnire fusese mult mai puțin abstract: Tajani, care este de regulă un personaj solemn când are “îngrijorări” pe Legile Justiției din România sau pe așa-zisa intervenție brutală a Jandarmeriei române la mitingul “rezist” din București (10 august 2018), devenise în timpul vizitei de la Palatul Victoria, un Tajani aproape umil, care cerșea sprijinul Guvernului României pentru așa-zisa “reformare” a Acordului de la Dublin- cel care reglementează obținerea de protecție în UE pentru migranți- solicitanți de azil.

„Elitele” lui Tajani și migrația continentelor

Altfel spus, Tajani nu sosise în România ca să afle dacă Dăncilă și consilierii lui cunoșteau apa minerală preferată a premierului olandez Mark Rutte pentru ședințele Consiliului UE, ci pentru că dorea România înrolată într-un plan care, printr-un Acord Dublin ”reformat”, putea să împrăștie pe întreg teritoriul UE “cote” masive de migranți sosiți ilegal dinspre Africa prin Marea Mediterană. Reieșea de aici că în concepția lui Tajani și la nivelul standardelor actuale ale democrației de la Bruxelles, câțiva oameni din “elitele” UE pot negocia și impune astfel de deplasări masive de populații între continente, chiar și fără consultarea națiunilor europene care ar trebui să devină “gazde”.

Ghinion: Dăncilă, vizitată de „activist” și nu de parlamentar

Dacă serviciile de informații românești ar fi sprijinit Guvernul Dăncilă cu un profil documentat al fostului jurnalist al lui Silvio Berlusconi care este Antonio Tajani, atunci discuția celor doi demnitari ar fi plecat eventual dintr-un punct diferit și ar fi impus prudență extremă lui Dăncilă în avansarea de promisiuni politice. Lucrul acesta era foarte important fiindcă toate datele au condus ulterior la ideea că, în noiembrie 2018, Dăncilă nu primise vizita președintelui Parlamentului European Tajani, ci a “activistului” Tajani, omul care lucrează public pentru extinderea globalismului dar pe banii statelor naționale, respectiv pentru revigorarea migrației ilegale spre UE. Prin studiul acțiunilor recente sau îndepărtate ale italianului, premierul român și consilierii săi ar fi descoperit, dincolo de cravata sa cu picățele, un globalist agresiv și un oficial cu obsesii care, în timpul reprimării “vestelor galbene” din Franța (noiembrie 2018- prezent), nu a lucrat ca să redacteze “îngrijorări” ale PE pe încălcarea drepturilor omului de către regimul Emmanuel Macron, ci a muncit alături de sinistra Comisie pentru Justiție și Libertăți Civile (LIBE) a Parlamentului European, la introducerea unei așa-zise “vize umanitare”- un nou instrument inventat ca să faciliteze migrația ilegală dinspre Africa spre Uniunea Europeană

Veorica și Tajani: când fu Brexit, nu fu bani

Evoluțiile de la momentul reuniunii din noiembrie 2018- care au trecut aproape ignorate de fătucile Diviziei Presă (Adevărul, DIGI TV, Realitatea TV), au arătat că Viorica Dăncilă nu doar că nu a avut acces la un profil de “activist” al lui Antonio Tajani, dar nici măcar nu a știut foarte clar temele de discuție în integralitatea lor, care urmau să fie abordate . Astfel, “migrația ilegală” și “refugiații” nu apăruseră în enumerarea oficialului român, care făcuse referire doar la “Cadrul Financiar Multianual, Brexit, viitorul Uniunii Europene post-Brexit și evoluţia politicii de securitate”. Ce au discutat adică demnitarii despre Brexit, contracția economică a Germaniei, deficitul bugetar în creștere din Franța sau șomajul extins din Spania- noua “proastă cu bani a Europei” în materie de acceptare a migrației ilegale spre coastele Europei? Mister. În 21 noiembrie 2018, însă, după terminarea întâlnirii, presa aflată sub influența lui Soros, gen Associated Press, vorbea doar de rezultatele discuțiilor “pe migrație” ale perechii Tajani- Dăncilă, anunțând fulminant că Guvernul României aceptase șapte propuneri referitoare la “reformarea” Acordului de la Dublin. Indubitabil, Tajani câștigase la București mai ușor decât anticipase: era ca și când fostul jurnalist îi luase un interviu lui Dăncilă.

S-a modificat schimbarea: „Consiliul” cu „emigrarea”

Totul arăta ca viclenie de pur “activism” sorosist, prin care un subiect latent (considerat controversat așa cum este considerat subiectul migrației ilegale în Estul Europei) fusese ținut “îngropat” într-un plan secundar de Tajani, până în clipa cînd a fost impus brusc și direct partenerului de discuții- legitimarea sa urmând să fie făcută la fața locului prin camera video și microfonul guguștiucului de presă acreditat la Palatul Victoria: înlocuirea intempestivă la întâlnirea de la Palatul Victoria a subiectului “România la președinția Consiliului UE” cu subiectul “migrației” și efectul preluării imediate din presa internațională afiliată, producea,u desigur, și o revelație puternică: devenea clar că președintele Parlamentului European aparține foarte mult agendei globaliste a unor “inițiați” din spatele său și aparținea într-o măsură modestă problemelor reale ale Uniunii Europene. Tajani îmbogățea acum și mereu o colecție reușită de roboței neo-liberali inaugurată după 2000, creată în “garajele” sorosismului și având ca și capete de serie, lideri precum Guy Verhofstadt (PE), Frans Timmermans, Federica Mogherini sau Jean Juncker (Comisia Europeană) și alții.

E lung Spațiul Schengen, ba e lat

În plus, la mult timp după aderarea României la UE (ianuarie 2007), Tajani vorbise și despre “accelerarea” accesului României în Spațiul Schengen, ca o palidă “compensație” oferită pentru sprijinul României: era, însă, doar o analiză matematică pe o mulțime vidă, câtă vreme toată lumea știa că datoria publică uriașă a statelor din Spațiul Schengen și lupta guvernelor de acolo pentru menținerea confortului propriilor cetățeni, vor respinge și în 2019 și mai târziu aderarea la Schengen a unor state considerate sărace și “populiste” precum Bulgaria și România.

Tajani, acest dur de pe Twitter

Un profil de “activist” precum cel al lui Antonio Tajanai nu putea fi complet dacă nu includea și imaginea sa pe website-urile de socializare, acolo unde demnitarul european și contestatarii săi apar ca fiind extrem de activi. Reținea atenția o avalanșă de mesaje pentru italian, la scurt timp după întâlnirea cu Dăncilă de la București: pe 11 decembrie 2018, un terorist islamist (francez din familie algeriană) numit Chérif Chekat, a ucis prin împușcare și cu armă albă, lângă un Târg de Crăciun din Strasbourg (Franța) cinci oameni și a rănit 11. Parlamentul European a fost baricadat de forțele de ordine, cu parlamentari și staff înăuntru, iar Tajani nu a pierdut ocazia să lanseze unul dintre mesajele obișnuite ale neo-liberalismului: “Nu vom da înapoi. Vom învinge terorismul și pe cei care vor să atace modul nostru de viață. Parlamentul European continuă să lucreze”. Oamenii nu au fost încântați că Tajani a început “să lucreze”, iar pe Twitter au apărut primele ironii: “Dur vorbit pentru unul care este încuiat într-o clădire, păzit de o armată. Mai bine ai face ceva cu migrația decât să fii un tip dur pe web!” (Michael Desmadril). “Valorile voastre democratice ne vor duce spre război civil, asta este clar!” (Fjorgyn). “Scris de un om păzit 24 de ore pe zi de forțe de securitate” (Tomacell). “Politicile europene și liderii politicilor europene au responsabilitatea pentru importul terorismului și criminalității. Să sperăm cu toții că își primesc pedeapsa în viitorul apropiat. Lăsați-ne pe noi să mergem mai departe!”.

„Amenințările din România. Totul este bine în Franța. Bandă de ipocriți”

Într-un răspuns fabulos pentru Antonio Tajani, utilizatorul Marduk de pe Twitter îi dă și replica finală lui Tajani: “Amenințările din Polonia, amenințările din Ungaria, amenințările din Republica Cehă, amenințările din România. Totul este bine în Franța, perfect în Germania, ideal în Italia – sunteți o bandă de ipocriți corupți politic. Ați pervertit valorile pe care a fost creată UE”. Nu știm cine este Marduk de pe Twitter, dar este potrivit pentru candidatura la funcția de președinte al României. Ar avea șanse serioase, având în vedere că și-a anunțat candidatura și ”omul bun la toate” al elitelor UE, promotor al migrației ilegale spre Europa, dl. Klaus Werner Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Din ciclul: Ce vrăjeli a mai făcut Uniunea lor Cum a obținut șeful Parlamentului European, Antonio Tajani, susținerea Guvernului României pe migrație necontrolată, când premierul Dăncilă își punea moațe pentru Consiliul UE”

 • Ba, nu se poate! Cernat iar posteaza defazat cu pipedoi, la ziua de ieri. Sa se indure careva sa-l treaca pe batranel strada, ca altfel asa ramane tot anul. 😛

 • @teo matei … să trăiești ???
  Ai avut un VIS nașpa, azi noapte, sau începe să-și facă EFECTUL prozacul ?
  Mă refer la … REACTIILE ADVERSE, biensûr ( la asta am și-o RIMĂ, … dah) !
  Ai niște comentarii anoste, precum bodyguardul lui gâdea de la A3 ! (si la asta am … altă RIMĂ, … dah) !
  Ești exact ca influencerele, de pe instagram,
  care-și expun, toată ziua, fu*king ass-urile !
  Nu crezi c-ai … COMENTAT … DESTUL ?

 • @teo matei … să trăiești ???
  Ai avut un VIS nașpa, azi noapte, sau începe să-și facă EFECTUL prozacul ?
  Mă refer la … REACTIILE ADVERSE, biensûr ( la asta am și-o RIMĂ, … dah) !
  Ai niște comentarii anoste, precum bodyguardul lui gâdea de la A3 ! (si la asta am … altă RIMĂ, … dah) !
  Ești exact ca influencerele, de pe instagram,
  care-și expun, toată ziua, fu*king ass-urile !
  Nu crezi c-ai … COMENTAT … DESTUL ?

 • @serban-clujean ghiolban
  ÎNAINTE să citești,
  Nu vrei tu să mi-o belești ?
  Degeaba te dai tu CULT,
  Asta-ţi place, cel mai mult !

 • @Teo Matei
  Sanchi bluf. Faci pe misteriosul dar esti straveziu. Se vede prin mataluta ca prin geam. Sau azi n-ai primit plicul cu comentarii?

 • @Gabriel Serban:
  Am citit. Din pacate sunt multe matusici din astea pe aici pe la noi care lacrameaza cand le abureste cate un smecher ca polaku. Mie mi-a mirosit din prima a ipocrizie ieftina. Pe urma am aflat ca le-a vandut aceleasi gogosi si gogosarilor!

 • @Teo Matei
  Bre, nu pricep, vrei sa ne ducem dupa fenta matale si schimbi subiectul de azi? Cam subtire amice.

 • @Teo Matei
  Cred ca semnalele alea le-a prins Juncker primul, cand era doborat de cate-o sciatica. Il si vad cu coifu’ metalic in cap si cu sciatica de cinci stele in mana!

 • Pai credea cineva cu mintea la purtator ca presedenteala asta a kolhozului nu e decat un mare BS (pentru cunoscatori nu e nevoie de traducere)! Si ca ciumetii aia de al UE nu sunt decat niste mari ipocriti? Oricum Tusk a luat premiul intai cu coronita la meciul de ipocrizie, mancal-ar tata de polak globalist!

  • Cibule
   Subscriu. Juncker, doborît de sciatică? Niciodată! Mai degrabă Klaus Iohannis ar putea fi doborît de o cămașă de forță la Bălăceanca, cu un număr mai mic 😀

   • Acest clovn politic numit Antonio Tajani a fost inculpat în scandalul Diesel gate, în care nemții de la Volkswagen au trucat emisiile de carbon de la mașinile lor, ca să vîndă mai multe. Tajani a știut din 2012 asta de la un director VW, da a tăcut. Cere altora precum Romînia să fie corecți, dar el e unul care se ascunde în spatele unei funcții și nici un borțos de la Parlamentu european sau judecător n-a îndrăznit să îl trimită la o anchetă să vadă adevărul

   • Așa se făcea justiție în țara unde triada mafiotă Kovesi-Coldea-Lazăr făcea protocoale. Îi retragi lu procuroru cutare certificatul ORNIS că e incomod, da o opărită ca Monik Macovei și sclavu lu Soros, Dan Tapalabă (ziarist!) pot intra cu sau fără ORNIS în arhiva SIPA a magistraților. Și nu plătește nimeni da e arestat procuroru care nu renunță la anchetă 😎
    https://romania30.ro/chipul-hidos-al-politiei-politice-din-procuratura/

  • BREAKING NEWS

   Aproximativ 32.000 de „veste galbene” U manifestat în toată Franţa, între care 8.000 la Paris în cea mai importantă demonstraţie din ţară, în al IX-lea act al mobilizării.
   Domnișoara Emmanuel Macron încă e la loc sigur, iar baba cu care locuiește Macronu e încuiată în cameră și tricotează cărămizi. 😀 Buldogii din jandarmeria lu macronu încă nu s-au apucat să numere protestatarii și să-i treacă în liste cum au primit ordin fiindcă au o jenă- de ce și-ar lua un box în cască ptr unul ca Macron? 😀 Cu Macron au atitudini de slugi doar romîni ca Klaus Iohannis și Mihai Tudose, nu și jandarmii francezi 😀

   • VESTELE GĂLĂGIOASE i-au bătut măr pe ‘fo trei jurnaliști, care se INSINUASERĂ printre ele, ca să … FILMEZE !!!
    Woow, da’ ce-mi place !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *