Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Aștept întrebările dvs pentru ceea ce ar putea fi ultimul interviu al lui Victor Ponta în postul de premier

Duminică, 15 martie 2015, Victor Ponta e invitatul lui Cătălin Striblea la o ediție specială a emisiunii Ultimul cuvînt, de la 21.30 la 23.
N-am nici o îndoială că va fi un dialog de maxim interes:

  1. Victor Ponta a evitat, după necazul din 16 noiembrie 2014, alte posturi tv decît cele din șopronul moșiei sale – Antena 3 și România Tv.
  2. Victor Ponta e angajat într-o crîncenă bătălie de supraviețuire, pe de o parte confruntat cu mînia baronilor din PSD, care se văd lăsați de izbeliște în fața procurorilor, pe de alta, luat cu asalt de binomul SRI-DNA, pentru a-l face să plece și să lase locul Guvernului Meu, cum îi zice Klaus Iohannis, altfel spus, Guvernul lui Vasile Blaga și al altor Microsoft-iști ocoliți cu abilitate de DNA.

Aşa cum s-a întîmplat în cazurile lui Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu, Cătălin Striblea m-a rugat să-i fiu căpitan secund la acest interviu.
Deși vîrsta și conștiința că eu pierd vremea cu contemporanii mei trecători, în detrimentul personajele eterne din cărți, am acceptat invitația, deoarece pentru Victor Ponta, așa cum îl văd eu acum, tot mai înconjurat de Binomul DNA, care ridică schele din dosare penale pentru a putea ajunge pînă la fotoliul de premier al șefului PSD, s-ar putea să fie ultimul interviu dat unei televiziuni neutre în funcțiile deținute.

Întrebările dvs pentru ceilalți doi interlocutori – Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu – mi-au fost de mare folos.
Cine a urmărit emisiunile cu pricina va fi văzut că multe dintre ele au fost invocate în dialogul cu interlocutorul.
Aștept întrebările dvs pentru Victor Ponta, împreună cu deja tradiționala rugăminte de a evita întrebările răutăcioase.
Din experiența mea pot spune că deseori o întrebare fără tendință, dar incomodă, poate fi mult mai rea pentru un interlocutor decît una răutăcioasă dinadins.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

162 comentarii pentru articolul „Aștept întrebările dvs pentru ceea ce ar putea fi ultimul interviu al lui Victor Ponta în postul de premier”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *