Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de duminică, 2 iulie 2017

Topul neroziilor spuse cu ochii larg deschişi

Motto: Tristă mai e România noastră

PSD a reușit să compromită și oaia!

1
„Astăzi, sigur ca oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi”.

Acest panseu gen Din puţul gîndirii poartă semnătura inconfundabilă a ministrului Agriculturii, Petre Daea, un demnitar descins direct din Romulus Zăroni, vizitiul lui Petru Groza. Panseul a fost rostit de creatorul lui cu ochii larg deschişi, în direct, la Antena 3. Face parte din cîte se vede dintr-un lung șir de cugetări dedicate oii pe cale de a deveni operă de căpătîi a liderului PSD.

Cu puţin timp în urmă, polemizînd cu cei care semnalau prostia altui ministru PSD, cel de la Turism, de a propune drept brand naţional, oaia, Petre Daea punea în spațiul filosofic universal o succesiune gînduri despre oaie rostite cu o solemnitate de muzică de fanfară:

„Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiţie. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare şi pentru orice loc. Uitaţi-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a ţării cît de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării româneşti. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lîngă oaie găseşti o frunză, lîngă frunză nu poţi să găseşti o oaie”.

CV-ul ni-l dezvăluie pe Petre Daea ca fiind de profesie inginer agronom de CAP. N-am găsit în biografia sa dată publicității nici un motiv al pasiunii sale devastatoare pentru oaie, nici măcar sub forma literaturizată a Mioriței. Dacă ar fi fost Gigi Becali, plecat de la coada oii, pentru a deveni miliardar în Pipera și lider de opinie în București, l-am mai fi înţeles pe ministrul PSD-ist al Agriculturii. Mulţi spun că neroziile sale, spuse cu o siguranţă descumpănitoare, compromit PSD. Eu nu cred asta. PSD e atît de compromis încît nici neghiobii gen Petre Daea, care fac deliciul presei, nu reuşesc să-l compromită mai tare. Eu cred că neroziile lui Petre Daea compromit oaia. Animalele – scria undeva Arghezi – au marea calitate că-şi văd de felul lor de a fi. Oaia, de exemplu, e o fiinţă cinstită. Ea nu pretinde că e lider PSD. Dă lapte și nu fură din avutul statului. Behăie şi nu ţine discursuri. Populiste. Neghiobiile spuse cu voce tare de Petre Daea sunt pe cale să facă oaia antipatică multor români. Cam la fel ca PSD. PSD a reușit să compromită și oaia.

2.
Dialog la Realitatea Tv:

Gigi Becali: E foarte bine că avem un preşedinte de 1.95. Cît are, 1.95? Cît are, Rareş?
Rareş Bogdan: Da, are 1.95. E înalt.”

Toți oamenii mari au fost mici. Dialogul dintre cei doi, transmis în direct la tv, nu numai că contrazice acest străvechi aforism, dar mai mult introduce în Cultul personalităţii Conducătorului un nou element.
Înălțimea considerabilă.

Prin asta, Cultului personalităţii i se deschid orizonturi nebănuite de îmbogățire. Ne putem aştepta ca lui Klaus Iohannis să-i fie cîntată greutatea, mărimea călcîiului, proporțiile cotului și evident rotunjimea bucilor.
Mai ales că acestea din urmă sunt cele mai căutate de cei care ling în fund cu tîlc.

3.
„Nu vreau să critic ceea ce a fost, dar înţeleg că a existat o frînă, iar mie mi s-a spus să transform această frînă în acceleraţie şi asta am să fac.”

Această frază istorică a fost rostită de noul premier Mihai Tudose în Parlament, pe 29 iunie 2017, ora, 15.30. Seara, un camion al Armatei, rămas fără frîne, a căzut într-o prăpastie. De unde se vede că nu e bine să transformi frîna în acceleraţie.

4.
„A început cu stîngul, sper ca de acum încolo să înceapă cu dreptul. ”

Aparţinînd lui Liviu Dragnea, replica se referă la nenorocitele declaraţii ale noului ministru al Finanţelor, Ion Mişa, despre intenţia Guvernului PSD de a naţionaliza pilonul II de pensii private pentru a face rost de banii pentru pensiile de stat în condiţiile unei goliri a Bugetului prin pomenile ciocoieşti PSD-iste. Ion Mişa şi-a început prin aceste declaraţii cariera de ministru al Finanţelor. A început cu stîngul – zice Liviu Dragnea. Păi dacă a început deja cu stîngul cariera de ministru cum dracu să înceapă cu dreptul de acum încolo? Orice activitate are un singur început, care poate fi cu stîngul sau cu dreptul. Dincolo de acest început e cuprinsul. Cel puțin așa scrie în cărți. Ar fi cazul ca Liviu Dragnea să mai pună mîna și pe cîte o carte.
Nu mușcă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 2 iulie 2017”

  • Mi-au plăcut ”țopăiala fiscal-bugetară”
    și mai ales
    ”nu veţi mai putea merge în faţa românilor că acest program a fost votat”.

    Nu mai merită să-i spun Oligofrennis… până la proba următoare. 😆

  • Dezhățații transparenți fac de răs amatorismele cuplajului SRI-DNA.

    Nu vă pierdeți speranța! Înhățații și înhățabilii pot produce același efect.
    De exemplu înhățabilul Grindeanu a ”semnat” ca viceprimarul, iar Koveși își mobilizează trupa de procurori slugarnici cu informați confirmate ca fiind mincinoase:
    – Uncheșelule, dacă-și spun eu că Grindeanu a semnat, pentru retrocedări imobiliare frauduloase în Timișoara, înseamnă că a semnat. Clar? Bă, boule, tu nu mă crezi pe mine că, chiar dacă n-a semnat, o dregem noi cumva? Tu fă-ți întîi treaba și înhață-l! Apoi căutăm semnătura, cât timp il ținem în arest. Executaaarea!
    – Arest preventiv, din ce motiv?
    – Preventiv, ca să nu-l audă nimeni când țipă că n-a semnat, măi, animalule! Deocamdată spui cum spun eu: a semnat.

    După o lună:
    – Șefa, șefa! Ai văzut? Grindeanu n-a semnat și ne-a dat în gât cu nonșalanță. Nu intram în rahat mai mare, dacă mă luam după o toantă ca tine?
    – Hai, băi, Uncheșel-frumușel, am glumit și eu o dată și, gata, repede m-ai luat în serios. Ai să vezi că CSM știe de glumă. 😎

    • Mai exact:
      – Decapează și nu cerceta, altfel nu poți înhăța!

      „Uncheşelu, ştiţi ce-mi doresc: să „decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea”.

  • Dacă nici Anaconda și sponsorel Rizea nu știu adevărul pe aceeași lungime de undă, atunci așteptăm să ne mintă Tudose cu motivul renunțării la acțiunea de chemare în judecată a vorbitorului.

    26.01.2017

    ”Deputatul PSD Mihai Tudose a afirmat, ieri, că are de gând să îşi dea în judecată fostul coleg de partid, Cristian Rizea, după ce acesta l-a acuzat că ar fi ofiţer acoperit • pe pagina personală de Facebook, ex-parlamentarul de Brăila a postat că aşteaptă cu nerăbdare procesul pentru că cei care îl dau în judecată vor avea parte de “o mare surpriză”

    “În sfârşit un lucru bun face şi Dragnea: retragerea acoperiţilor din instituţii! Sper să-i elimine în primul rând pe acoperiţii din PSD: domnii deputaţi Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu şi mai sunt vreo 2-3… (unii chiar primari de sector). Şi credeţi-mă că ştiu bine ce vorbesc”, a scris fostul PSD-ist, pe pagina sa de Facebook.

    Mihai Viteazul Tudose. Zău?
    ”În seara aceasta mă văd cu avocatul. Aşa că, din punct de vedere teoretic, da, îl voi da în judecată. Încă nu e depusă plângerea, dar e ca şi depusă”

    Cristian Rizea:
    “Am văzut că 2 dintre cei nominalizaţi de mine în postarea cu ofiţerii acoperiţi au declarat că mă vor da în judecată! Aştept cu nerabdare şi îi anunţ că vor avea o mare surpriză!.

    Niciunul n-a mers până la capăt? I-a speriat Anaconda sau încrederea că într-o zi nu se știe? 😆

  • Cine-i călcat de DNA, dacă nu-i înhățat ca Grindeanu, e dezhățat… ca Pescariu, Florică sau deputatul de serviciu Gabriel Vlase.

    Gabriel Vlase a aranjat – în câmpul tactic – misiuni prestigioase. Siamezul lui Mihai Tudose a fost stimulat de DNA… să-și facă singur dreptate și curățenie în organizația PSD Bacău (fusese un pic dat la o parte de Hrebe, în favoarea altora, în ciuda bunelor relații dintre ei, or așa ceva nu se iartă ) Finul lui Iacubov, Vlase, a decis să-l scoată la licitație a lui Hrebenciuc – în piața publică a penalilor – în dosarul retrocedărilor- Paltin Sturdza. Pentru regie și spectacol, DNA a simulat și acuzarea denunțătorului misionar, Gabriel Vlase, prins în rechizitoriu, dar făcut dispărut din motive știute de câmpul tactic al binomul SRI-DNA.
    Vlase, implicat evident pentru trafic de influență, apare cu promisiuni solemne de mafiot și-n convorbirile înregistrate de Sturdza, dar stenogramele au fost selectate în prima prezentare a binomului, adică din capul locului au fost dosite de SRI-DNA cele cu Vlase, ca să subțieze probele și astfel să-l plaseze mai aproape de salvare – prin dezhățare – pe turnătorul de serviciu, Vlase, Gabriel Vlase (omniprezent prin comisii anti-SRI, anti-SIE sau se legiferarea în materie de securitate la comanda beneficiarilor).
    În dosarul retrocedărilor (43.000 ha) aranjamentul Vlase-DNA a fost dat un pic peste cap de denunțul neprevăzut al unui inculpat în același dosar, fost deputat în două mandate,Ioan Adam, dar SRI și DNA tot au reușit să-l extragă pe protejatul Vlase din răndul condamnabililor. Cică DNA l-au tratat ca fiind un pic suspect… de nevoie, iar prietenul la nevoie se cunoaște. Te deshață în folosul altei misiuni la secția de turnătorie în scop bine țintit.

    Siamezul lui Tudose cunoaște doi constructori din Bacău: Costică Rusu și Viorel Rusu.
    Primul i-a lucrat casa, al doilea l-a lucrat pe Gabriel Berca, la pachet cu Banu, ambii adversari politici ai PSD, dar cu știrea lui Dragnea, adică în folosul liderului PSD. Dragnea a plătit prin HG – ca ministru – lucrarea efectuată la scoala Ardeoani de denunțătorul lui Berca, adică Dragnea, Vlase și Rusu au mizat pe pista lor falsă, că Berca ar fi plătit lucrarea- din postura de ministru de interne – contra șpagă.

    Modul de operare al filierei Dragnea- Vlase nu-i întâmplător. Siamezul Vlase al lui Tudose, ambii asociați în firme falimentare sau închise, așa de pricepuți sunt să conducă o țară cu experianța lor nulă și neavenită, ambii nepracticieni asociați cu tipi și soacre de sorginte securistă din Bacău, ambii doctori de la ANI în același an 2010, ambii împreună la bine și la greu, cât pe ce să se prindă împreună și-n ultimele două guverne.

    Să te inițiezi în muncă la locul de guvernare, a unei țări, se potrvește numai în capul lui Dragnea și a celorlați farisei, după regula serviciu contra serviciu.

  • Academicianul Tudose candidează la titlul ”Cel mai știrb CV pentru creduli”.

    Competiția (b)anului începe cu cei 6 ani de-acasă, de la absolvirea liceului (1985) și până în 1991, când s-a înscris la o universitate dubioasă din București, la zi sau la fără frecvență, că doar te poți aștepta la orice adevăr.
    Ce poate face proaspătul licean absolvent cu tulei, Mihai Viteazul Tudose, timp de 6 ani?
    Alege fără rușine varianta de răspuns neștirbit! 😆

    a) Nu a luat bacalaureatul în timp util și asta i-a dat socotelile peste cap. În 1985 încă nu se dădea la kilogram.

    b) A colecționat timbre filatelice în armată. 😆 El declară în avere colecția adunată în anii 1980-1987.

    c) Viteazul a colecționat timbre pentru el, nu pentru Armată, deci între 1985-1987 Armata l-a lăsat scutit doi ani să-și vadă de colecția lui, la vatră, nu lipit de planton ca marca de scrisoare.

    d) Lăsat în libertatea de a se ține, pe lângă casă, de ultimii doi ani ai vieții de colecționar de timbre, s-a dus de nevoie acolo unde l-a trimis pregătirea profesională: muncitor la ”Laminorul” Brăila, conform profilului liceului ”Panait Cerna”. Mucitorul metalurg muncește sine, nu se laudă la alții. D-aia viitorul doctor pentru sine se rușinează să-și treacă în CV originea sănătoasă de om al clasei muncitoare, adică îi repugnă munca de jos… la fel ca cea de sus, dacă nu-i sus-pus.

    e) În cei șase ani lipsă la inventar, numai scutirea medicală te mai salva pe-atunci de armată, omul presupus sănătos și nelăsat răpit de extratereștri, s-a lăsat răpit de armată prin încorporare din 1987 încoace, pe termen lung de 1 an și 4 luni, c-așa-i săltat de la ”Laminorul” Brăila.

    f) A fost și șofer pofesionist. Sufletele umane sunt de trei categorii, în ordinea sorții – oameni buni, oameni răi și șoferi- de asta șoferul se rușinează să se arate printre oameni, în CV, doar se laudă – pentru sine, nu pentru alții – pe lângă obișnuitele A și B, cu cele două categorii de bază ale șoferului profesionist: C și D. Câți doctori ați cunoscut să aibă atâtea nevoi și timp, în viață, încât să învețe să conducă autobuze și camioane? Dacă nu calci pe nimeni cu camionul unui CAP sau cu autobuzul de transport în comun și nu te ascunde rușinos vreo pușcărie, cazierul curat nu te determină să dispari 6 ani din viața oamenilor, chiar dacă te faci șoferul senatorului de Brăila, Mihai Matetovici (sen 1990-2000, cum spuneam, cu CV zero, știrb complet, pe post de mentor)

    g) Mentorul PSD-ist Mihai Matetovici l-a înfiat după 1990, să-i fie băgător de seamă la ușa cabinetului senatorial, pentru experiența sa extraordinară și plenipotențiară de obsolvent de liceu, uitat de Dumnezeu vreme de 6 ani.
    Iartă-l, Doamne, că cineva acolo mai sus îl protejează, după ce l-a angajat odată cu fratele său siamez, deputatul de Bacău Gabriel Vlase.

  • Motto: ”Când veți afla adevărul, veți avea un șoc”. Cand nu, căutați-l și-l vei avea! 😆

    Mihai, Mihai Viteazul, Academia Mihai Viteazul, Academicianul Mihai Viteazul Todose.

    Una dintre altele nerozii ale academicianului:
    ”Lucrarea de doctorat am făcut-o pentru mine, nu pentru funcţii”

    Și Bulă a crezut că și-a luat nevasta numai pentru el 😆 Să afirmi c-ai furat numai pentru tine, nu-ți face scopul mai nobil decât acela c-ai rămas de fapt un profitor întârziat al diplomelor la kilogram.

    Pe-aici a trecut Mihai Viteazul Tudose, în perioda văduvită de acreditată 1991-1995!

    Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” are drept fondatori pe Profesor universitar Momcilo Luburici si pe Profesor universitar Corina-Adriana Dumitrescu (Radu) din a caror initiativa si cu ale caror resurse materiale si financiare a fost fondata aceasta institutie de invatamant superior particular, in anul 1990, sub denumirea de Universitatea Independenta „Dimitrie Cantemir”.

    Momcilo Luburici: rectorul tare-n cursul de sex cu studente înscrise peste termen la UCDC; o jurnalistă a intrat în rolul studentei, l-a prins în fapt și l-a dat publicului pentru recunoasterea Universității.

    ”Pe lista prietenilor Rusiei din Romnia obţinută de hackerii ucrainieni după spargerea căsuţei de mail a consilierului ideologului Kremlinului, Aleksandr Dughin, apare şi un anume Momcilo Luburici prezentzat ca rector al Universităţii Dimitrie Cantemir.Interesant este că nu există nici un CV al lui Luburici”. (Flux24, mai jos)

    Corina Dumitrescu, soția parlamentarului PSD Cristian Dumitrescu, racola ca-n familie la ”studii” fără fredcvență PSD-iști de viitor, recomandați cu aceeași căldură pesedistă și de senatorul PSD Mihai Matetovici (altul cu CV știrb complet), pe lângă care s-a lipit Mihai Vitezul Tudose ca marca de scrisoare.

    Știți de ce Tudose nu poate să numească cel puțin doi colegi studii și de licență obținută la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Univesității ”Dimitrie Cantemir” din București, promoția 1991-1995?

    Unde ați mai pomenit un parlamentar care să nu fi lucrat în viața lui anterioară nici măcar doi ani?
    Singura perioadă lucrătoare în câmpul muncii apare în CV 1999-2000, ”consilier juridic”, poate consilier necalificat juridic, proptit într-o firmă pentru un fel de stagiu , adică tot la fără frecvență și experiență practică. De-atâta teorie ni se apleacă.

    Mihai Viteazul Tudose se rușinează să scrie în CV ce-a pățit 6 ani după terminarea liceului, între 1985-1991.
    Ghici! L-au răpit extratereștrii sau vreo pușcărie? Armată de 6 ani n-aveam pe atunci, cel mult de 1 an și 4 luni, la neterminați, unii întărziați și cu bacalaureatul.
    C-așa-i în volei. Și-n șahul care îți cere să sacrifici o viață de pregătire pentru o diee numită titlu, nu fleacuri academice sau cursulețe așa-zise post-universitare ușor de rezolvat cu diplome la kilogram. Condiția principală – fără frecvență – din cauza aglomerației de diplome și de alte munci neprestate în aceeași perioadă de timp.

    http://www.flux24.ro/seful-pesedistei-standford-de-la-sex-cu-studente-la-iubirea-pentru-maica-rusie/

  • 💡 Cum gaseste un psd-ist oaia vecinului? gustoasa.

  • 😎

    Maestre, nu-i de mirare ca acel Petrica Daea a vorbit despre oaie in direct la Antena3. Guvernele lu Dragnea si Tsariceanu au devenit doar extensii ale ospiciului de nebuni Antena3. In salonul 2 fac legile si poeziile, iar ptr declaratii de presa merg alaturi, in salonul 3. viata-i simpla daca-s distantele mici

  • 😛

    in apa se vede invers
    😀
    Ai o problema cu apa, zevzecule? Cum isi ascunde nevastata banii de tine? Probabil ii baga sub sapunul de la baie 😳

  • in apa se vede berbecu

    Asta care vede totul invers in apa, iarta,l. Certificatul lui de nashtete e doar o scrisoare de scuze de la fabrica de prezervative. 😐

    • 😀
      in apa se vede oaia
      Baiatu asta suparat rau
      in apa vede invers
      peste tot vede invers. Acu e Comentator pe cristoiublog. Mai e si somer, atat de bou incat a fost concediat de la un blow job.

  • Maestre, discutia aia cu inaltimea presedintelui, la Rrealitatea tv e incredibila. Pai cu cat un presedinte e mai inalt, cu atat se indeparteaza de supushi, e logic nu?
    Rares Bogdan e dus cu oile lu Gigi, un cojoc la moda ii ofera Catalin Botezatu. Are si talanga cheliosu, sa stie lumea ca e „persoana publica”.

    Nu de-alde R. B. au inventat genul asta de tocshou da e sigur ca ei il ingroapa..

  • Io nu as fi asa necrutator cu dl Daea. Poate iubeste oaia. Su cand iubesti spui multe prostii. Cam ca Traian Closca Hotia si Crisan, care a iubit mult, a scris mult cu dragoste a pus pasiune dar daca i-a iesit varza nu e vina lui. Iubirea e de vina. Si mai e de vina ai megamoscheea aia bat-o s-o bata

    • cei care intra in megamoschei se nunesc megamoschetari. De aici si titlul Cei trei megamoschetati de Alexandre Traian Dumas Megahoriá

      • in apa se vede prostu

        Baiat,esti suparat rau de tot, iar scrii intre doua seringi. Ia-ti un somn bun si vezi ce-i cu tine, nu intelege nimeni ce vrei tu sa ecsprimi aicea..

        E vorba de oaie aici, o fiinta blanda si ceva mai deshteapta decat tine. Respecta oaia..

        • 😛 in apa se vede oaia

          ai capu plin de moschei, zevzecule,vezi sa n-ajungi in ziare, ca prapaditu ala de la Arges . ia-ti camila si bag-aten pat, noaptea e un miel bun
          😀

          • 😛 NICU CERNAT

            Nu te supra-estima față de ceilalți. 😆 Dacă ai avea mesaje la fel de succinte ca ale lui ARISTOTEL BUNESCU, ai apărea și tu ca tip cult. Așa, la nivelul tău de inteligență, probabil te-ar putea accidenta până și o mașină parcată. 😯 NICU CERNAT, sperăm cu toții că nu ești profesor. Studenții noștri au dreptul la un viitor mai bun.

      • 😛
        in apa se vede invers

        bei Coclici, ai o obsesie cu moscheile, fa-ti una in cartier si lasa lumea in pace. Subiectul propus de Maestru acum este Oaia, e sigur ca tu poti gasi un behait comun cu acel psdist Daea.

        Altadata te luai de toti de pe forumul asta, azi esti cam moale, de ce nu bagi o baterie in apa , poate obtii o bautura energizanta.

        Tampitule, vezi sa nu spui cuiva ca te-am invatat noi.

      • 👿

        🙂 NICU CERNAT, savant în virgule și corector agramat: în limba română pauzele în vorbire pot fi subliniate prin virgule. Tu scrii cuiva pe FB „câte pastile pt durere iei, din cauza prostiei”, dar între „iei” și „din” nu e loc de virgulă, sfertodoctule. CERNAT, mai pune și tu mâna pe o carte, da/ să nu mergi la Biblioteca Academiei din Bucale ptr „perfecționare”.. Ai fi în stare acolo să escaladezi vreun geam numai ca să vezi ce e-n partea cealaltă a geamului. 😕

      • 😀 NICU CERNAT
        Savant ros de molii al gramaticii limbii române… Tu scrii „Daea, ăsta, e simpăticuț….”, dar nu strigi după el, berbecule, ci încerci să îl descrii, deci pe gramatica lb. române, de bun-simț era să nu pui virgulă între „Daea” și „ăsta”.. NICU CERNAT, toți oamenii ăia pe care îi umpli cu balele tale de profesor ratat, au mult prea mult bun-simț în chat-ul angajat cu tine.. Să-ți vezi lungul nasului nu ți-ar fi greu.Dacă ești chiar așa arogant și cult, bagă-ți în c–r o baterie și începe să răcnești pe Facebook „I got the power!”

    • Și fiindcă, toate acestea,
      Trebuiau să poarte-un nume,
      Ca să aib-un loc în … ‘lume’,
      Li s-a spus, simplu, … Daea !
      ( Este vorba de lumea … prostiei !)

    • 😛

      😯 Nicu Cernat, lățos simpatic, o să fii „corector la Academie” adevărat când o să-ți recunoască alții „valoarea”. Eventual, când n-o să mai formezi numere de telefon folosind butoanele de la cuptoru cu microunde. Marele „corector” scrie ,,Dacă, printr-o minune, iese bine…”, dar între „minune” si „iese” nu pui virgulă prăpăditule, dintr-un motiv care ține de rigoarea gramaticii limbii române. Cum îi înjuri tu pe toți, Cernate, da nu-ți vezi bârna din ochi- când scrii … 😳

      • 😛 NICU CERNAT

        Să nu mergi niciodată pe la Zoo, or să devină maimuțele geloase pe gramatica ta. 🙄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *