Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vasile Blaga pregătește deja terenul pentru preluarea puterii în PNL de către echipa lui Dacian Cioloș!

În cîteva comentarii din Evz am arătat, plecînd de la faptele și vorbele lui Dacian Cioloș de după instalare, că așa zisul Guvern de tehnocrați, în realitate un Guvern de peroane care nu depinde de nici un partid în prestația lor la departamentele pe care le conduc, a fost adus la Putere printr-o Operațiune a SRI- SIE nu pentru a impune țării o politică diferită de cea a Guvernului Ponta, ci pentru a pregăti echipa menită a prelua puterea în PNL.

Despre faptele și vorbele de politician (nu rău, încep să-mi dau seama!) ale lui Dacian Cioloș am scris și am zis în mai multe rînduri.
Prin întreaga sa prestație de după instalare, inclusiv prin grija de-a nu-și devoala simpatiile și opțiunile, Dacian Cioloș se pregătește intens pentru postul de președinte al PNL.
E ajutat din răsputeri de toți cei care au pus la cale Operațiunea.
Klaus Iohannis, iată, îl trimite în locul său la Consiliul European.

Sunt singur că Presa celor două Divizii – a SRI și a SIE – se vor întrece pe sine în cîntarea felului strălucit în care Dacian Cioloș a reprezentat România, în evidențierea prestigiului și simpatiei de care se bucură premierul actual, spre deosebire de fostul, în rîndurile liderilor europeni.

Binomul SRI- DNA îi curăță terenul în PNL, luîndu-i rînd pe rînd pe cei care nu pricep că trebuie să se dea deoparte. Dacă se dau deoparte, vor fi lăsați să-și cheltuiască banii în liniște, ca pe niște pensii de lux.

Unul dintre cei care au înțeles asta e Vasile Blaga.
Desigur, Vasile Blaga n-a plecat din fruntea PNL.
Va pleca atunci cînd i se va spune.
Deocamdată, ca și Liviu Dragnea după parvenirea la șefia PSD, Vasile Blaga dă semne clare c-a înțeles piesa pe care trebuie s-o joace.
Și anume de a-i aduce în PNL pe Dacian Cioloș și pe cîțiva dintre membrii Guvernului actual pentru ca aceștia să pună mîna pe putere după ce el și Alina Gorghiu, dar și alți lideri PDL și PNL, se vor retrage de bună voie de la conducere.

Vasile Blaga a început, potrivit Scenariului, să pregătească terenul pentru preluarea PNL de către echipa lui Dacian Cioloș.

Sîmbătă, 5 decembrie 2015, la o conferință de presă ținută la Timișoara, Vasile Blaga a declarat:
„Eu îmi doresc foarte mult ca acest Guvern să performeze, de aceea îl și susținem, mi-aș dori foarte mult ca cei care fac parte din actualul Guvern să se înscrie în PNL, mi-aș dori ca foarte mulți dintre ei să candideze- acesta nu este nici partidul meu, nici al domnului Robu, nici al doamnei Gorghiu.”

Despre liderii comuniști se spunea pe vremuri că, spre deosebire de ceilalți oameni, înțeleg încotro merge Istoria.
Deși lider PNL, Vasile Blaga înțelege încotro merge Istoria!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Vasile Blaga pregătește deja terenul pentru preluarea puterii în PNL de către echipa lui Dacian Cioloș!”

  • Are fler!La cata vechime are ca politician!

  • Mi-ar placea !
    Altfel , nu castiga alegerile , anul 2016. Obligatoriu , depolitizarea deconcentratelor .Acolo sunt serpii cobra psd.Daca nu-i schimba , sa-si ia la revedere de la putere .

  • Blaga e un lingau de fundurision pentru a scapa de nelegiuirile facute si va ramane cu averea si ne arestat.

  • Este o dorinta nu inseamna ca se si face!

  • Am ascultat la Realitatea câteva panegirice care l-ar fi făcut invidios și pe Ceaușescu. Subiectul lor era, evident, Cioloș. Providența (adică Iohannis? sau SRI?) l-a adus în fruntea scumpei noastre țărișoare pe acest om. Mă rog, nu chiar în fruntea ei (vai, acolo-i locul lu Werner !) ci puțin mai jos, undeva sub sprâncene… Acest de Gaulle autohton (mai mărunt, mai slab, mai modest, mai îngenuncheat la manifestații, mai iubitor de copii orfani) este Salvarea. Deja se aud sirenele…

  • Pe asta n-o cred… pentru ca, DEJA face mult prea multe prostii. A inghetat salariul minim … restrictii la bugetari… taierea banilor la Biserica.

    Daca o mai duce asa 6 luni o sa aiba FIX simpatia publicului pe care o are Blaga.

  • colectiv + frământările din stradă de după au creat o „fereastră de oportunitate” 😉
    „Ghinion” pt cei din stradă.. și de acasă.
    Nu mai mâncăm pâine, ci „le pâine”, cu „le furculission”
    Ne-am şmecherit, ce mai :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *