Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de duminica celui de-al doilea tur

2. Chiar va avea loc o Revoluție la vot?!

Nu știu dacă am scris despre asta pînă acum pe cristoiublog.ro. Cred însă că n-am scris și, prin urmare, voi scrie.
La al doilea tur funcționează ceea ce se numește foarfeca.
De dimineață, cînd iese electoratul PSD, candidatul acestui partid e în frunte cu un procentaj.
Pe măsură ce înaintăm în zi, diferența se reduce treptat- treptat. Asemenea unei foarfeci care se închide pînă la un anumit punct.

În 2009, Mircea Geoană a pierdut, deoarece avea dimineața doar 54%.
Spre seară foarfeca s-a strîns, ajungînd să se dea peste cap în favoarea lui Traian Băsescu.
Sondajele despre care am aflat pe surse la această oră dau o foarfecă diferită. PSD-ul vorbește de o diferență de 22%, iar ACL-ul de una de 8%.

Prezența la vot la e mult mai mare decît la primul tur.
Se poate vorbi despre o Revoluție la vot?
Nu pot răspunde.
De abia spre seară voi putea răspunde cînd îmi voi da seama dacă au ieșit doar cei pro-Iohannis sau și cei pro-Ponta.

NB: Dovedindu-se din nou incorecți față de mine, cei de la Reporter virtual insinuează tot felul de mizerii drept explicații pentru prezența mea la B1 și nu la Realitatea Tv. Păi, fostule colaborator al meu, Adrian Halpert, cum să mă duc la Realitatea Tv, dacă am rupt contractul cu acest post, în urma poziției de Mitocan a lui Cozmin Gușă față de mine, făcute dinadins pentru ca în seara asta să scape de independentul Ion Cristoiu? Chiar atît de nu știu cum ești ca să mă înjuri pe degeaba?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminica celui de-al doilea tur”

 • Sper sa aveti dreptate, in Castellon de Plana stam de 3 jumate la coada si mai avem de stat inca doua, marcar sa nu stam degeaba. Iohannis, nu te vom dezamagi!!!

 • Ce mai faceti domnule Cristoiu? V-ati razgindit si treceti de partea ciocoilor pe care ai criticati pina acum???? Ma intreb oare de ce?????

 • Ce mai faceti domnule Cristoiu? V-ati razgindit si treceti de partea ciocoilor pe care ai criticati pina acum???? Ma intreb oare de ce?????

 • maestre ma bucur enorm ca o sa va revad la b1 tv astept cu mare interes

 • maestre ma bucur enorm ca o sa va revad la b1 tv astept cu mare interes

 • maestre ma bucur enorm ca o sa va revad la b1 tv astept cu mare interes

 • „Sa nu dea Dumnezeu cel sfant… sa vrem noi sange, NU pamant!” Ma che cazzo fai, Dottore Pinocchio? Romanii NU mai vor pamant! Vor DREPTUL lor, cel DEMOCRAT… prin Revolutie castigat! Vor DREPTUL lor, cel MOSTENIT… prin sangele ce-a siroit! Vor DREPTUL lor, cel DOBANDIT… prin eroii ce-n Decembrie ’89 au murit!
  Romanii NU mai vor pamant… vor Ciuma Rosie-n mormant! Romanii NU mai vor pamant… vor Cosa Nostra delirand! Romanii NU mai vor pamant… vor sange de baroni, curgand! Romanii NU mai vor pamant… te vor pe tine… in mormant! 😉

 • de acord dar nu vedeti ca Transilvania-i pe ultimul loc?!!!

 • Procentul mare raportat la ora 13 e „de bine” ajuta ideea de „Revolutie la vot”! Dar daca PSD-ul incearca sa contacareze, in mod preventiv, cu o prezenta masiva in zona de influenta directa? Sunt capabili sa fura mai mult decat putem vota noi ?! Ma ingrozeste o varianta de raspuns !!!!

 • Sa va audă D-Zeu Maestre!!!

 • FIE-TI,DOAMNE,MILA DE ROMANI!
  Dupa 25 de ani de la revolutie,DISPERAREA romanilor,oriunde s-ar afla ei,este mare.Ei sunt disperati de SARACIE si de COMUNISM,poleit in social democratie.Cu batrani depasiti de vremuri,romanii isi striga disperarea, astazi, prin vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *