Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Gîndul de duminica celui de-al doilea tur

4. Românii au ieșit la urne așa cum în decembrie 1989 au ieșit în stradă!

Editorialul pe care tocmai acum l-am trimis la Evenimentul zilei pentru a fi postat la 20 se numește A avut loc Revolta spontană la urne din noiembrie 2014!
El se bazează pe cele scrise de mine pînă acum despre ieșirea masivă la urne care poate da peste cap mașinăriile electorale ale partidelor.
Aceste mașinării au fost date peste cap.
Victor Ponta va pierde alegerile!

A avut loc Revolta spontană la vot din noiembrie 2014!
Fug la B1 Tv pentru a comenta surpriza de proporții făcută de români nu numai PSD, dar și tuturor partidelor politice din România.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

44 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminica celui de-al doilea tur”

 • Sunt fericit pentru victoria romanilor care au crezut si l-au votat pe Iohanis !..Imi e mila (cu toate ca nu ar trebui) de VeVe Ponta ..va fi devorat de hienele care au cotizat la campania lui si isi asteptau rasplata. Ilici Iliescu a dat semnalul…

 • La multi ani Maestre ! Sa ne traiesti 100 de ani,sa fii la fel de realist,

 • .pe Iohannis l-au facut Presedinte : Ponta, Gadea, Badea, Grecu, Gusa, Sandru ( cel putin Lavinia Sandru a avut o contributie MASIVAAAA la votul nostru pentru Iohannis), Ghita, Cretuleasca, Ciutacuuu, Fireaaaa, …si le multumin acestor jivine din mass media( scuze), ca ne-au luminat…ne-au aratat cu cine trebuie sa votam si sa iesim la vot masiv…pentru ca astfel de oameni, ca cei amintiti mai sus, sa fie din ce in ce mai putini in Roamnia.

 • Gadea la doborat pe Ponta cand l-a pus sa cante imnul. Atunci a fost primul semn pentru mine ca Ponta va pierde. Dumnezeu i-a incurcat limba pentru a vedea noi adevaratul Ponta. Acel „neamt mosier” pe care el il jignea a stiut si a cantat imnul tarii impecabil si a demonstrat cat este de roman . A fost intai la biserica si apoi la vot aratand cat de crestin este cu adevarat.

 • Rostogoliti: Dar indiferent de exitpoluri cereti diasporei sa continua sa voteze. Abia la numaratoare se va sti adevarul
  PS Se pare ca exit polurile vor da 53 la 47 ca sa demobilizeze diaspora care mai voteaza. Retelele de pe feisbuc sa se miste.

 • Miracolul … adica ceva in care nu am crezut.

 • Asa sa fie!

 • In caz de revolta veti fi in strada alaturi de protestatari ?

 • asa sa fie

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog