Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de duminica celui de-al doilea tur

4. Românii au ieșit la urne așa cum în decembrie 1989 au ieșit în stradă!

Editorialul pe care tocmai acum l-am trimis la Evenimentul zilei pentru a fi postat la 20 se numește A avut loc Revolta spontană la urne din noiembrie 2014!
El se bazează pe cele scrise de mine pînă acum despre ieșirea masivă la urne care poate da peste cap mașinăriile electorale ale partidelor.
Aceste mașinării au fost date peste cap.
Victor Ponta va pierde alegerile!

A avut loc Revolta spontană la vot din noiembrie 2014!
Fug la B1 Tv pentru a comenta surpriza de proporții făcută de români nu numai PSD, dar și tuturor partidelor politice din România.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

44 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminica celui de-al doilea tur”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *