Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Scandalul poza din Abu Dhabi: Știam că Victor Ponta e iresponsabil vesel. Nu cred că e și iresponsabil sinucigaș!

Mai mulți cititori ai acestui blog mă somează să comentez fotografia și nota de plată de la clubul exclusivist din Abu Dhabi ale lui Victor Ponta.
Le răspund:
E atît de nelalocul  lui gestul de a merge în asemenea locuri de petrecere într-un timp cînd cei din PSD și-au ascuțit pumnalele, încît nu-mi vine să cred că nu-i o intoxicare din partea echipei lui Victor Ponta pentru a discredita Realitatea Tv.

Cînd mi se va confirma și din alte surse că Victor Ponta s-a dus într-un club din Dubai după dezastrul de la prezidențiale, avîndu-și cauza în Ciocoism, mă voi felicita:
Pentru că eu i-am zis Iresponsabilul vesel!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Scandalul poza din Abu Dhabi: Știam că Victor Ponta e iresponsabil vesel. Nu cred că e și iresponsabil sinucigaș!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *