Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de duminică

Viorel Hrebenciuc – victimă a Războiului dintre SIE și SRI?!

Luni, 13 octombrie 2014, noaptea, în cadrul interviului dat lui Rareș Bogdan, Traian Băsescu aduce vorba despre retrocedări:
Probabil că nu am avut nici educaţia, nu am avut pregătirea pentru a crea capitalismul autohton, cum nu am avut pregătirea să înţelegem procesul de restituire la începutul anilor ’90. Am făcut tot soiul de legi numai să-l blocăm. Trebuia să facem ce era de făcut, vă spun în mod categoric că teoria „restitutio in integrum” a fost de fapt în defavoarea foştilor proprietari, pentru că după 50-60 de ani nu mai puteai să faci restituţio in integrum. Dacă se stabilea o cotă, o analiză bine făcută, frate, din proprietatea, din valoarea proprietăţii pe care ai avut-o putem să-ţi dăm 30% – 35%, ăştia sunt banii, bună ziua, lucrurile merg mai departe, cum au făcut cehii, polonezii. De fapt, restitutio in integrum i-a făcut pe foarte mulţi să nu fie nici măcar acum repuşi în posesie.

A treia zi, așadar, miercuri, 15 octombrie 2014 dimineața, Agenția Mediafax transmite:
„Procurorii DNA fac 25 de perchezitii in Brasov, Bacau, Covasna si Bucuresti, la cinci institutii publice, printre care si tribunalele Brasov si Covasna, fiind vizati trei judecatori de la cele doua instante si doi avocati, pentru retrocedarea ilegala a unor paduri si terenuri agricole”.

În aceeași zi sînt chemați la DNA Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu, Ioan Adam, prințul Paul și prințesa Lia, într-un Dosar privind retrocedările.

Lăsînd la o parte faptul că despre prinț și despre prințesă n-am mai auzit nimic, rămîne întrebarea:
Luni noaptea, Traian Băsescu știa ceva?
Dacă da, cît știa?

Știa, de exemplu, zvonul care circulă prin tîrg că Viorel Hrebenciuc a fost sau chiar este omul SIE și că Operațiunea tandemului DNA-SRI nu-i fără legătură cu războiul dintre SRI și SIE, în care Traian Băsescu e de partea SRI?

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică”

  • nu este nici o victima…hot,mafiot…asta este…acum toti au cerculet de inger deasupra capului…sa le fie rusine ca au secat tara!!!

  • Dupa tot ce vedem, ce credeti dle Ion Cristoiu? Adica azi se mai poate cineva indoi ca la conducerea Romaniei se afla o gasca de borfasi? Desigur cu eventuale si putine exceptii care doar confirma regula. 🙂

  • Hrebenciuc este un conservator,e nevoie de oameni noi renovatori ai sistemului.de aceea sunt excluși cei ce încurca .

  • **** CINE ESTE VIOREL HREBENCIUC !
    ***** CINE STA IN SPATELE MASTII LUI VIOREL HREBENCIUC DECAT UN ESCROC PENAL CARE DE MULT TREBUIA SA FIE IN PUSCARIE !
    Sa incepem cu un oarecare inceput … caci este greu a explica noilor generatii despre marii escroci nationali deveniti chiar internationali ai Romaniei ESCROCI CARE SI-AU FACUT VALEATUL ULTIMULUI SFERT DE VEAC IN TAGMA JEFUITORILOR SI TRADATORILOR DE NEAM SI TARA !
    Azi vom trata SUBIECTUL Viorel Hrebenciuc ESCROC DE MESERIE
    Viorel Hrebenciuc face parte din LISTA PEDESERISTILOR „Saraci da’ cinstiti” si a afacerilor lor onerose facute pe ascuns si nestiute de marele public (n.n. – mai ales ca in perioada veche a existentei la putere a P.D.S.R. via P.S.D. TOTUL ERA CENZURAT LA EXTREM !
    Informarmatia ajungea extrem de greu la marele public respectiv la cititoi ! Cine conducea atunci cate un ziar national era un zeu … putea taia si spanzura ! Romania in mod ocult era sub tutela manipularilor totale !
    Ion Cristoiu a facut ani la rand temenele neocomunistilor !
    Azi din nou si-a dat in petec … si trateaza in materialele sale pe escrocul Viorel H. = Guzganul Rozaliu dupa cum l-a „botezat” C.T.Popescu cu ani in urma… ca vezi dom’le escrocul Hrebenciuc este o victima ! Celor care cunosc bine istoria hrebenciucului – sigur le-ar fi sila sa vada asa ceva !
    Dar pentru o mai buna constientizare merita sa purcedem in a oglindi c.v.-ul sobolanului pesedist cu state vechi in ale escrocheriilor …
    Mister Viorel H. a fost prefect de Bacau dar si sef de campanie electorala a lui Ion Iliescu in 1992,cat si secretar general al Guvernului Romaniei pana in 1996 . Escrocul Hrebenciuc a fost supranumit de catre presa NASUL MAFIEI POLITICO FINANCIARE si a fost implicat in foarte multe scandaluri de coruptie. Prin puterea enorma pe care o detinea isi permitea inclusiv sa intervina pentru musamalizarea unei crime savarsite in beciurile Politiei din Onesti. Vladimir alexe intr-un material de al sau precizeaza cum „(…)ofiterul cercetat – seful Politiei Judetene Bacau – are o intrevedere , nlesnita de V. Hreenciuc , cu procurorul general adjunc Mugurel Florescu. Incadrarea faptei savarsita de seful politiei sufera imediat o schimbare. Aesta scapa doar cu o condamnare de doi ani si sase luni , dupa interventia lui Hrebenciuc. ”
    Dar aceasta e nimic fata de afacerile oculte si oripilante pe care Viorel Hrebenciuc le-a savarsit !
    Amintim de afacerea Coastal Petroleum unde prin interventia secretarului general al guvernului se scade datoria lui Coastal Petroleum catre Arpechim din Pitesti de la 3 milioane $ (dolari S.U.A.) la 1 milion $, acelasi V.Hrebenciuc fiind apoi acuzat pentru trafic de influenta in favoarea firmei INTERMERIDIAN cu irakianul Hatan Faraj , impliat la randu-i in afacerea „Kamel Kadur”, cunoscut si sub sintagma „IMPARATUL OILOR”. Cele specificate anterior facand parte din Raportul Comisiei Anticoruptie din 1994 unde V.Hrebenciuc se face vinovat de deturnarea de fonduri din bugetul acordat sinistratilor de la inundatii , catre echipa „Sportul Bacau” , televiziunea Bacau,,Consiliul judetean si Scoala din satul Stanilesti … cat si de interventii si trafic de influenta in favoarea firmelor SC CAROM SA si SC ELAN SRL , prin care cere institutiilor abilitate in speta Garzii Fnanciare Bacau sa radieze pasajele ce definesc infractiunile din procesele verbale intocmite !
    Este implicat si in afacerea SC AGRICOLA INTERNATIONAL SA , apoi in cunoscutul SCANDAL RADUCANU (acesta afirma ca mafia politico financiara era supervizata de Viorel Hrebenciuc,Victor Opanschi si Cornel Stegaru).
    De asemenea trebuie mentionat ca nu numai Miky Spaga sau Traian Basescu AU UN GEN DE AFACERE APARTAMENTUL SAU CASA DIN MIHAILEANU , CI SI VIOREL HREBENCIUC ARE SCHELETUL DIN … raportul „Apartamenul” , in conditiile in care (n.n. – asa era la acea vreme )detinea o LOCUINTA OBTINUTA ILEGAL ,in urma mai multor vanzari si cumparari (in final INTRA IN POSESIA APARTAMENTULUI NR.9 DIN CALEA VICTORIEI NR. 101 Sc.A ,Et.4 avand 4 camere ,plus camera de serviciu si dependinte. SE PARE CA FiiCA LUI BASESCU DE CARE FACEAU ATATA TAM-TAM ZORNALISTII DE LA HA-Haznaua 3 , A AVUT DE UNDE SA SE INSPIRE .
    APARTAMENTUL IN CAUZA A FOST REPARTIZAT DE GUVERNUL ROMANIEI LA DATA DE21 APRILIE 1993 IN CARE NU SE MENTIONA CALITATEA DE LOCUINTA DE SERVICIU , UITANDU-SE PUR SI SIMPLU … !
    A mai fost acuzat si incriminat Hrebenciu-ul rozaliu ca a protejat firma OVERSSES CONDA SRL care primise concesionarea dreptului de a construi sedii bancare noi in spatle magazinului UNIREA fara ca sa fi avut loc vreo licitatie , si a fost implicat si in repartizarea de locuinte pentru ILIE NASTASE , VLADIMIR COHN ,si generalul Decebal Ilina . Toate acestea fiin amplasate in CARTIERUL PRIMAVERII
    dar cate nu se mai pot spune si scrie despre Viorel Hrebenciuc !!! ?

    CE SA NE MAI MIRE IN ZIUA DE AZI CAND AUZIM SI OBSERVAM CUM ODATA CU REVENIREA LA PUTERE A NEOCOMUNISMULUI SI NEOCOMUNISTILOR … VIOREL HREBENCIUC ISI DA DIN NOU IN PETEC SI CAUTA SA REINTRE IN AFACERI MURADRE SI ACTE GRAVE DE CORUPTIE CUM BINE TITREAZA TELEVIZIUNILE LA ACEST MOMENT: ACTE DE CORUPTIE CU TERENURI IMPADURITE SAU AGRICOLE … CU TOT SOIUL DE PRINTI SI PRINTESE „NEOMOLOGATE” DUPA SANGELE LOR ALBASTRU DEVENIT CAM SPALACIT DE-A LUNGUL VREMII DIN CAUZA DE RUBEDENII DE ORDINUL 5 !

    In schimb ce sesizam … SESIZAM CA PRESA FOSTA COMUNIST GEN ION CRISTOIU , INCEARCA SA FACA DIN VIOREL HREBENCIUC UN SOI DE VICTIMA !
    Pai bine mai tovarase bolsevic Ion Cristoiu … chiar asa ? Oare sa nu fi stiut mataluta de ESCROCUL SI ESCROCHERIILE ACESTUI PUI DE SARPE DEVENIT IN ATATA AMAR DE ANI UN AUTENTIC ANACONDA ???
    Asta da mult de gandit … Da’ poate va sfatuiti ceva mai binisor cu Turcescu – turnaretul nedovedit dar , inchipuit agent acoperit sub o mare oala de noapte sub presiunea media (n.n. – emisiunea sa se petrecea noaptea si conform dezvaluirilor facute fierbeau ciucaletii mai bine decat la o oala sub presiune ) … si aflati mai multe despre escrocul P.S.D.-ist astfel incat sa va reorientati asupra statutului sau de la victima la mare escroc titrat supt poala comunista !
    ………………………………………………………………………………………………
    De va mai fi nevoie vom reveni pentru restabilirea echilibrului !

    Cu drag , onoare si consideratie …
    *MultaViata*
    *Lupul*Alb*GetoDac*
    *Vicentiu*I*Voiculescu*
    *Zamolxienii*Zegetini*

  • ***** IMPERTINENTA SI JIGNIRE LA ADRESA POPORULUI ROMANIEI
    ******** Ion Cristoiu – CU UN TUPEU FENOMENAL IL PLANGE PE
    ESCROCUL Viorel Hrebenciuc CA ESTE O VICTIMA !
    ***** Pretinsul jurnalist Ion Cristoiu uita de la mana pana la gura ca in ultimul sfert de veac escrocii de talie transnationala gen GUZGANUL ROZALIU ALIAS VIOREL HREBENCIUC au jefuit natiunea romana si au reprezentat inima coruptiei si a jafului national ! CATA IMPERTINENTA … SI CATA VICLENIE POATE ADUNA TOVARASUL ION CRISTOIU IN PROPRIILE-I INSCRISURI !
    ASTA DOAR UN BOLSEVIC O POATE ASCUNDE CU ATATA PERFIDIE UNDE ALTUNDEVA DECAT IN TITLUL ACESTUI MATERIAL !
    CITITI SI VA CRUCITI „… Viorel Hrebenciuc – victimă a Războiului dintre SIE și SRI?! ”
    DIN NOU CULMEA TUPEULUI ESTE LA COTE MAXIME IN MINTEA TOV-ULUI ION CRISTOIU !

    De unde pana unde stimabile „guzganul rozaliu” a devenit o victima ?

    Cand de fapt MARELE GUZGAN ROZALIU – expresie apartinand unui la fel de vechi tovaras in ale scrierii zornalistce Cristian Tudor Popescu- este un foarte mare borfas,intoxicator al opiniei publice , imbogatit pe nedrept , facator de drept din gasca pesedeilor – neocomunisti jefuitori ai Romaniei post decembriste ! SE VEDE TREABA CA E NEVOIE SA SE UMBLE LA DOSARE … PENTRU A ARATA CU DREPTATE CINE ESTE IMPOSTORUL GARGARAGIU Viorel Hrebenciuc !
    Dar voi reveni in forta pe aceste teme
    Cu drag,onoare si responsabilitate …
    *MultaViata*
    *Lupul*Alb*GetoDac*
    *Vicentiu*I*Voiuculescu*
    *Zamolxienii*Zegetini*

  • regret ca Traian Basescu a acordat interviu unui impostor,acest impostor,precum lautarii,l-a atacat dupa cum i se platea.acest rares bogdan este un gunoi.regret ca Presedintele i-a acordat interviu.

  • nu, rationamentul sau intrebarea e prost pusa. Hrebengiuc este victima propriei lacomii, a hotiei. SRI e condus de finul sau nasul lui VvP – Melescanu clar candideaza tot pentru el. nu vad legatura …

  • Hrebenciuc nu poate fi decât victima lăcomiei sale indecente și vulgare!

  • Cea mai mare sursa de ticalosie si coruptie dupa ’89 a provenit din zona securitatii externe, actuala SIE. De la penetrarea si controlul masiv al institutiilor statului (prin asa-zisa refugiere a fostilor prin cate un post dupa „evenimente”) si pana la protejarea si sprijinirea multor „mari oameni de afaceri”, inclusiv si in special arabi, coruptia in aceasta tara s-a dezvoltat in mare parte pe aceasta filiera. SIE este un sistem incontrolabil. Nici macar ei nu stiu ce au inauntru, existand un grad de autonomie nepermis pentru o astfel de organizatie. Pentru cunoscatori, SIE este mama si tatal coruptiei din Romania.

  • Poate….dar face parte dintr-un grup INFRACTIONAL ORGANIZAT ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *