Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de joi, 26 mai 2016

De ce tac Autoritățile în cazul morții sau așa zisei morți a lui Dan Condrea? Pentru că sunt Autoritățile Statului Mafiot!

Scriu aceste rînduri, miercuri, 25 mai 2016, ora 22.00.
Dan Condrea, suspectul principal – şi singurul! – în cea mai mare Afacere de corupţie din Istoria României, a fost îngropat.
Sicriul închis, interdicţia impusă de soţie presei s-au adăugat ciudățeniilor acestei morți, pentru ca face ca întrebarea E chiar Dan Condrea cel din groapă? să rămînă fără răspuns.
Fără răspuns au rămas zeci de întrebări pe care presa, în numele opiniei publice, şi le-a pus de duminică seara pînă acum şi va continua să le pună.

Unele întrebări rămase fără răspuns vizează Înalta Protecţie de care s-a bucurat Dan Condrea pe parcursul Afacerii sale de corupţie:

 1. Deşi SRI pretinde c-a trimis informări Parchetului General, timp de 5 ani, Parchetul, condus de Codruţa Kovesi nu s-a sesizat.
 2. După dezvăluirile Presei, confirmate de Autorităţi, Parchetul a dovedit aceeaşi grijă de a nu se atinge de Dan Condrea.
  Pînă duminică seara, deşi trecuse o lună de la izbucnirea Scandalului, dosarul Afacerii a rămas in rem.
  Un Dosar de infracţiune economică, gen îndoirea vinului cu apă!
  N-avem nici acum vreo dovadă că luni, 23 mai 2016, Dan Condrea urma să fie pus sub acuzare.
  Procurorul General Augustin Lazăr, acest Bulă al Justiţiei, a avut grijă să nu ofere opiniei publice nici o dată exactă, verificabilă, gen ora și mijloacele convocării, mărginîndu-se la formula Există indicii că… şi avîntîndu-se în ipoteze psihologice de Bulă despre suspectul care se sinucide știind că a doua zi va fi arestat. Probabil că pe vremea cînd era procuror ceaușist, așa procedau femeile pe care el urma să le aresteze, pentru că făcuseră avort: Se sinucideau la gîndul că nu respectaseră indicațiile lui Ceaușescu de nu avorta!
 3. Deşi toate datele au arătat că e vorba de o Afacere de corupţie, Codruţa Kovesi a refuzat cu încăpăţînare să deschidă dosar DNA fie şi in rem.
  Nimic surprinzător.
  A continuat, că şefă a DNA, activitatea desfășurată ca şef al Parchetului General:
  Protejarea lui Dan Condrea.

Cele mai multe întrebări fără răspuns sînt cele izvorîte din moartea sau aşa-zisa moarte a lui Dan Condrea.
Moartea lui Dan Condrea a avut loc duminică, 22 mai 2016, seara.
Pînă la proba contrarie a fost vorba de un accident de maşină, soldat cu moartea victimei.
Poliţiştii de la Circulaţie sînt specialişti în stabilirea împrejurărilor în care a avut loc un astfel de accident.
Au mai întîlnit zeci de asemenea cazuri.

La ora 22, purtătorul de cuvînt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a prezentat presei primele concluzii ale cercetării la faţa locului de către cei de la Circulație:
„Sesizarea a fost primită prin apel de urgenţă 112 la ora 18.47. Este vorba despre un singur autoturism implicat, accidentul s-a produs pe raza Buftea, a pierdut controlul, a ieşit în afara părţii carosabile. Colegii mei nu au găsit la faţa locului urme de frînare deci luăm în considerare orice ipoteză. Autovehicul a fost sigilat, ridicat. E vorba de un bărbat de 39 de ani conform documentelor găsite e vorba de persoana la care faceţi referire (n.r. – Dan Condrea). Din cauza leziunilor, nu putem confirma în acest moment. La momentul la care au ajuns poliţiştii, persoana era decedată. A fost o femeie care a venit la faţa locului pentru a-l identifica. Există doi martori – un biciclist şi un autovehicul carea a fost depăşit de autovehicul victimei. A fost audiat un martor, urmînd să fie audiată şi cealaltă persoană. Poliţiştii efectuează cercetările în aceeaşi modalitate în care se efectuează în oricare alt caz în care există o victimă persoană decedată. Autovehicul a fost ridicat pentru că urmează să se dispună o expertiză asupra lui. În urma expertizei auto urmează să se stabilească viteza cu care rula autovehicul şi orice altceva ne-ar putea ajuta. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii”.

Repet, la experienţa celor de la Circulaţie, între 19 şi 22, timp de 3 ore, aşadar, împrejurările accidentului puteau fi elucidate.
De duminică seara, ora 22, au trecut exact trei zile.
De atunci Poliţia nu s-a mai pronunţat public în legătură cu accidentul.
Între timp, în presă, dar mai ales la televiziunile de ştiri, au năvălit fel de fel de amănunte despre accident.

Cele mai multe contrazic flagrant constatările celor de la Poliţie, după 3 ore de cercetare a cauzelor unui accident de circulaţie:

 1. Zona a fost curățită de femei de la ADP înainte ca cercetarea să se încheie.
 2. S-a publicat o fotografie care arată urme de frînare.
  Cum de nu le-au văzut poliţiştii?
 3. O femeie a venit la faţa locului ca să-l identifice. Care femeie?
 4. Care dintre cei doi martori a fost audiat între 19 şi 22?
  Biciclistul sau femeia care a declarat miercuri dimineaţă că era în autoturism?
 5. De ce nu s-a stabilit pînă acum, în urma expertizei tehnice, viteza cu care circula Dan Condrea?
 6. De ce nu s-a stabilit dacă vorbea sau nu la telefon?
 7. De ce nu s-a stabilit traseul parcurs și orarul acestui parcurs?
  E atît de greu să stabilești, dacă e vorba de un accident de circulație, din mărturiile celor apropiați, de unde și cînd a plecat victima?

Repet.
Din punct de vedere al poliţiştilor de la Circulaţie e un accident rutier banal.
Cum se explică faptul că, deşi au trecut trei zile de la accident, Poliţia și Parchetul n-au oferit presei, în chip oficial, nici o dată exact din cele care se presupune că au fost obținute după trei zile de anchetă?
De cînd și pînă cînd un accident de circulație devine secret de stat?

Răspunsurile e foarte simplu!
România lui 2016 e un stat mafiot condus de instituțiile de forță, avînd în frunte persoane numite și nu alese, altfel spus persoane care nu depind de voința Poporului român exprimată prin vot.
Statul Mafiot se defineşte prin dispreţul faţă de opinia publică.
Da, opinia publică îşi pune zeci de întrebări despre Cazul Dan Condrea.
Ei şi?
Cîtă vreme Statul mafiot e condus de persoane numite şi nu alese, lui, Statului Mafiot, i se rupe de opinia publică!

N. B. Mai mult ca sigur, mulți îmi vor atrage atenția că în fruntea Statului se află o persoană aleasă, Klaus Iohannis, o persoană care ar trebui să țină cont de răspunsurile cerute de opinia publică.
De ce nu se grăbește Klaus Iohannis să dea aceste răspunsuri.
Sau, avînd în vedere, Criza de încredere a românilor în statul de drept, identificat în Scandalul Dan Condrea cu statul mafiot, de ce nu-i obligă el pe cei responsabili să răspundă?
Cum de ce?
Pentru că și Klaus Iohannis e o persoană numită și nu aleasă ca președinte.
Numită de cei care aveau nevoie la Cotroceni de o Rață mecanică!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

44 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 26 mai 2016”

 • vreau sa vad cum a ajuns masina lui Condrea la locul accidentului

 • E clar,luna neagra a intrat in serviciile de cafea ,mai rau …astia deja dirijeaza cel mai mare meteorit ,ii vor la beci pe toti patriotii tari ,au atata putere ca deja sunt semne de sfarsitul lumii . CIA e pe frecventa …:)

 • Condrea, si alti furnizori de produse si echipamente medicale ca el, sunt doar niste nemernici lacomi de bani. Adevaratii criminali sunt cei care manageriaza sistemul sanitar, spitalele mari si ATI-urile acestor spitale, adevarate Auschwitz-uri. Ei au acceptat in cunostinta de calitatea sub orice critica a acestor produse. Sigur au facut acest lucru contra unor spagi grase. Cazul Condrea este doar o perdea care sa acopere genocidul produs de INFECTIILE NOSOCOMIALE. Stiu exact ce spun, iar dv dle Cristoiu sunteti mult prea inteligent si experimentat ca sa nu vedeti realitatea.

 • La cap să le faci domnule la politicieni poate le găsești leacul să nu mai fure,,,domnule Brândușă Sandu Brindusa

 • Informam prin acest anunt pe domnul Ion Cristoiu si toti fanii dansului. Va invitam sa va informati si sa va tratati durerile de spate (hernie,scolioza,cifoza etc) si problemele legate de imunintate prin domnul profesor Sandu Brindusa , inventatorul procedurii „Operatia durerilor de spate Fara Bisturiu”.Va dorim multa sanatate.

 • La cine a fost CONDREA in cartierul REZIDENTIAL? Acolo sa umblat la directie si frane,stiind ca mai apasa acceleratia.Au vrut sa il sperie,ce i se poate intampla daca la DNA va declara mai mult decat trebuie. Intamplarea a fost mult mai dramatica,s-a schimbat scenariul brusc si nimeni nu are raspunsurile.De obicei conducatorii auto cand au un drum drept si nevenind cineva din fata conduc cam pe linia galbena.El depasind masina MARTOREI (cum aceasta a declarat) vrand sa treaca aproape pe banda normala de mers avand peste 100-110 KM/H cum a declarat MARTORA,atunci s-a dereglat directia.Nu se vede nici-o urma de franare asta ce presupune? La o asemenea viteza iesind de pe carosabil orice conducator auto franeaza si incearca sa redreseze ori aici ce avem: doar incercarea de a redresa,nu se vede nici-o urma de franare.Ar mai fi regizarea mortii, dar aceasta este mult mai complexa si necesita multa tehnologie sofisticata si un Kamikaze,iar MARTORA a spus ca la vazut pe CONDREA la volan vorbind la telefon.Ar trebui amendat POST MORTEM pentru ca este interzis vorbitul la telefon in timpul sofatului.

 • Finalul articolului e magistral!

 • Romania nu e un stat mafiot.Mafioti sint doar conducatorii si asociatii lor.

 • Cum poti sa spui ca daca a murit Condrea se inchide ancheta? Pai sunt directori ai firmei care au fost la fel de implicati, ancheta va continua fara doar si poate. Ori manipulezi, ori bati campii.

 • Sa va spun de ce nu aveti dupa 12 ore de la postare decat 139 de like-uri ptr ca suntem un popor de idioti !!!

 • Pentru ca autoritatile ” e mafiote” ! Sa-l intrebam pe primul mafiot al tarii, Joianis.

 • Ioane bine Punctat si bine Intrebat DACA nai stiut Justitia nui Barfitoare munceste nu glumeste

 • Pentru ca au stiut tot ce s-a intimplat.Cum a-ti vrea acum sa spuna ca nu stiu ceea ce au protejat atita timp?

 • Augustin Lazar – Procuror general in 2016???!! Sigur nu era un pieton care s-a ratacit. si a dat buzna cherchelit in fata reporterilor? Vorbeste de parca e cherchelit intruna, de parca a baut un butoi de vin si are chef de abureli comuniste..NASOL.

 • Daca D. Condrea a mostenit afacerea de la tatal sau- iar HExi Pharma a fost creata de reprezentanti ai „fostei”nomenclaturi- cel care a infiintat firma fiind”Prim Secretarul Colegiului Farmacistilor”- Virgiliu Condrea,,in parteneriat cu Ion Mateescu-Inspector General al DIrectiei Farmaceutice Ceausiste(inainte de ’89),,atunci se explica a cui protectie a avut-o Dan Condrea –pana cand a devenit indezirabil si a fost „rezolvat”.El a fost o „pusculita” – a vechii securitati..

 • Și pe lângă toate aceste semne de întrebare în legătură cu (sin)uciderea sau „scăparea” lui Condrea peste mări și țări, SRI trimite un răspuns halucinant către comisia parlamentară de control a SRI care sună așa: „la nivelul SRI au fost şi sunt în derulare mai multe cazuri de securitate naţională (operaţiuni informative) în problematica infecţiilor nosocomiale şi intraspitaliceşti, din care au rezultat date şi informaţii relevante, inclusiv cu privire la Hexi Pharma, dar compania Hexi Pharma sau reprezentanţi ai acesteia NU AU CONSTITUIT, ÎN SINE, <>.”

 • In Romania, intr-o tara de prosti, academicienii cu patru stele au banii, eu nu am stele deci nu am bani, job, masina, casa…

  Romania este o alta tara decat Norvegia. In Romania batutu cu paru si aruncatu cetateanului in Dunare, iti aduce pensie Speciala lunara de 5100 lei.
  https://www.facebook.com/InLinieDreapta/videos/410039072502212/?fref=nf
  De ce PROSTII clasei au Salarii si Pensii Speciale?

  Prostii clasei s-au facut ofiteri, judecatori, politicieni si astfel au ajuns sa aiba salarii si pensii Speciale. Prostii clasei ar trebui sa aiba salarii si pensii Minime deoarece participa la Marea coruptie din tara.
  Elevii cretini din clasa care nu erau in stare decat sa memoreze s-au dus la Universitate, la Istorie, Limbi straine, Drept, Sociologie…si au devenit ofiteri, judecatori, politicieni.
  Elevii semicretini s-au dus la Studii Economice, Medicina…
  Cei mai destepti elevi s-au dus la Facultatea de Electronica din Bucuresti.
  Acad. Gheorghe Buzdugan spunea: am venit sa predau la Electronica nu la Mecanica deoarece voi sunteti cei mai destepti studenti.
  Cei mai destepti au fost cei care au plecat primii din Romania sa concureze in tari mult mai competitive.
  Prostii clasei au ramas, fiind majoritari ei ne conduc!
  Cluj Napoca cel mai corupt oras, cei mai corupti judecatori nimeni nu este acuzat astazi de coruptie, cea mai corupta primarie(un angajat spunea “nu ma dau jos din pat pentru 50000 de euro), prefectura, consiliu judetean…
  Noaptea, dimineata studentii secui Oligofreni bat in pereti si urla!
  In Cluj porcul sta in cocina, gaina sta in cotet iar studentii secui care valoreaza mai putin decat o surubelnita stau in bloc deoarece parintii lor retardati si alcoolici fura padurile patriei!

  PS.Universitatea Babeş-Bolyai in 10 ani a triplat numarul de studenti, pentru a vinde studentilor oligofreni din Secuime pana in Mocanime diplome fara valoare, pentru ca niste profesori universitari idioti sa faca bani!!
  https://www.researchgate.net/publication/282733832_Evolution

 • …atata timp cat nici macar filmarea de pe camerele de supraveghere din interiorul clubului Colectiv nu a fost facuta publica, ce asteptari aveti?!

 • Rata mecanica, halal de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *