Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cine are interes să-l termine definitiv pe Victor Ponta?!

Marți seara, la un taifas cu Robert Turcescu, ținut la Nașul Tv, spuneam că măsurile luate de PSD imediat după alegeri, inclusiv respingerea Legii amnistiei și grațierii, dacă vor fi continuate riscă să lase Dreapta, dar mai ales pe Klaus Iohannis fără pîinea electorală.

Un PSD care devine și el luptător împotriva corupției va fi ca un șah dat partidelor și politicienilor care s-au hrănit electoral din acuzațiile de corupție aduse PSD.
N-a trecut nici o zi, și întreaga presă anti-PSD a fremătat de bucurie:
A revenit în Parlament Legea amnistiei și grațierii, Legea dragă corupților!

De fapt era vorba de un Proiect de un nou proiect de Lege depus în Parlament de deputatul Nicolae Păun, de la Grupul Minorităților, și nu de un parlamentar PSD.
Pentru presa anti-PSD n-avea importanță.
Toate site-urile, toate televiziunile de știri anti-PSD au ținut-o langa cu revenirea Legii amnistiei în Parlament, lăsînd să se înțeleagă că PSD e autorul acestei reveniri.

Ca de obicei, PSD a reacționat slab și prea tîrziu.
Slab, deoarece, incapabil să se sesizeze diversiunea mediatică, PSD i-a încredințat Gabrielei Firea redactarea unui Comunicat fără percutanță.
Prea tîrziu, pentru că între timp știrea revenirii Legii în Parlament ca ținînd de PSD s-a rostogolit în toată presa.

Întrebare pe care mi-o pun, știind și eu unele lucruri, e următoarea:
Ce l-a-apucat pe Nicolae Păun să depună un nou proiect de Lege a amnistiei acum, cînd PSD reușise cu greu să contracareze imaginea de susținător al grațierii corupților respingînd Legea în Parlament?
A făcut-o de capul lui?
Și dacă n-a făcut-o?
Și dacă cineva are interesul ca Victor Ponta să piardă și șefia PSD și a Guvernului, după ce a pierdut alegerile în chip umilitor, tot pentru că acel cineva a vrut asta?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Cine are interes să-l termine definitiv pe Victor Ponta?!”

  • „Vorba lunga, saracia omului! Asa ca voi fi scurt: daca adunam pina la sfirsitul anului 2014 pe aceasta pagina cel putin 50.000 de like-uri inseamna ca avem sansa si dorinta de a lansa o noua formatiune politica in Romania: partidul „Facebook”. De fapt, un partid al celor care au avut in alegerile prezidentiale din 2014 un cuvint foarte greu de spus. Un partid numit PROVIZORIU „Partidul Forta Buna” (din dorinta de a identifica acronimul FB cu reteaua de socializare Facebook, evident!). Deocamdata va propun sa lasam pe mai tirziu dezbaterile despre doctrina si ideologie, chestiunile organizatorice si altele. Vom avea timp sa ne gandim la ele, sa dezbatem asupra lor, sa polemizam sau sa votam ori sa comentam ONLINE ce si cum. Provocarea pentru inceput este SA ADUNAM pe aceasta pagina cel putin 50.000 de like-uri pina la sfirsitul anului! Daca se va intimpla asa inseamna ca exista baza lansarii unui astfel de proiect si speranta depasirii spatiului virtual pentru concretizarea ideii. Deci? Fight, like and share!
    P.S. Anunt de la bun inceput ca nu ma bate gindul unei cariere politice, dar imi doresc sa pun umarul la concretizarea unei astfel de idei din dorinta de a schimba in bine viata politica din Romania si de a reusi construirea unei punti solide intre romanii din tara si din afara granitelor ei.
    Robert Turcescu, jurnalist”

    https://www.facebook.com/pages/Partidul-Forta-Buna/853950781311159?pnref=story

  • De fiecare data, in momente asemanatoare, ne-am amagit cu ideea ca partidele se vor reforma, ca au inteles si ca vor fi obligate sa se reformeze. Nu e clar ca aceasta idee este falsa?! Nu se vor reforma fiindca sunt corupte structural. De aia stau impreuna si se lupta disperati dupa putere, ca sa fure! Vor incerca doar sa ne pacaleasca mai bine. Trebuie sustinute alte partide cu oameni care sa nu fure din convingere.

  • PSD-ul nu poate deveni un partid care sa lupte impotriva coruptiei. Daca se va intampla asa acela va fi un alt partid. Sa nu ne facem iluzii, nici PNL-ul nu lupta impotriva coruptiei in mod real, din convingere. Nu au cum. Toti au furat. Spera doar ca zisa lupta impotriva coruptiei va continua selectiv si asa dau satisfactie poporului. Avem nevoie de politicieni care sa nu fure din convingere!

  • Victor Ponta are calitati si potential. Numai ca a devenit dependent de minciuna. Si nici nu ninte frumos! Un astfel de om nu poate avea un viitor in politica. La orice intrebare incomoda reactioneaza cu o minciuna sfruntata sau cu obraznicie de prost gust. Peste asta nu se poate trece si imi pare rau. Daca nu avem politicieni de calitate macar sa avem un echilibru rezonabil, iar daca Ponta nu ar fi bolnav de miciuna, ar putea intra in categoria asta. Plus ca este las. Nu isi asuma nimic din ceea ce iese prost.

  • Pai, nu merita sa le piarda pe toate?! E mai altfel decat Nastase si Geoana? Oricum Paun e un psd-ist deghizat, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *