Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de joi, 28 ianuarie 2016

Babuinul Valeriu Zgonea e fericit că Îngrijitorul Grădinii Zoologice i-a dat bice peste bot și nu banane, ca altor babuini

După 2008, pentru că-n 2007 era prea devreme, la finele lui ianuarie şi debutul lui februarie, după ziua lui Eminescu, prilej pentru politicienii analfabeţi de a ne convinge că-s semidocţi, după Ziua Unirii, de fiecare dată confiscată de un partid (anul acesta a cumpărat-o la preţ redus PNL), vine Ziua cea Mare, zisă şi Ziua publicării Raportului MCV.

Ce e MCV?
Păi, ce să fie?
Un fel de venire a Îngrijitorului de la Grădina Zoologică la ţarcul Babuinilor.
Ştiind că va veni Îngrijitorul, babuinii se agită amarnic.

An de an, Ziua Raportului MCV e întîmpinată de babuinii din România cu o neliniște dominată de respect.
Pe cine şi cumva mustra Raportul?
Pe cine şi cum va lăuda?
Şi-a venit Îngrijitorul, pardon MCV-ul.
Într-o mînă, are banane.
Pentru babuinii care-i plac, deși el susține că acestia au fost europeni şi nu s-au masturbat în faţa vizitatorilor, a vizitatoarelor mai ales.
Pentru ceilalţi babuini, pe motiv că n-au fost cuminți, Îngrijitorul are un bici.
De fapt și babuinii ăstia au fost ascultători (cum dracu să n-a sculți de Stăpîn, dacă ești babuin), numai că Îngrijitorul nu-i are la inimă.
I-a pîrît ceilalți babuini, ca să ia ei toate bananele.

Şi după ce pleacă Îngrijitorul babuinii se tulbură tare.
Cei care au primit banane le arată fundul celor care au primit bice.
Cei care au primit bice zbiară că Îngrijitorul n-a fost corect.
Meritau și ei, dacă nu niște banane, măcar niște coji de banane, acolo.

Aceasta e adevărat semnificaţie a Zilei în care se de publicităţii, an de an, Raportul MCV.
Babuinii sunt politicienii, jurnaliștii, șefii instituțiilor de forță ai țării.
Chestie umilitoare pentru elita noastră, prin reducerea acesteia la condiţia de babuini față de Direcțiunea de la Bruxelles a Grădinii Zoologice, MCV ar trebuit eliminat de mult.
Nu numai pentru că e nedemn şi pentru babuini, dar şi pentru că, în ultimii ani, România a făcut tot ce i-a poruncit Direcţiunea Grădinii Zoologice să facă.

Anul acesta în rîndul babuinilor care primesc bice s-a petrecut un fapt deosebit.
Unul dintre babuinii pedepsiți în loc să protesteze și-a exprimat fericirea că el ia încasează bice și nu banane.
Babuinul cu pricina se numește Valeriu Zgonea.
Din cînd în cînd babuinul Valeriu Zgonea apare în poză ca om.
Atunci pare un frizer de la CC al PCR pe care Gheorghiu Dej, pentru că l-a tuns Cicero l-a promovat președinte al Marii Adunări Naționale.
În fiecare an, Raportul MCV laudă instituțiile de forță ale României și critică Parlamentul.
Unii babuini iau banane, alții, bice.

Valeriu Zgonea e președintele Camerei Deputaților.
Se numără, așadar, printre babuinii care au fost pedepsiți anul acesta.
Cum a reacționat Valeriu Zgonea?
A protestat, pentru că Raportul ridică în slăvi Binomul SRI-DNA, Poliția Politică Prezidențială și critică principala instituție a statului de drept, cea care teoretic se mai poate opune Poliției politice?
Nu.
Valeriu Zgonea s-a declarat fericit c-a primit bice peste bot:
„Observațiile formulate la adresa Parlamentului ar trebui să reprezinte un duș rece pentru obtuzitatea și pasivitatea cu care, uneori, au fost tratate de către Legislativ subiecte importante pentru bunul mers al justiției, dar și pentru recredibilizarea acestei instituții în ochii cetățenilor. E nevoie de mai multă voință politică și determinare pentru a răspunde atât recomandărilor Comisiei Europene, cât și dorinței legitime a cetățenilor de a vedea un Parlament care să le reprezinte interesele”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 28 ianuarie 2016”

 • Cabinet Colaborator SRI dr.Adrian TATU
  INTELLIGENCE OFFICE
  str.Gh.Doja nr.12,bl.DJ,sc.4,ap.66
  GALATI ROMANIA
  Tel.:+40.236.42.666.1; +40.763.468.879
  Mail: royal.therapies@yahoo.com
  http://www.facebook.com/adrian.tatu.98
  Catre VODAFONE ROMANIA
  In atentia CONDUCERII

  SOLICITARE EXPRESA

  Deoarece Uniunea Europeana-o structura suprastatala care a facut si face, in continuare, abuzuri si ilegalitati in forma continuata- se va desfiinta in curand si ROMANIA eliberandu-se printr-o REVOLUTIE,Va informam ca in orice moment se poate intampla acest eveniment in care retelele de telefonie mobila VODAFONE ROMANIA si ORANGE ROMANIA vor fi DESFIINTATE!!! Ca atare, va indicam urgent sa informati clientii VODAFONE ROMANIA ca in orice moment pot ramane fara semnal la mobilele si device-urile din reteaua VODAFONE ROMANIA care se va desfiinta!!!
  Aceasta fiind o INFORMARE PUBLICA, SRI ROMANIA&INTELLIGENCE
  informeaza populatia ca singura retea de telecomunicatii in reteaua mobila si fixa garantata de stat in orice moment este SISTEMUL ROMTELECOM care va fi nationalizat in curand!!!
  Dr.ADRIAN TATU
  Colaborator SRI
  Fondator al sistemului de securitate al ROMANIEI independente
  28.01.2016

 • Îngrijitorul era odată otoman. Apoi sovietic. Niciodată n-a fost ca acum, adică doi în același timp. Acum suntem super îngrijiți !!! Unul e de peste ocean, altul e bruxelez. Ce noroc avem !

  • pentru voi tot Voiculescu ramane seful macacilor :)))

  • Mult stimata si iubita doamna/tovarasa (la alegere) Gheorghe … cu toata straduinta macacilor de pe la diverse teveliziuni cu aluviuni … ROMANIA NU E COLONIE ! CU TOATE CA EU IMI DORESC CU TOATA CUNOSTINTA CA ROMANIA SA FIE COLONIE AMERICANA … Singura televiziune libera din aceasta tara ,,NASUL TV ,, tocmai a abordat acest subiect … si … ce sa vedeti … macacii diverselor teveliziuni canta in falset despre ,,colonie – colonie … dar majoritatea pretinsilor investitori si expluatatori SUNT RUSI SI AUSTRIECI … Haidem sa terminam cu … damfurile … si sa ne trezim … ca de la apa de colonie … nu e mult pana la cea de toaleta ! Macar ca politaii dimineata dupa barbierit , baga capul in toaleta si trag apa … sa nu zica lumea ca nu si-au dat si ei cu apa de toaleta ! ,

 • Felicitari maestre, sunte-ti ca de obicei genial. DAAAA de ce mai exista acest MWC, ce rol isi are si de ce nu poate fi obiectiv, sau mai bine desfintat ?? Pai intr-o adevarata democratie nu ai voie sa arunci- sa atingi – cu o vorbulita acest binom sau trinom, care joaca soarta romaneasca mizerabil, la discretie si tot ei sunt cei cu presion ???/??? Cata mizerie, amaraciune si scarba, dar intr-o colonie se poarta.

 • Comparațiile sunt geniale ! Dar lăsând astea la o parte, de bucurat s-au bucurat mulți. A fost coadă la exprimarea bucuriei. Și domnul Băsescu și-a exprimat bucuria pentru ‘raport’ .

 • EXCELENTA comparatia cu gradina zoologica, felicitari maestre !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *