Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Gîndul de joi, 31 martie 2016

Cum își dă SRI de dragul lui Dacian Cioloș cu tesla acolo unde știm noi

Duminică, 27 martie 2016, Dacian Cioloș, șeful Guvernului de stewardese low-cost de pe ruta Bruxelles-București, a atins culmea iresponsabilității politice postdecembriste denunțînd România ca loc de unde au fost cumpărate cartele PrePay folosite în pregătirea unor atentate teroriste în UE. Pentru că după aceea, Divizia Presă a SRI a sărit să-l spele pe Dacian Cioloș acuzînd pe cei care l-au tras de mînecă de a fi parte dintr-un complot menit a-i știrbi onoarea distinsului, se impune să reluăm dialogul dintre premier și reporter:
„Realizator: Aţi primit semnale că instrumentele serviciilor de securitat sînt insuficiente, v-au spus că nu le ajunge legislaţia, aparatura ori fondurile?
Dacian Cioloş: Da, ei se plîng, ştiţi discuţia veche apropo de cartelele PrePay, de exemplu. Înţeleg că România este una din puţinele ţări din UE care vindem cartele PrePay fără un control de identitate. Înţeleg chiar că au fost folosite în ultima perioadă cartele PrePay din România în pregătirea unor atentate în altă parte în UE, tocmai pentru că există această flexibilitate în România.

Miercuri, 30 martie 2016, SRI a simțit nevoia să intervină și el pentru a-l spăla pe Dacian Cioloș de rahat.
Drept urmare, SRI a dat un Comunicat.
Unul care deși se pretinde a veni de la o instituție de Intelligence, ne sfidează inteligența. La un moment dat, în acest Document se spune:
„În România, indivizi afiliați organizațiilor teroriste au folosit cartele pre-paid pentru comunicare în exterior. Investigația privește inclusiv posibilitatea utilizării unor astfel de cartele în atentatele din Europa. De altfel, informații recente indică lansarea de amenințări la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o țară europeană de pe astfel de cartele.”

Campania declanșată de SRI prin intermediul lui Dacian Cioloș de adoptare a unei OU prin care cartelele Pre-Payd să poată fi cumpărate numai după prezentarea unui document de identitate are drept principal argument, invocat și de Dacian Cioloș, că în absența unui document SRI nu poate ști cine a vorbit de pe o cartelă Pre-Pay. Acest lucru – susține SRI pe toate drumurile, creează posibilitatea ca teroriștii din lume să cumpere cartele din România pentru a le folosi la atentate știind că nu pot fi identificați.

Comunicatul SRI contrazice spectaculos acest argument.
Păi dacă, așa cum arată Comunicatul – SRI știe că indivizi din România afiliați organizațiilor teroriste au vorbit la telefon de pe cartele Pre-Pay cu alți teroriști din străinătate, înseamnă că SRI are posibilitatea să afle identitatea unei persoane care vorbește de pe o cartelă Pre-Pay, deși persoana respectivă n-a dat, la cumpărare, nici un document.
Altfel de unde să știe SRI că de pe o cartelă Pre-Pay a vorbit un terorist și nu Apostolul Pavel?

Din cîte de vede, de dragul spălării lui Dacian Cioloș de rahat, SRI-ul își dă cu tesla acolo unde știm noi.
Să fie Dacian Cioloș omul lor?
Noi bănuiam că e omul Altora!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 31 martie 2016”

 • Chiar asa ? Voba cuiva ,, incep sa rada si curcile ”.

 • cum romania nu fabrica acele cartele eu cred ca au fost luate direct de la locul de productie

 • Pentru bolovanul asta Guvernul a dat 11 milioane de euro, pentru teoria mea a Gravitatiei Guvernul României a dat 0 euro!
  Nimeni nu are pretentia pentru boii din Academia Româna sa descopere o noua teorie a Gravitatiei sau o noua teorie a Evolutiei!
  http://stiri.tvr.ro/guvernul-da-startul-campaniei-de-donatii-pentru-cumintenia-pamantului_72556.html

  https://www.academia.edu/23507496/Ferent_Gravitation_theory

 • Cristoiu esti penibil…tot bati cimpii cind vezi ca se fura ca nicaieri in lume, sunt atentate teroriste peste tot si grozavii politicieni romani fura fura fura. ….iti place asta? SRI este problema?

 • Maestre incepi , sa imbatranesti ssu te prinzi mai …greu ! Ciolos vrea , sa legalizeze niste lucruri , care in Romania se fac de mult timp ….
  ILEGAL ! Cartelele si telefoanele sunt sub controlul SRI , de mult timp . Nimeni , nu se întreabă , de ce a apărut ….subiectul , după vizita lui Ciolos in Olanda , legată de intrarea in …Schengen ? Străinii stiu multe lucruri , dar nouă ni se livrează , ce vor ai noștri !

 • Ciocolos a fost investit premier din ordinul satanistei Merkiller, si are misiune clara de a indeplini planul cincinal al Guvernului Mondial in 4 ani si jumatate.Daca vi se pare ca Romania este condusa de Negustorul e copii sau/si de Ciocolos, va inselati.Coldea, racolat de SUA, da raportul despre indeplinirea punctelor din programul stabilit in 1871 si mult inbunatatit, care prevedea declansarea celor 3 razboaie mondiale.”Invazia musulmana” a fost gandita atunci, asa ca ce se intampla acum este doar punerea in scena a sadicului spectacol satanist.Si asta e doar inceputul.Toata tehnologia care s-a dezvoltat cu o viteza uimitoare, este menita sa dezvolte metode de control a populatiei pana la implantarea cipului, care se ”monteaza” deja in SUA, acolo unde este laboratorul principal al Anticristului.Vechile si noile can-can-uri politice sunt fleacuri.Urmatoarele alegeri sunt fara miza, ca un meci in care calificata se stie deja din meciul anterior.

 • ,,Divizia” de presa. De acolo vin „acoperitii”?

 • D-le Cristoiu, „băieții” știu cine vorbește de pe cartele, acum vor doar să legalizeze ceea ce fac de ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *