Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de joi, 9 iulie 2015

În atenția liderilor PMP: N-o mai provocați pe Elena Udrea! S-ar putea să nu fie deloc bine pentru Traian Băsescu!

Marți 7 iulie 2015, ajunsă la IPJ Constanța pentru a da curs uneia dintre condițiile controlului judiciar, Elena Udrea a deplîns evidenta degradare a stațiunii Mamaia în absența mîinii de gospodar a lui Radu Mazăre.

Prezentă la Mamaia, Elena Udrea a adus și argumentele pentru această aserțiune, toate ivite din observațiile unui om aflat la fața locului:
„Va dau un exemplu, pana si M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea in statiune. Si asa a ramas, asta arata dezinteres pentru ceea ce se intampla pe litoral. Probabil ca va arata din ce in ce mai rau Mamaia, pentru ca o statiune turistica presupune implicare. Sigur, modul in care domnul Mazare nu era neaparat cel pe care l-as fi folosit eu, insa dansul a demonstrat ca a reusit sa atraga din ce in ce mai multi turisti pe litoral. Acum, statiunea nu arata foarte bine si probabil ca lucrurile se vor degrada pe masura ce trece timpul. Temerea mea este ca, daca lucrurile vor continua asa, Mamaia va pierde statutul de prima statiune, din punct de vedere al numarului turistilor.”

Ca la un semn, mai bine zis ca la un ordin pe Unitate, publicațiile SRI sub acoperire s-au năpustit asupra Elenei Udrea atacînd-o pe motiv că laudă corupții.
Dincolo de faptul că Elena Udrea a vorbit ca un om aflat la Mamaia, în timp ce ofițerii acoperiți au scris ca niște oameni aflați în cazarma de la București, din faptul că e deplînsă degradarea unei stațiuni bine gospodărită de un primar acuzat de DNA de corupție nu înseamnă că lauzi în corupt.

Corupția e una și gospodărirea e alta.
Sunt două domenii diferite care nu se înfluențează reciproc.
Poți fi de exemplu un bun ofițer acoperit, dar un prost gazetar și invers.

La scurt timp după mînia ofițerilor acoperiți a venit mînia unui lider PMP :
„Declarațiile doamnei deputat independent Elena Udrea au fost făcute în calitate de turistă și nu reprezintă punctul de vedere al constănțenilor. Partidul Mișcarea Populară Constanța se delimitează în totalitate de declarațiile acesteia.”

Elena Udrea e cea care a scos la lumină acest partid, PMP, care risca să moară în anonimat dacă nu era candidata la președinție.
Fosta președintă a PMP e redusă la condiția de turistă de către un lider PMP.
Șeful Suprem al PMP e Traian Băsescu.
Partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn.

Ar trebui, poate, s-o deplîng pe Elena Udrea.
Știind ce știe ea, dar nu spune încă, mă tem că trebuie să-l deplîng pe Traian Băsescu.
Și așa Elena Udrea e furioasă, pentru c-a fost aleasă drept țap ispășitor pentru cei zece ani de regim Traian Băsescu, în timp ce toți ceilalți ștabi ai acestui regim, în frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptătorii împotriva corupției.

Din cîte-mi dau seama, Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere.
Și cîte știe și nu spune încă Elena Udrea!
S-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

61 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi, 9 iulie 2015”

 • Numai basisti pe pagina dvs…. Castigati-i si pe ceilalti in numele adevarului si frumusetii jurnalismului!!!

 • SA SE DENUNTE SI SA DEA BANII INAPOI ! NU MA INTERESEAZA SA-I VAD LA PUSCARIE ,SA STEA IN AREST TOATA PEDEAPSA ACASA PE BANII LOR . SI BANII FURATI SI PUSCARIA TOT NOI O PLATIM ,ASA FACEM O ECONOMIE .E FOARTE TRIST !

 • ,,A.D. 2015: Războiul celor două ro…chiţe’’
  Mic tratat de istorie contemporană
  (Rochiţa udrei vs. rochiţa ,,primei doamne’’)

 • Suna a amenintare …

 • Aveti mare grija de closca cu pui al dv:udrea,basescu&,in vecii vecilor nu veti mai avea asa ocazie, cistig la loterie e nimica toata,profitati din plin cit se poate!!!!!!!!!!!!!!! Va urma deratizarea,speram cat de curand,dv meritati toti banii,eu zic un onorariu de avocat meritati,dupa cat ati facut pt.ei,nuva lasati pacalit,meritati toti banii din lume,folosit-o ,sa va fie de bine MAISTRE !

 • Uite cum ies la iveala legaturile transpartinice. De aia Justitia l-a cam lasat in pace pe Babuinul de Litoral, in timpul mandatelor Matrozului desi teoretic erau adversari politici…

 • Motto : ” Ce nu te omoara te face mai puternic.” -PROVERB AUTOHTON

  ATENTIE!!!

  ACEST DOCUMENT SE ADRESEAZA EXCLUSIV TUTUROR CELOR CE POT GANDI RATIONAL SI POT FACE CONEXIUNI! TONUL ACESTUI DOCUMENT SE DORESTE A FI UNUL CONFESIV, SENTIMENTAL DAR SI MILITANT!

  De la bun inceput as dori sa va asigur ca aceste siruri de contra-editoriale in care mi-am deschis sufletul si am „tratat” problema Greciei se vor asemeni unor pareri ce au totuis forta de a genera SPERANTA SI OPTIMISM!

  Cu toate ca, ultima dintre aceste „creatii” a avut „darul” de a genera reactii si comentarii diverse, consider ca subiectul e departe de a fi epuizat sau a fi considerat ca si …”rezolvat!”Dar,poate ca cel mai rau efect al crizei grecesti nu s-ar referi exclusiv la parametrul economic. Crizele de acest fel au o „calitate” unanim recunoscute atat de specialisti cat si de nespecialisti-vin si trec! Si, uneori sunt terapeutice deoarece au forta de a scoate la iveala vicii profunde, poate structurale, ale unor constructii, precum Zona Euro sau ale unei economii, precum cea a Greciei…

  Ca un corolar la toate cele amintite, bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, iar limita de retragere a cel mult 60 de euro zilnic de la bancomate va fi aplicata in continuare.Acest anunt este ofcial de astazi si vine din partea Bancii centrale a tarii.Acest lucru este urmarea cat se poate de fireasca, de logica a sedintei deosebit de furtunoase din cadrul Parlamentului European pe tema crizei din Grecia, ce a fost marcata miercuri de aplauze, huiduieli si discursuri rostite cu patos.

  EVOLUTIA „CAZULUI” CE SE VREA A FI… GREXIT- Contra-editorial

  http://www.criteriul.ro/evolutia-cazului-ce-se-vrea-a-fi-grexit-contra-editorial/

  Redactia ziarului Criteriul National multumeste domnului profesor dr. Daniel Mihai pentru realizarea acestui sir de documente, ce urmaresc prezentarea evenimentelor din Grecia!

 • Amenintarile astea pe care le tot lansati la adresa presedintelui Basescu ,revolta deja! Lasati-l in pace si ocupati-va de Ponta ! Adica PMP si TB terbuie sa fie cuminti ,nu?Altfel EU va vorbi? Ne-am saturat sa tot insinuati lucruri la adresa presedintelui, ne-am saturat de bataia de joc la care este supus de ani de zile de toti ziaristii si asa-zisii jurnalisti. Pana acum s-a dovedit cel mai bun politician,cel mai curajos !

 • La Constanta exista o unde de miscare civica care a pornit la initiativa unui tinar architet care a lucrat in Austria Germania ,Franta ,un Cetateean American de origine Romana ,care locuieste in California dar este venit in orasul sau natal Constanta …Baricada verde ,etc Au in agenda cel putin 3 mare actiuni de amploare 1) Obtinere sprijin de la mii de voluntari din strainatate pentru a veni sa-i ajuta in lupta cu groapa de gunoi de la Navodari deoarece acest vas afecta si sanatate cetatenilor Americani de la baza NATO ,Actiuni respective vor putea sa fiu combinate cu actiuni de plantare arbori in zone distruse decatre Mafia Padurilor 2) Sa demasca pe mafia promovare turismului pe litoral Sa cere stop taxa abuziva de promovare turism deoarece modul in care a fost folosit pana acum incurajeaza economia subteranea dar aceasta nu este tot deoarece avand in vedere context electoral bani ajung in buzunarele partidele politice dupa ce trec pe la diverse firme de partid 3) Sa cere autoritati competente sa verifice modul in care au fost folositi bani publici pentru promovare turism pe litoral in perioada 2013 -2015 intrucat in perioda respectiva bani alocati pentru promovare turismului trebuie folositi cu prioritate pentru anumite scopuri pe care Romania avea de atins in calitate de tara gazda a Capital europena a tineretului Avand in vedere ca agentilor economici platesc in mod abuziv taxa de promovare a turism la Mamaia dar le este frica sa spuna ca bani platiti nu -i ajuta de nici un fel deoarece majoritate evenimentelor sunt facut in iulie 15 August cand hoteluri sunt pline ,societate civila este dispusa sa abordeze cu prioritate subiect mafia promovare turismului pe litoral In acest scop cere sprijin autoritai competente

 • MOD IN CARE DOAMNA CORINA MARTIN PROMOVEAZA TURISM LA MAMAIA INCURAJEAZA ECONOMIA SUBTERANEA Avand in vedere ca binomul despre care maestro tot vorbeste urmaresc cu atentie ceea ce se publica in acest cont doresc sa-i informeze de faptul ca exista o problema de o gravitate iesita din comun si care a facut opinia publica din Constanta sa se revolta Ca sa puteti stie despre ce este vorba o sa va prezint cateva linkuri din ce a fost prezentat in ziare din Constanta http://www.criteriul.ro/senzational-panica-generala-la-constanta-si-pe-litoral-inainte-ca-tu-sa-devi-o-victima-citeste-ce-urmeaza/

 • Si eu va spun ca aveti un „fix”: Traian Basescu; il au toti, de ce nu si IC ? Doamna E Udrea ne-a spus deja ceea ce stiam toti, dar a spus ceea ce alti politicieni nu au avut curajul ” banii negrii din alegeri”; repet, asta stiam si noi ! sa spui insa ca o statiune cum ii Mamaia depinde de unul ca Mazare ca si cand Mazare ar fi pus M-ul de la intrare mi se pare, nu ciudat ci, repet ceea ce am spus ieri, cand nu stiam ca „scandalul” va lua amploare, neinspirata si nedorita. Acum revin si spun, cel putin !

 • ..Va atrag atentia” ca aveti o perceptie gresita asupra pmp.Nu doamna l-a scos la lumina, pt ca era f bine ,,luminat” si altceva comparativ cu clasa politica, ci ea l-a aruncat in intuneric-dovada scorul-Dl Basescu l-a gandit intr-un fel si nu cred ca si-a imaginat ca-i vor fugi toti intelectualii din el!Nu va recunoaste niciodata ca a mizat pe Udrea si a pierdut.Suntem f multi cei care i-am fi urmat pe Marian Preda, Lazaroiu, Baconschi, Funeriu, Papahagi, Cristian Preda, Sever Voinescu si pe multi altii scarbiti de aranjamentele din filiale.Dl Basescu ar fi tronat linistit si toata floarea tinerilor curati in simtire, s-ar fi alaturat unui proiect frumos, cu oameni de la care ai ce invata. Pacat, mare pacat !

 • D-le Cristoiu, poate ca Elena Udrea are multe pacate, dar nu am vazut pana acum dovezi de ipocrizie din partea ei la adresa lui Traian Basescu. Nu cred ca va reactiona in niciun fel impotriva fostului presedinte.Indiferent ce va spune, viata ei politica e terminata si ia stie lucrul asta.

 • Apropoo de Mazăre și de Mamaia ! Este jalnic dacă o țară , un oraș , o stațiune turistică , o societate comercială etc . , sta și se bazează pe o singură persoană ! Mentalitate de comuniști și mafioți ! Moare persoană , cade șandramaua ?

 • Ion Cristoiu , dacă cele scrise sunt adevărate și nu de genul …..găinii care face pui și nu ouă , eu personal dau un sfat PMP-lui : să scape repede și de Udrea și de Basescu ! Altfel se vor duce …..dracului ! Românii doresc o altfel de politică și altfel de politicieni !

 • Cine se teme de Virginia Woolf? Scufita Rosie.

 • aha deci Mamaia fara Mazare dispare :))))))))))))) ne zice doamna

 • Cat tupeu la aceasta panarama

  • Panarama iesti tu, de aia iesti bataie de joc in baroul Bucuresti,milogule, tragi oamenii de maneca pe culoarele tribunalului sa te angajeze;))

  • Asta unde ai citit-o, in discoteca din Plescoi ?

  • D-le Ninel, cine citeste numele tau de la dreapta la stanga,intelege dece ai resentimente fata de discoteci !

  • Da, sunt socialist francez sindicalist

  • Mamaia ei de panarama! a lasat o litera mare sa-i alunece si il face pe Mazare sa planga de atata delasare, are dreptate domnul cu statuie

  • Bravo, comment vous le faites, votre tete est pas grosse tache dans l’image….

  • ….misto, te pup daca ma lasa relatia……

   • Sunt in asentimentul d-nului Unguru; domnul Ninel Stefan a incercat sa ma escrocheze de vreo 200 lei plus inca alti 1500 lei ca sa presteze servicii juridice si sa merite suma de bani pretinsa, insa incerca sa mute tot efortul pentru demersul juridic pe umerii mei. In plus insista cu ostentatie sa fie satisfacut sexual pentru ca sotia nu il mai vede atragator. Domnule care va pretindeti avocat, orice serviciu pe care il pretindeti il platiti la fel cum pretindeti bani pentru falsa consultatie juridica. Cine a fost la cursuri in vremea studentiei ?

    • Si „comenzile-blesteme” pe care le-a formulat si sunt zero pentru toata lumea au fost: nu se baga nimeni in problema dumneavoastra; sau cand aveti problema personala veniti la mine, lucrati la sanepid?, aveti locuinta proprietate personala ? (!!!!), , „daca va pun o palma pe fund …(!!!!)”, va ataca pentru ca sunteti singura.. (!!!!), puneti pe cineva cu muschi sa o sperie… (sfat de la un avocat !!!!!), trebuie speriata (!!!!!), „prima sotie este la 3 metri sub pamant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *