Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de joi

Cînd va ajunge la Cotroceni, Victor Ponta va inființa funcția de Primul Socru al Țării?!

Victor Ponta candidează la Președinția României.
Nu-mi explic cum dracu din tot PSD-ul acesta l-au găsit tocmai pe cel mai imatur, pe cel mai necopt, pe cel mai în pantaloni scurți.

Miercuri seara, soțul fiicei socrului său s-a grăbit să intervină telefonic la Antena 3.
Printre altele, în enterocolita sa verbală (de cîte ori îl ascult pe Victor Ponta mi-e greu să deosebesc în trăncăneala sa infinită o idee, un crez, altul decît cel că lui și Famiglei sale trebuie să le fie mereu bine), iresponsabilul vesel a zis:
Eu cred că această propagandă care a funcţionat extrem de eficient şi bine finanţată şi coordonată de ani de zile, propaganda care a atacat orice fel de persoană, instituţie, jurnalist care zicea şi el că nu este de acord cu Traian Băsescu, a avut nişte ţinte. Dacă mă întrebati pe mine, ţinta principală a fost presa care-l critică pe Traian Băsescu şi dumneavoastră sunteţi, să zic aşa, ţinta şi prada favorită a propagandei băsiste.

Adică, potrivit lui Victor Ponta, toți ziariștii din România care au denunțat incalificabilele linșaje ale slugilor lui Dan Voiculescu sunt agenți ai propagandei lui Traian Băsescu și au avut drept țintă pe Ochi Pișăcioși de Mihai Gândea și pe Muțunache de Mircea Badea.

Ce să credem din această declarație a celui care vrea să se suie în Dealul Cotrocenilor, înființînd funcția de Primul Scocru al Țării, pentru că mi-e greu să cred că Tata Socru n-o vrea și el un colțișor la Cotroceni, unde să taie porcul?
Că, după ce va ajunge la Cotroceni, Victor Ponta îi va declara pe Mihai Gâdea și pe Mircea Badea drept singurii gazetari care vor avea voie să facă presă în România?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Gîndul de joi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *