Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cei de la Antena 3 sunt sinucigași!

De pe site-ul Reporter virtual, rețin acest fragment dintr-un text iscălit de Luarențiu Ciocăzanu, care-mi confirmă credința că mai tînărul confrate scrie bine cînd nu e lovit de exaltare:
”Nu în ultimul rând, să vorbim de Antena 3. Am urmărit parţial emisiunea “Subiectiv” şi începutul de la “Sinteza zilei”. Despre prima, am scris ceva mai relaxat AICI. Emisiunea lui Gâdea a fost şi ea o surpriză a normalităţii ce pare să fi cuprins de ieri Antena 3. Nu ştim pentru câtă vreme, dar de moment aşa se vede. Mihai Gâdea a vorbit laudativ despre întâlnirea Iohannis-Regele Mihai, ba chiar l-a periat pe noul preşedinte ales. Asta, după ce Antena 3 l-a călcat în picioare în campanie şi a făcut apel să iasă lumea la vot anti-Iohannis.”

Schimbarea asta bruscă de macaz am sesizat și eu, cînd am scris despre faptul că Mircea Badea, Mihai Gâdea și compania au ales schimbarea.
Mai departe, Laurențiu Ciocăzanu încearcă unele explicații ale incredibilei schimbări la față a Televiziunii lui Dan Voiculescu:
Schimbarea bruscă de macaz a televiziunii lui Dan Voiculescu poate avea multe explicaţii: palma primită de la cei peste 6 milioane de români care au votat împotriva Antenei 3, dorinţa de a intra pe sub pielea noului preşedinte (graţierea lui Dan Voiculescu poate fi un scop) sau pur şi simplu trezirea la normalitate a celor care au dat tonul urii şi al dezbinării în societatea românească. Oricum, cine a văzut emisiunea, cel puţin începutul ei, poate face o diferenţă clară între Antena 3 din epoca Iohannis şi cea din epoca Băsescu. E de bine, e de rău?
Dacă n-ar exista niciun motiv perfid în spatele acestei piruete a Antenei 3, am putea spune că ne pregătim de o minirevoluţie şi în materie de televiziuni de ştiri. Să ajungă Antena 3 o televiziune….normală, echilibrată, fără linşaj şi fără obsesii – ei, da, şi asta ar fi o mare ştire.

Mă văd obligat să-l contrazic pe Laurențiu Ciocăzanu.
Explicația acestei schimbări de macaz e simplă:
Cei de la Antena 3 sînt sinucigași!

Toți cei oripilați de huligansimsul acestui post ( chiar mai zilele trecute, un nemernic de la Antena 3 mă terfelea în stilul tipic banditismului mediatic de la Sinteza zilei exploatînd a nu știu cîta oară  o poză de complezență făcută de mine la cererea  duduiei împreună cu Elena Udrea) s-au întrebat cînd își va da obștescul sîrșit. Pentru a il grăbi s-au schițat fel de fel de initiative, care de care mai absurde, mergînd de la ridicarea licenței pînă la boicotarea telecomenzii.

Nimeni nu și-a dat seama că Antena 3 va muri în clipa cînd va încerca să fie o televiziune normală.
Devenită normală, minim civilizată, la Antena 3 nu se va mai uita nimeni, pentru că ratingul de pînă acum izvora tocmai din caracteru-i scandalos.
Un tip care face scandal pe maidan atrage o mulțime de lelițe la uluci, ca să-l vadă și să-l comenteze.
Dacă devine brusc civilizat, după cîtva timp, lelițele nu se mai uită la el, deoarece nu numai că e plicticos, dar îi și stă rău.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Cei de la Antena 3 sunt sinucigași!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *