Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la 21.30

Deși am ajuns deja la Guvernul Ponta 3, avem în continuare un premier iresponsabil vesel. Pe Victor Ponta, adică

Regimul PSD a mai adus o premieră în Istoria românească a lucrului făcut cu fundul, căruia poporul îi spune, mai de-a dreptul, lucrul făcut cu c….

Programul de Guvernare, documentul care îndrumă viața și activitatea miniștrilor, conține greșeli de redactare.
Sesizată de presă, absurditatea a fost recunoscută public de Victor Ponta.

La Palatul Victoria primesc leafă de la Buget, altfel spus, din taxele și impozitele noastre, sute de angajați.
Înainte de a fi trimis în lume, Programul de Guvernare ar fi trebuit verificat de cineva, pentru a vedea dacă nu cumva s-au strecurat greșeli de gramatică, de nume și date.

Să admitem că greșelile de gramatică au fost mai greu de depistat, colaboratorii lui Victor Ponta împărtășind un veritabil dispreț față de hoașca asta de Gramatică pisăloagă și, în plus, incapabilă să scrie SMS-uri în viteză.

Dar datele și numele, ele cum au putut să rămînă greșite?
Foarte simplu.
Sutele de salariați de la Victoria n-au avut timp să verifice un document precum Programul de guvernare.
Ei au fost ocupați pînă peste cap cu insul lui Victor Ponta.
Unii îi dau Bună dimineața! cît mai veseli, pentru a-l bine dispune de dimineață. Alții îi spun că-i stă bine cravata.
Toți însă sunt însă ocupați pînă peste cap în ultimul timp să-l roage pe Victor Ponta să ajungă Președinte.
Să ajungă, pentru că, din cîte prezintă posturile de casă ale lui Victor Ponta, premierul n-are nici o problemă să cîștige. L-ar bate la scor și pe Carol I. Totul se să fie convins să candideze.

Victor Ponta a recunoscut că Programul de Guvernare a fost redactat cu picioarele.
Ne-am fi așteptat ca afacerea cu greșelile de redactare să-l supere rău, rău de tot.
Sau, măcar, să-l facă să intre în pămînt de rușine că i s-a întîmplat asta.
Ne-am fi așteptat mai ales că vinovații vor fi sancționați.

Victor Ponta ne-a anunțat că Programul are greșeli de redactare cu aerul cu care ne-ar fi anunțat că distinsa sa soție și-a cumpărat o pereche de pantofi care i se potrivesc.

Cît pe-aci să cred că, spre deosebire de Guvernul Ponta 1 și de Guvernul Ponta 2, Guvernul Ponta 3 nu va avea un premier iresponsabil și vesel.

M-am înșelat!
Nu m-am gîndit că tot Victor Ponta e premier și al Guvernului Ponta 3.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Gîndul de la 21.30”

  • După cum bine ştiţi politicienii au descoperit fenomenul bermundelor şi lau aplicat din mai mult unghiuri de aceea Băse nu comentează.fenomenul sa extins la nivelul uzinelor.navelor.pădurilor cam peste tot.au dat la o parte PNL.PDL au făcut nişte experimenţe şi a dat rezultate aşa că PSD.USD.UDMR.PP sau unit şi au descoperit gaura neagră zis gaură de vierme şi speră să obţină patent de utilizare premiul NOBEL pentru distrugere trădare şi nepăsare

  • este iresponsabil de samanta !

  • Am aflat deja ca si la PSD socotelile sunt aceleasi. Daca la europarlamentare reusesc sa scoata spre 45%, adica sa creasca fata de cat au acum (in jur de 40%) Ponta candideaza sigur. Daca o vor lua in jos, scazand fata de cat au acum, Ponta nu va mai candida. Fie va candida din nou luzarii Geoana sau Oprescu, fie Isarescu, dar el nu face parte din mafia pesedista, ci doar din structuri. Optiunea Isarescu ne-ar arata tot un PSD invins si este varianta in care Ponta va incerca sa scape („scapa cine poate!”). Sprijinul PSD pentru Isarescu – daca acesta accepta si daca Ponta va reusi sa-l bage pe gat partidului, ar fi ofranda adusa de iresponsabil „stapanilor” din exterior in schimbul careia spera sa fie acceptat in continuare in politica la varf. Avem acum confirmarea ca Ponta va candida doar in conditii foarte sigure. Asa ca urmatoarele doua luni si jumatate sunt esentiale pentru a reusi sa impiedicam ca PSD-ul sa puna mana pe toata puterea.

    • Basescu a avut toata puterea si nu m-am simtit nici un moment bine .

    • Aveti dreptate! Este tocmai ce spuneam! Puterea trebuie impartita. Acum pericolul este cu PSD-ul, nu cu Basescu.

    • De multi ani nu vad la politicieni instinct politic ci animalic. Se spune ca Basescu are „stomac de politician ” ,tradus la noi inseamna mitocan si autoritar prin santaj . La cati pdl-isti ati vazut stenograme din convorbiri la dna ?(nici macar la Ridzi)S-a incercat la Udrea cu ALRO , dar au disparut stenograme din dosar .Cu santajul si-a inceput mandatul („Stolojan e santajat” – n-a mai demonstrate).Antonescu,o alta dezamagire care afirma ca el n-a semnat pactul de coabitare , deci el e curat de parca ………daca te duci la furat ,prietenul intra in casa , tu stai de sase , dar daca va prinde .tu n-ai nici o vina . Antonescu n-a iesit sa ne anunte ce vrea sa faca Ponta , el a facut corecturi pe text . La fel cu ungurii…….poate sunt buni daca ne trebuie procente , dar nu-I mai recunosc daca am trecut hopul. Ponta m-a dezamagit in legatura cu diploma , desi il cred in continuare un baiat intelligent , MRU-gluma,Predoiu-gluma,Boc-aoleu. Concluzia ?

    • Nu stiu, din ceea ce spuneti Ponta pare cel mai atractiv! V-a dezamagit cel mai putin! Fiecare cu ce intelege si cei place!

  • Recititi-va „Gandul de la 21.30” . L-au scris colaboratorii lui Ponta ?

  • Proverb romanesc : Aceiasi Marie cu alta palarie .

  • Un derbedeu care îşi acoperă nesimţirea şi reaua voinţă criminală cu ajutorul complicilor penali plantaţi cu premeditare în parlamentul ruşinii.

  • pe cine iubeste licuriciul, ala va iesi presedinte.

  • La fel se credea si despre Bombo prin 2003-2004 ca nu poate fi invins in lupta pentru prezidentiale. Si in final s-a dovedit ca nu e asa. Istoria se repeta si cu Tontache. Totul e sa-l pui sa se confrunte cu contracandidatul potrivit. Contrar convingerilor unora acela nu e Cacarau.

  • Nu ma surprinde nimic in legatura cu Victor Viorel Porta. Nici macar inscrierea la alegerile prezidentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *