Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Deși s-a schimbat, Majoritatea din Parlament e aceeași: Penală

Plenul Camerei Deputaților a respins cererea înaintată de DNA prin care se solicita ridicarea imunității lui Daniel Chițoiu pentru a putea fi anchetat de procurori asemenea oricărui cetățean din România.

Dacă Radu Beligan, Dorin Prunariu, Nadia Comăneci, români care au adus acestei țări glorie eternă, intră în vizorul DNA sau al Parchetului, ei trebuie să se prezinte în fața procurorilor pentru a fi anchetați și trimiși în judecată. Soțul soției sale, numitul Daniel Chițoiu, poate să fure banditește cît îi vor buzunarele.

Nu va fi chemat la Parchet, nu va ajunge niciodată la tribunal.

Asta pentru că Daniel Chițoiu e apărat de Parlamentul României, în timp ce marile noastre personalități sunt apărate doar de Cultura României.

Parlamentul României alcătuiește un Grup Infracțional Organizat.
Cultura României alcătuiește doar Cultura României!

Respingerea de către Parlament a cererii de ridicare a imunității nu e noutate în ultimii doi ani postdecembriști.
S-a întîmplat această ticăloșie și în perioada majorității PSD-PNL-UNPR-PC.

Între timp majoritatea s-a schimbat.
E alcătuită acum din PSD-UDMR-UNPR-PC.

Parlamentarii rămîn mai departe români de o categorie aparte.
Cei care, spre deosebire de românii care nu sunt parlamentari, sunt deasupra Legii.

De ce?

Pentru că multe lucruri s-a schimbat în Parlament: Călin Popescu Tăriceanu a ajuns președintele Senatului, deoarece a știut cînd are nevoie Victor Ponta, lovit de enterocolită, să-i aducă cineva oala de noapte; Valeriu Zgonea a devenit peste zi actor, regizor și operator al filmelor în care e vorba doar despre el; UDMR, SRL-ul care, sub pretextul apărării minorității maghiare din România, îi fură pe rupte pe românii majoritari.

Cei care stăpînesc Parlamentul au rămas neschimbați.
Sunt Penalii majorității!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Deși s-a schimbat, Majoritatea din Parlament e aceeași: Penală”

  • PENALI AU FOST < PENALI SUNT INCA SI-OR FI PENALI PARLAMENTARI SPERANTA PRESEI ESTE INSA SA-i ARATAM … CA NU NE SUNT EGALI ! Locul lor e la Puscarie, Meastre … sau la bara in Justitie ! NU AU CE CAUTA IN PARLAMENTUL ROMANIEI , oameni de o asemenea speta joasa ! Degeaba a intrat Romania in Uniunea Europeana … PDSR-ul trebuie tras la raspundere … CU COMUNISTII AFLATI DE 24 DE ANI LA PUTERE NICIODATA ROMANIA NU VA DEVENI STAT CAPITALIST SI DEMOCRATIC ! (n.n.- geaba pretinsa revolutie din '89) Furtul , Jaful si Hotia … basca si coruptia si lipsa de orice element moral sau de caracter … sau macar alea 10 porunci – biblice … au transformat Parlamentul intr-o sleahta de declasati ! Nu au reper si nici caracter … n-au rusine si nici notiunea de bine ! La groapa cu furnici cu ei Maestre … !… Cu drag,onoare si consideratie … *MultaViata* *Lupul*Alb*GetoDac* *Vicentiu*I*Voiculescu* *Zamolxienii*Zegetini*

  • Cei ce vor sa scape de Victor Ponta au la dispozitie o arma sigura si care nu da gres: modificarea Legii 35/2008, care aduce Parlamentul la Normalitate, si reda partidelor numarul de parlamentari corespunzator procentelor obtinute in 9-12-2012. Textul modificarii l-am transmis tuturor celor interesati!

  • Din pacate nici nu cred ca-i va mai afecta electoral. Cine pune pret pe aceste valori s-a lamurit demult. Asta este de fapt problema cea mai grava, starea in care se afla populatia.

  • Cea mai eleganta modalitate de a scoate „din paine” guvernul Ponta 3, si de a-l trimite pe Victoras sa primeasca o noua desemnare de la Basecu, este promovarea in regim de Urgenta a modificarii Legii 35/2008, de catre PNL, PDL si PPDD!

    Prin aceasta modificare s-ar aduce Parlamentul la Normalitate, adica s-ar egala numarul de parlamentari, cu numarul de colegii in care s-a votat (circa 471), s-ar produce o „resetare” a vietii politice, s-ar da cea mai mare lovitura traseismului politic, iar partidele politice, care si-ar recapata procentele din 9-12-2012, ar incepenegocierile pentru realizarea unei noi majoritati parlamentare!

    Acum este cel mai potrivit moment de actiune, deoarece niciun politician si niciun partid nu-si va permite, inainte de alegerile din 25-05-2014, sa sustina „traseismul” politic! (Cine are indoieli, sa ma contacteze la 0723.966.732)

  • Iar pulimea va privi cu ingaduinta convinsa fiind in adancul (!?!) organului dintre urechi strasnic spalat de varaneii de la Haznale ca asa lupta contra lui Basescu panaramentarii majoritatii controlate de psd-ei.

  • A semnat declarația de confidențialitate a lui Rusanu si a jurat pe nevasta.

  • Explicatia nonsalant de sincera a unuia din deputatii PSD din Comisia Juridica de la Senat pentru avizul negativ dat DNA in cazul ministrului Chitoiu : „…asta e un chitoi prea periculos ca sa fie lasat sa chitaie la DNA …”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *