Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Gîndul de la nuntă

S-a terminat Înmormîntarea. A început Nunta.

La finele Convenției care a dus PDL la groapă, s-a anunțat că la Congresul comun vor veni și Liberalii. Pentru că nu sînt locuri suficiente, foștii PDL-iști, deveniți Liberali din tată-n fiu, sînt rugați să le dea locuri. Pe timpul pauzei am rămas în sală. Prilej de a vedea aranjarea scene pentru montajul literar artistic Fuziunea cît ai clipi. Pe unele scaune de la prezidiu au fost puse, în locul etichetelor PDL-iste, etichete PNL-iste. Mai mult decît semnificativ. În Prezidiul noului partid nu încap toți cei din conducerile partidelor. În fața mea, are loc o discuție între Monica  Macovei și Vasile Blaga. Înțeleg că Monica ar fi vrut să ia cuvîntul la Statut. Firește că nu i s-a dat. Era nevoie de o serbare și nu o dezbatere. Mă așteptam, totuși, ca Monica macovei să creeze un moment. Nu l-a creat. A intrat și ea în disciplina comunistă a partidelor poltice din România!S-a amenanjat Prezidiul. Pe pupitrul cuvîntătorilor sânt siglele celor două partide.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la nuntă”

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog