Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 11

Abuzurile prin care Guvernul Ponta vrea să ascundă eșecul Operațiunii Căutarea Adolescentei de 15 ani

Obișnuit să aplc logica aristotelică întîmplărilor istorisite de media, am încercat să deslușesc felul în care a fost descoperită Prea Rătăcita națională, alintată de presă drept Adolescenta de 15 ani.

Potrivit variantei inițiale, conductorul de tren, surprins de secvența în care un călugăr o conducea la tren pe fugară, a recunoscut-o după poza dată de televiziuni. Speriată, fătuca a telefonat mamei. Telefonul a fost localizat de Poliție. Care Poliție s-a urcat în tren la  Bacău pentru coborî la Focșani cu Deja găsita.

Varianta aceasta a fost dezmințită violent de Centrul de Criză condus de Gabriel Oprea.

Potrivit variantei oficiale, polițiști sub acoperire au monitorizat-o tot timpul pe adolescentă la Suceava. Aceeași polițiști s-au urcat în tren la Suceava și au ocupat locuri în compartimentul în care se găsea fata. Nu i-au zis că sunt polițiști. De ce? Ca să nu-i provoace o tulburare sufletească! Agasată de tovarășii  de compartiment (ca să fie nu se deconspire polițiștii o făceau pe călătorii perfecți- zbierau, se scărpinau, dădeau pîrțuri, se decălțaseră, arătîndu-și ciorapii rupți și puturoși), fata s-a mutat într-un alt compartiment, gol. Nici acum polițiștii sub acoperire n-au intervenit oficial. Ei au securizat vagonul. Dacă ar fi să credem acestei variante, fătuca era o teroristă cecenă – o văduvă neagră – încinsă cu o centură de grenade. Ei, polițiștii, n-au avut curajul s-o abordeze pentru că riscau declanșarea exploziei.

Varianta adevărată e cea a conductorului de tren. De ce-au născocit oamenii lui Gabriel Oprea această versiune halucinantă? Pentru a scunde faptul că, din nou, o persoană căutată de toate Structurile plătite amarnic de la Buget, a fost descoperită din întîmplare, e un civil. Exact ca în cazul tragediei din Apuseni.

Pentru a masca acest nou eșec, guvernul Ponta a comis și va comite un lung șir de abuzuri: Unul dintre ele, neglijat de presa noastră, îl constituie forțarea conductorului de tren să-și schimbe declarațiile inițiale în favoarea variantei milițienești. Tot abuz se numește și  scoaterea din cauză a BOR.

Regimul USL ne minte din nou pe față.

Să ne mire?

Nu.

Minciuna a fost promovată la rangul de politică de Stat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 11”

 • Imediat ce o vor convinge ca a fost recunoscuta in tren de agenti secreti si nu de un ceferist parlit, o vor putea aduce la Sinteza Zilei. Ar fi ideal sa o imbrace in maicuta, iar Gadea isi va pune din nou sutana pentru o spovedanie in direct.

 • Imediat ce o vor convinge ca a fost recunoscuta in tren de agenti secreti si nu de un ceferist parlit, o vor putea aduce la Sinteza Zilei. Ar fi ideal sa o imbrace in maicuta, iar Gadea isi va pune din nou sutana pentru o spovedanie in direct.

 • Foarte corect! Totusi eu nu as privi situatia ca pe o incercare de ascundere a unui esec, fiindca nu consider ca a fost un esec al politiei. In conditiile unei mediatizari masive era normal ca sa fie vazuta mai degraba de un om oarecare decat de un politist in conditiile in care a umblat prin locuri larg circulate. Povestea cu militienii este parte a propagandei uriase a PSD-ului pentru mentinerea unui scor electoral cat mai ridicat pana la sfarsitul anului in conditiile in care deja s-a declansat o batalie uriasa.

 • Curat murdar, coane Cristoiu !

 • S-a incercat reabilitarea unor structuri ale statului.Din fericire,n-a reusit.

 • Guvernul actioneaza exact asa cum doresc sustinatorii sai. Ofera explicatii suficiente pentru impacarea constiintelor celor care-i acorda sprijinul.

 • Aloleu ,nici acum nu e bine ,domnule in Usa sint dat zeci de mi de copii in fiecare an !despre ce vb ….sinteti pe dinafara sau vb gura fara dvs?Impingeti lucrurile prea departe cum face presedintele ,nu stiti cind sa va opriti.

 • Dle Cristoiu, cei sub acoperire nu au voie sa se desconspire si ca atare putem presupune ca si calugarul si conductorul de tren si mecanicul si toti pasagerii vagonului erau politisti sub acoperire iar cei in uniforma au actionat numai dupa ce toti cei mentionati s-au convins ca „nationala” plecata dintr-o criza hormonalo-intelectualo-mistica,nu se arunca pe fereastra vagonului

 • Ai draq americanii astia….de ce ii iubesc romanii astia? ca nu inteleg…

  La ei in tara se comporta ca niste prostituate de lux. Daca esti sarac si nu platesti inainte, nu iti deschid usa, iar daca esti bogat, mai intai platesti la intrare (viza), sa te „iubeasca”.
  In afara tarii lor se comporta ca niste interlopi care cer taxa de protectie buticarilor. Adika buticarii suntem noi, tari mici si needucate, care avem ceva bogatii. Ne asigura protectia prin NATO, dar in schimbul jecmanirii de resurse, si jecmanirii prin indatorare (FMI), acestea constituind taxa.

 • tembele toate media care au pus botul la un caz de copil „disparut”.. Pe cind celule de criza pentru sutele de copii disparuti de acasa si din institutii care teoretic ar fi trebuit sa le asigure protectia ???

 • Frecatul mentei si calcatul in strachini de 24 de ani , vedeti cel mai mic nivel de trai din Europa si cel mai mare balamuc politic din Europa , impun abolirea democratiei si scoaterea crestinismului in afara legii . Doar asa poate fi readusa Romania la maretia de dinaintea democratizarii si a crestinarii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *