Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Crin Antonescu a pierdut războiul mediatic

Duminică seara, am susținut la Realitatea Tv că liderul PNL, Crin Antonescu, a pierdut războiul mediatic. Cu excepția, poate, a Realității Tv, televiziunile de știri sunt în mîna lui Victor Ponta. Realitate explicabilă printre altele și pentru că Victor Ponta dispune, grație banilor negri care circulă prin sediile PSD, de sume însemnate ce pot fi date pe sub mînă. Falimentare din chiar clipa înființării lor, televiziunile de știri nu-și pot permite să dispară de pe scena mediatică de dragul adevărului, știut fiind că, vorba unui mogul mai pirpiriu, adevărul nu ține de foame.

Cineva care semnează Rodica Otelea, și care mă trage de urechi și mă tutuie, deși nu-mi amintesc să fi păzit vacile împreună, a reacționat pe cristoiublog.ro astfel:
”Ai spus la RealitateaTV ca televiziunile de stiri vor avea un rol important in nov . Sa le numaram : B1 , Realitatea , Nasul , Digi24 -anti Ponta ; Antena 3 , RTV – pro Ponta.”

La o primă vedere, așa e. Cine se pricepe cît de cît la așternuturile presei, își dă seama însă că lucrurile nu stau chiar așa. Televiziunile de știri se împart în:

  1. Cele angajate fățiș în promovarea intereselor lui Victor Ponta: nu numai cultivarea Famigliei premierului, deosebită de Famiglia Ceaușescu doar prin apariția în plus a unui tată socru, dar și asumarea rapidă a tuturor indicațiilor de campanie electorală date de consilierii lui Victor Ponta, plătiți de la Buget ca să-l ilustreze doar pe el.
    Aceste televiziuni sunt deja știute de toată lumea: Antena 3 și România Tv. Între cele două există o diferență de profesionalism al ticăloșiei. Antena 3 e de o ticăloșie perfectă, amintind de Scînteia stalinistă care te trimitea în lagăr. România Tv e de o ticăloșie nătîngă, dînd cu barda acolo unde Antena 3 folosește otrava.
  2. Cele angajate subtil în promovarea intereselor lui Victor Ponta. Sub pretextul obiectivității, acestea mediatizează excesiv acțiunile electorale ale lui Victor Ponta. Victor Ponta e criticat în unele talk-show-uri. Restul emisiunilor, mai ales jurnalele de știri, îl cultivă intens. Mult mai important, aceste televiziuni îndeplinesc sîrguincioase toate indicațiile date de echipa de strategie electorală a lui Victor Ponta de la Palatul Victoria: atacarea lui Crin Antonescu, asumarea campaniilor prin care PSD pregătește terenul pentru loviturile date statului de drept, prudența de a demonta diversiunile Puterii.

Repet ceea ce am mai spus și am mai scris:
Nu vă lăsați trași pe sfoară de înjurăturile la adresa lui Victor Ponta de pe unele televiziuni de știri!

Ele răspund învățăturii: Înjură-mă, dar nu mă înjura de mamă!
Altfel spus, înjură-mă cît vrei, dar nu aborda teme și subiecte care mi-ar pune în pericol imaginea!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

40 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • „Sa le numaram : B1 , Realitatea , Nasul , Digi24 -anti Ponta ; Antena 3 , RTV – pro Ponta . ” in primul rand doamna care a facut acel comentariu a inceput prost pt ca nu NUMARUL conteaza ci audienta. in al doilea rand Realitatea TV a fost cativa ani si inca este PRO PSD, doar de cateva luni au inceput sa mai critice domol actiunile PSD. Antena 3 are audienta cat Realitatea, Nasul, B1 si Digi24 la un loc

  • „Sa le numaram : B1 , Realitatea , Nasul , Digi24 -anti Ponta ; Antena 3 , RTV – pro Ponta . ” in primul rand doamna care a facut acel comentariu a inceput prost pt ca nu NUMARUL conteaza ci audienta. in al doilea rand Realitatea TV a fost cativa ani si inca este PRO PSD, doar de cateva luni au inceput sa mai critice domol actiunile PSD. Antena 3 are audienta cat Realitatea, Nasul, B1 si Digi24 la un loc

  • pai ajutati-l cu partea mediatica…Crin chiar merita 🙂

  • Sigur ca Antonescu pierde razboiul mediatic.Asa cum l-a pierdut si PDL-ul.Acum vede si el cum este sa nu ai unde-ti expune ideile sau planurile ,chiar si crititice.Psd si Pc avand doua televiziuni de casa,foarte vocale,il vor toca marunt,marunt pana se va satura de opozitie.!

  • Sigur ca Antonescu pierde razboiul mediatic.Asa cum l-a pierdut si PDL-ul.Acum vede si el cum este sa nu ai unde-ti expune ideile sau planurile ,chiar si crititice.Psd si Pc avand doua televiziuni de casa,foarte vocale,il vor toca marunt,marunt pana se va satura de opozitie.!

  • ” Victor Ponta dispune, grație banilor negri care circulă prin sediile PSD, de sume însemnate ce pot fi date” si pe voturi imi permit sa adaug.

  • D-le Vlad,în numele cui emiţi asemenea,afirmaţii ( aberaţii ) în logica activiştilor anti imperialişti ai lui Dej?

  • Asa cum am mai spus, eu cred ca SRI-ul este principalul pilon care ne leaga de americani si prin care se propaga ideile lor in institutiile romanesti. Vazand starea actuala a televiziunilor de stiri, descrisa corect de dvs., ma intreb cum joaca acest cuplu (americani-SRI)? Fiindca imi este clar ca daca se doreste la fel de mult ca in cazul Nastase, Voiculescu si Ghita pot fi ascunsi rapid si usor. Amanarea cu o luna a termenului in dosarul Voiculescu ma duce cu gandul ca lucrurile nu sunt definitiv transate in cazul sau. Ca o paranteza, nu cred, mai ales in astfel de cazuri, in povestea cu magistratii independenti. Pe de alta parte vad si ca Realitatea se bucura de o oarecare protectie, fiindca dezastrul financiar si legal (in special tranzactiile dubioase legate de structura actionariatului) lasat de Vantu ar fi putut duce foarte usor acest post in colaps. Iar Gusa nu cred ca are banii lui Ghita ca sa tina fara probleme o televiziune.

  • Nu cu televiziuni se castige o alegere Televiziune poate sa fie doar locul unde un candidat poate porni o avalansa digital targetat De exemplu inainte de a apare la Tv trebuie sa se asigura ca profesionisti ai stinte digitale care lucreaza pentru el au facut anumite lucrurri …Daca tot este in regula in moment in care e invitat intr-o emisiune dupa ce spune ceva foarte interesant pentru medul afacerilor ii indeamana sa cauta acel lucru pe internet folosind expresie „”Proiecte pentru oamenilor afacerilor „”Acelasi lucru trebuie facut si diaspora ,tineri etc ,si cu expresie Proiecte pentru diapora „”Proiecte pentru tineri „”Cu alta ocazia voi explica mai mult despre acest lucru

  • B1 TV se incadreaza cel mai bine la neinjuratul de mama …

  • Razboiul Ponta-Basescu rivalizeaza cu razboiul dintre americani si albanezi din filmul „Wag the Dog”, razboi care era doar la televizor. Cu un amendament, totusi: „maestrii” din presa romaneasca nu sunt la fel de buni ca Robert de Niro si Dustin Hoffman, in rolurile regizorilor.

  • Nu numai razboiul mediatic l-a pierdut Cacarau. Si cursa pentru Cotroceni a pierdut-o din momentul in care baronii PSD-isti i-au dat cu flit. Nu are decat sa se incapataneze sa candideze. Raspunsul e dinainte stiut.

  • Desi nu cred ca-I vreun vacar pe nume Jack , ok …nu te mai tutuiesc .RealitateaTV va schimba discursul daca va scapa de datorii , ca doar nu crede cineva in onestitatea lui RBogdan sau CGusa .ps E adevarat ca I-ati promis lui Ciutacu ca veti fi joia la el in emisiune si dupa o sapt ati semnat cu Realitatea ?

  • De ce ar fi Realitatea tv zina buna intr-un cor de diavoli si vinduti? Doar ca figurati pe statul lor de plata? In ultima perioada ati devenit un aparator de nadejde a marelui om de stat Antonescu uitind probabil ca intre el si hulitul Ponta nu este nici cea mai mica diferenta in absolut orice problema.Daca dvs aveti pierderi de memorie noi nu avem.Totusi las pierderile dvs de memorie pe seama virstei si nu cred ca exista alte motive.

    • N-am observat sa fie un aparator al lui Antonescu…Jurnalistii adevarati nu apara pe nimeni…apara doar principiile democratice ale statului de drept…

    • N-am observat sa fie un aparator al lui Antonescu…Jurnalistii adevarati nu apara pe nimeni…apara doar principiile democratice ale statului de drept…

  • Numai Realitatea a rămas neplătită de Ponta?Dacă e aşa,înseamnă
    că nu şi-a meritat banii primiţi în 2011-12 de la aceiaşi Ponta şi Voiculescu.

  • De unde pînă unde numai Realitatea?Cîţiva arginţi au puterea de a vă determina să garantaţi pentru cineva care e specialist,maestrul şpagatului între două bărci,
    curaj dat de pemperşii cu care l-au îmbrăcat unii potentaţi din România cu mari interese în Estul nu prea îndepărtat?Păcat,dezamăgiţi ca de obicei….!

    • Rareș Bogdan de ls Realitatea e un jegos care n-are nimic cu jurnalismu, Marin Ceaușescu de la „rezist” e mai inteligent decît el. Și atunci de ce Realitatea TV?

  • Mi-a venit în ochi pajiştea cu vacile 😉
    În rest …Balada are fonduri să-i cultive egoul plăgarului, că doar nu dă de la el , la toate teveurile !!!

  • Subsciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *