Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Bisericii Adorarea lui Băsescu i-a luat locul Biserica Adorarea lui Iohannis?

Nu știu dacă lectorii acestui blog m-au urmărit mai înainte la Evenimentul zilei.
Dacă m-au urmărit, le cer scuze că-i oblig să citească lucruri pe care le știu.
Dacă nu m-au urmărit, îi rog să fie puțin atenți la ce spun.

La un moment dat, cînd Traian Băsescu s-a vîrît în imprudenta  afacere Nana, mi-am permis, atît la B1 Tv, cît și la Evz, să-mi exprim îndoiala c-a procedat înțelept.
Imediat, postacii de la comentariile mele din Evz mi-au sărit în cap.
Cum îndrăznesc să mă leg de idolul lor care așa și așa?
Sunt vîndut lui Victor Ponta.
Vreau să sar în altă barcă, acum că-mi dau seama de scăderea puterilor lui Traian Băsescu.
Între timp s-a dovedit că n-am sărit în altă barcă. Din simplul motiv că nu sunt în nici o barcă.

Furios de postările nedrepte, i-am denumit pe postacii Enoriașii Bisericii Adorarea lui Băsescu.
De cîteva zile, îmi permit să avansez în Evenimentul zilei unele întrebări despre Klaus Iohannis.
Sunt întrebări firești dacă ne gîndim că președintele PNL ar putea ajunge Președintele României.
Ei, bine, ca și pe vremuri în cazul lui Traian Băsescu, postacii s-au năpustit asupra mea cu înjurăturile.
Culmea, invocînd în cazul lui Klaus Iohannis aceleași argumente ca și-n cazul Traian  Băsescu:
E un luptător împotriva Ciumei Roșii.
E singurul care-l poate bate pe Victor Ponta.

Zadarnic scriu eu, om bătrîn, că noi discutăm acum nu despre cine-l poate bate pe Victor Ponta, ci despre cine va fi Președintele României pentru 10 ani poate.
Înainte de a ne da votul, avem nevoie de răspunsurile lui Klaus Iohannis la unele întrebări.

Ce mai importantă e aceasta:
Cum de a acceptat, în toamna lui 2009, să fie prapurele lui Dan Voiculescu împotriva lui Traian Băsescu?
Nimic nu e luat în seamă cînd vine vorba de cîntarea lui Klaus Iohannis.

Dvs. ce credeți:
Bisericii Adorarea lui Băsescu i-a luat locul Biserica Adorarea lui Iohannis?
Și dacă da, cine a făcut înlocuirea?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Intrebarile nu isi au rostul intr-o presa controlata si plina de mercenari.

  • OK, doar o singura observatie as dori sa fac, inlocuirea „adoratiei” cu „speranta” Nu cred ca Base a fost adorat ci creditat cu tragerile in teapa promise ! (partial chiar s-a intamplat, dar nu datorita lui ci licuriciului). Si acum Johannis nu-i adorat, nici macar nu-i de fel apreciat dar intruchipeaza o noua speranta , acea luminita de la capatul tunelului pe care o tot asteapta romanul si ea se tot indeparteaza dar…inca mai palpaie !

  • aveti dreptate…

    • Fizic vorbind, nu vad cum bocul poate sustine uriasul, decat daca este chiar talpa uriasului. Inseamna ca Johannis nu mai are nevoie si de sustinerea mea, eu raman cu dl Antonescu pe care vad ca l-au parasit oportunistii din propriul partid, co-partenerii fuzionabili pedelisti, din presa de „dreapta”. Am o sarcina mai usoara pt.ca, din fericire, crinul este doar o floare de stil, libera, din gradina politichiei noastre.

  • Da domnule, ai dreptate … Dumneata, de ex., faci parte din secta enoriasilor Bisericii Adorarea lui Antonescu !!

    • si eu. o alegere inteleapta 🙂 am incredere in judecata dlui Cristoiu, cunoaste politica romaneasca de 24 de ani f bine, iar daca il apreciaza pe Crin stie de ce. feelingul cam nasol in privinta lui iohannis il am si eu. a dovedit ca e avid de putere

    • Da, Antonescu nu e avid de putere, insul e doar indecent. A abuzat obsesiv, s-a complacut in registrul oral si doctrinar al psd-ului, in fapt fiind doar vuvuzeua lui Ilie Sarbu, de cateva majuscule …J,O,S,B,A,S,E,S,C,U … practic, s-a cacat pe el de liberalism !!

  • Felicitari speciale dlui Iohannis pentru un raspuns de o natura pe care nici-un politician nu a folosit-o pana acum. De ce? Ori nu l-a dus capul ori nu a vrut sa deschida o cutie a Pandorei in sens bun, adica in care se afla printre altele raspundere, responsabilitate , seriozitate adevar, nu dublu limbaj etc :

    „Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, i-a raspuns presedintelui PSD, Victor Ponta, care a afirmat ca acesta este „un om creat in laborator” pentru a-i lua locul lui Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

    Iohannis a catalogat afirmatiile lui Victor Ponta drept „caraghioase”, precizand ca ceea ce a spus acesta este „extrem de riscant” si „straniu”.

    „N-am vazut pe niciun demnitar din Europa facand asemenea afirmatii. Daca ar fi adevarate, ar trebui prin fisa postului sa ia masuri. Eu stiu cum am ajuns aici si nu are legatura cu nicio consipiratie, cu niciun laborator, cu niciunul dintre palate”,

    Deci raspunsul fundamental si pe care il astept de ani de zile in situatii de astea este:
    Daca ar fi adevarate, ar trebui prin fisa postului sa ia masuri.

    Si o gluma buna , nu in stil de glumita Ponta :

    De asemenea, comentand posibila alianta dintre PSD si PP-DD, Klaus Iohannis a afirmat: „Mai ramane sa spuna dl Ponta si dl Diaconescu ca prin ei USL traieste”

  • Poate caci:

  • Prezenta in media a lui Johannis va trebui sa creasca. La intrebarile acestea si la multe altele ridicate si de alti ziaristi va fi obligat sa raspunda. Nu-mi fac probleme ca va ramane ceva nedescoperit pana la scrutinul prezidential din noiembrie. Doar adversarii sai sunt gangsterii rosii din PSD si mogulii cu slujbasii din institutiile media pe care le detin. Il vor controla bine de tot pe sas, sa fie toata lumea fara griji in privinta asta.

    • omul a dat in ultimele doua zile cate 3 interviuri pe zi. il depaseste pe ponta.ca nu il urmareste nimeni sau ca nu se fac stiri din spusele lui, e alta poveste.

  • Dar cind erai in Biserica Adorarea lui Voiculescu, cum iti era , maestre?
    Ai uitat?
    Noi, NU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *