România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 12

Breaking news: Victor Ponta aduce elogii DNA conduse de Laura Kovesi!

Luni, Victor Ponta ne-a uimit susținînd teza că Traian Băsescu trebuie respectat, deoarece nu e persoana Traian Băsescu ci șeful statului.

Tot ieri, Victor Ponta ne-a mai dat ocazia unei uimiri: A lăudat-o pe Laura Kovesi, cea hulită de măcelarii de la Antena 3:
Dacă mai era dl Morar şef la DNA nu stăteam deloc liniştit. Dar acum chiar este independentă justiţia, îşi face datoria şi pe mine, aşa cum aţi văzut din ianuarie încoace, nu o să mă mai auziţi discutând despre dosare.

De ce vorbește Victor Ponta așa despre Daniel Morar?
Foarte simplu.
Pentru a justifica de ce vorbește acum de independența Justiției.
În realitate, cîntarea înălțată Justiției ține de anunțul privind candidatura.
Credeți că această șmecherie electorală va prinde?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • mitomanul isi bate joc in continuarie,cred ca a facut misto!

  • Lauda independenta Justitiei pana cand primul gangster din banda lui va fi pus la racoare la raft, dupa zabrele. Dupa aceea Justitia iar va redeveni „basista”.

  • Da ponta este hot si mincinos. Dar cine este antonescu? Ce stie sa faca inafara de-a spune vorbe? Nu stie sa lege 3 cuvinte in engleza. Mai stiiti cand a fost intrebat la o televiziune acum mai multi ani sa zica niste cuvinte intro limba straina? A incercat sa zica ceva in franceza si s-a tot balbait si n-a putu sa zica mai nimic. Si sa nu uitam ca antonescu a pus in fruntea guvernului si a propriului partid tot felu de oameni care apoi au ajuns dupa gratii sau anchetati, sau au tradat si au trecut la psd/unpr/ppdd . Acesta este antonescu. Pe langa ca nu stie el insusi sa faca nimica, mai pune si incompetenti/hoti in functii cheie. Daca ar ajunge Antonescu presedinte, am risca sa ia aceleas decizii catastrofale din pozitie de presedinte al romaniei, cu efecte multe mai grave. Asta va fi dilema la urmatoarele alegeri: votam un hot sau votam un incompetent, care prin incompetenta sa ar putea face chiar mai mult rau decat hotul.

  • DNA stie de ce!

  • Pe baronii locali ii trec toate apele cand aud declaratiile astea. Ponta a declarat aproape simultan cu intentia de a candida ca cine nu trage la prezidentiale zboara. Deci aici e problema lui principala. Ponta, el insusi un mare tepar, se teme cel mai mult de cei ca el. Alegerile prezidentiale din acest an vor fi ca scena din finalul filmului Bunul, raul si uratul, numai ca in locul unui duel intre trei pistolari vom avea cel putin 100 si toti vor trage simultan.

  • Nu o sa-l tina mult. Naravul din fire nu are lecuire.Nu este el un monument de consecventa si o sa revina repede la „poezia „care l-a consacrat ca repara ce a stricat… etc

  • Aoleo, nu e de bine 🙁

  • Oare se poate? B-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *