Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Cît de mare trebuie să fie limba lui Bogdan Chireac pentru a reuşi să-l lingă perfect pe Victor Ponta, fără a-l răpi o clipă de la marile treburi ale Guvernării?!

Cînd se plictisesc de lucruri serioase, cercetătorii fac tot fel de calcule zurlii. Ca, de exemplu, cu ce viteză ar depăși un șarpe creșterea unui dovleac? Sau, ca să fim mai aproape de noi, românii, cît IT a trebuit să nu știe Sebastian Ghiţă ca să se îmbogăţească atît de repede şi atît de tare pe seama contractelor cu statul?

Acestor cercetători le-aş propune următorul calcul.
Avînd în vedere fundul lui Victor Ponta, cît de mare trebuie să fie limba lui Bogdan Chireac, invitat de dimineaţă pînă seara a postului România Tv, cunoscut şi sub numele de Guiţă Tv, pentru a reuşi să-l lingă perfect fără a-l răpi o clipă pe Victor Ponta de la marile treburi ale Guvernării?

Gîndul acestui calcul mi-a venit văzînd acest dialog grețos de lingușitor dintre Bogdan Chireac și Victor Ponta, miercuri seara, la România Tv:

Bogdan Chirieac: Şi ăsta e un subiect. Al doilea subiect e cel pe care l-aţi ridicat şi în care aşa stau lucrurile cum spuneţi, domnul Băsescu nu ştiu nici eu de ce se duce la Bruxelles, în acest moment nu face un serviciu României, ideea este că aveţi relaţii directe şi am văzut că relaţii bune şi cu doamna Merkel, şi cu premierul socialist, aţi fost parcă săptămâna trecută la Paris, la domnul Hollande, şi cu ceilalţi premieri pe care i-aţi invitat în Deltă. Nu puteţi, pe alte căi, diplomaţia aceasta are multe posibilităţi, să impuneţi totuşi un punct de vedere al României, nu al domului Băsescu, vizavi de ce s-a discutat?
Victor Ponta: Ba da, domnul Chirieac.
Bogdan Chirieac: Alte şanse nu văd care ar putea să fie… Până la urmă, dânsul pleacă, noi rămânem cinci ani şi cu un comisar, şi cu alte lucruri care, dumneavoastră ştiţi foarte bine, se discută acolo?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Dumneavoastra vi se datoreaza revenirea lui pe ecrane. La santajul lui Sorin Rosca Stanescu versus Catalin Macovei era terminat.L-ati invitat in emisiune (am fost toti surprinsi) si din maestre nu va scotea.Are limba lunga,ascutita si inveninata.

  • BOGDAN CHIRIAC este un fel de CIUTACU la puterea a 3-a sau un CIUVICA la puterea a 2-a . Este un „tonomat” cu discursuri comunisto-mafiote , un fost securist , un cameleon slinos care daca il alimentezi cu cash se poate cobori atat de jos incat ar putea sa-si transforme LIMBA in MOP la toaleta sediul PSD din Kiseleff .

  • avand in vedere ca sunt multi care aplica ca si susnumitul așa zis ziarist sau ce soi de pup in o fi,intrebarea ar trebui sa sune: cat de mare trebuie sa fie dosul lui P,ca sa incapa totate limbile dedicatilor

  • Nu va aduceti aminte domnule Ion Cristoiu motivul pentru care Bogdan Chireac a fost nevoit sa plece de la ”Gandul”? In caz ca nu,va informez eu:afaceri de 4 milioane euro cu statul roman,(respectiv armata).Poate ca nu stiati nici faptul ca Bogdan Chireac are la randul sau probleme cu DNA. Intrebare:cunoasteti vreo persoana in Romania care avand probleme cu DNA,sa nu-l urasca pe Basescu respectiv sa-l iubeasca pe Ponta?

  • fara indoiala, avem imaginea unei farfurii mari de rahat infulecata cu tacamuri de argint!

  • Uite ce diplomat de anvergura mondiala avem si noi nu stiam. Cum ii invarte el, Dottore Ciordel, pe alde Merkel si Hollande pe deste …

  • Declaratie Antonescu la dc news despre inregistrarile difuzate de antena 3 este un gest elementar jurnalistic ,traiasca USL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *