Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Concursul nostru: Ce va născoci Victor Ponta că i-a zis lui Joe Biden?

Vicepreședintele american Joe Biden vine la București.
Desigur, nu vine președintele american, care va merge în Polonia, fie și pentru că polonezii sunt o puternică minoritate în SUA.

Deși vicepreședintele e important în SUA doar cînd moare președintele, totuși, sunt sigur că pe meleagurile politicii românești vizita va stîrni nevoia moldo-valahă, moștenită de la fanarioți, de vîrîre pe sub pielea Înaltului Trimis al Înaltei Porți.

Pun pariu că:

  1. Toți politrucii se vor înghesui să pună mîna pe o invitație la Recepția care va beneficia de prezența Pașei de Washington.
  2. Victor Ponta se va da de ceasul morții  să arate românilor că Joe Biden l-a luat în brațe, l-a țucat și i-a zis, depărtîndu-l nițel, ca să nu-l deoache: Tu vei fi Președintele României! De fapt tu ești de pe acum Președintele României, dar n-am ce face,  mă obligă Protocolul, trebuie să-l vizitez și pe Traian Băsescu.
  3. După plecare Înaltului oaspete, Victor Ponta va merge la Sinteza zilei și va da pe goarnă tot ce-a vorbit cu Joe Biden între patru ochi, inclusiv despre înțelegerile secrete. Mihai Gâdea își va pune cei mai buni ochi umezi ai săi și va proclama că americanii nu-l mai vor pe Traian Băsescu președinte, de cînd au aflat că Dan Voiculescu vrea să-l suspende.

NB: Capacitatea lui Victor Ponta de a minți cu ochii larg deschiși depășește fantezia mea.
De aceea vă provoc la un concurs:
Ce va născoci  Victor Ponta că i-a zis lui Joe Biden?

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *