Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Cu Victor Ponta președinte, România va fi soi de duty free european al Penalilor

Pe fondul destrămării PNL, al bramburelii din Opoziție (se ceartă între ei în chestiunea Cine e cu adevărat credincios idealurilor băsesciene!), se profilează o victorie a lui Victor Ponta la prezidențiale.

Cum arăta România condusă de Victor Ponta?
Ar fi un soi de duty free european al Penalilor.
Corupții n-ar mai avea nevoie de televiziuni în genul României Tv și Antenei 3, nici de avocați.
Avocatul Corupților ar fi Președintele României, cel pe care Penalii îl țin pe post de femeie gonflabilă, în amintirea trecutului recent de la Paris, al tînărului Victor Ponta.

Mă înșel eu?
Firește că nu.

Luni seara, la B1 Tv, Victor Ponta a sărit în apărarea lui Dan Voiculescu, dezvăluit de excelenta campanie dusă de unul singur, la B1 Tv, de Robert Turcescu, drept beneficiarul uriașei excrocherii numite Arendarea celor 2500 de hectare de la Giurgiu.

Dialogul s-a desfășurat astfel:
Realizator: Din punctul acesta de vedere, mai ales că ADS este în subordinea Guvernului de cîteva luni bune, vi se pare vreo problemă că a ajuns acest teren arendat de Dan Voiculescu, prin intermediari evident?
Victor Ponta: Am cerut foarte clar o informare legată de legalitate. Că, în rest, că nu îi place lui Turcescu nu mă interesează, nu o să spună dl Turcescu cui să i se arendeze terenul. Nu există nicio problemă de legalitate. Dacă există vreo problemă de legalitate, vă arăt unde este sediul DNA, se depune plângere şi se fac cercetări.
Realizator: Dar, pe de altă parte, este o problemă de moralitate, în contextul în care vechea firmă, pe care am numit-o Grivco Agro, avea o datorie la stat importantă, de aceea nu s-a mai putut continua acest contract de arendă.

Victor Ponta: Nu, nu, staţi un pic, contractele se încheie pe baza legii. Vă daţi seama, o instituţie care era în coordonarea Ministerului Agriculturii, un personal administrativ, eu nu pot să verific dacă funcţionarul respectiv a fost moral sau imoral, eu pot să verific dacă a fost legal. Pe baza datelor puse la dispoziţie, a fost legal, dacă este ceva dincolo de asta, sunt convins că justiţia, Parchet, cine va fi, va verifica şi ne va spune.
Realizator: Concurs restrâns de oferte, cam aşa a sunat modalitatea prin care s-a ajuns ca terenul să fie arendat de această firmă.
Victor Ponta: Îmi cereţi nişte detalii pe care nu le cunosc.

Luați aminte la șiretlicurile Plagiatorului I al țării!
Îl apără pînă-n pînzele albe pe Dan Voiculescu.
Cînd își dă seama că faptele sunt evidente, îl ia în brațe pe deja binecunoscutul nu știu.

Victor Ponta se află în campanie electorală.
Păi dacă acum, cînd cerșește voturile românilor, el sare în apărarea uneia dintre cele mai mari afaceri de corupție din anii postdecembriști – arendarea pe nimic a pămînturilor statului unor băieți șmecheri din Agricultură, precum Dan Voiculescu – ce va face el cînd, ajuns la Cotroceni, nu va mai avea nevoie de voturi?

Țara va trebui să-și schimbe forma de guvernămînt:
Din republică semi-prezidențială, va deveni Republică Penală.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *