Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Cum îi dă Victor Ponta o copită lui Crin Antonescu, prefăcîndu-se că-l mîngîie

Pentru că Mihai Gâdea, ca orice om al Patronului, călătorește în străinătate, i-a ținut locul la Sinteza zilei nimeni altul decît Radu Tudor.
Nici o pagubă.

Dacă n-ai fi aflat înainte de emisiune că Mihai Gâdea e plecat, ai fi jurat că-n studio e tot el, fără ochii umezi, dar, în plus, cu o limbă mai moale față de insul lui Victor Ponta, să nu cumva să se supere amicul lui Dan Voiculescu de faptul că Antena 3 i-a pus la dispoziție o limbă care nu-i hîrtie igienică de lux.

A intervenit, ca de obicei, Victor Ponta, mort dacă trece o oră fără să fie starletă tv.
Din cîte am înțeles, împreună cu alți trei fomiști, moderatorul discuta împlinirea doi ani de la victoria USL în alegeri.

N-aș fi ciulit urechile dacă iresponsabilul vesel nu s-ar fi dedulcit din nou la bocirea USL, ruptă – zice el – din cauza sfătuitorilor lui Crin Antonescu:
La un moment dat, anul trecut, Crin a fost…, nu, aşa, într-o noapte, ci turnându-i-se în ureche de tot felul de oameni, pe care i-am şi nominalizat – i s-a spus: nu, nu există Băsescu şi anti-Băsescu, nu va mai fi adevărat, ne întoarcem la 2004, vei fi candidatul dreptei, o să te lupţi cu PSD. Până când s-a rupt USL, până când, iată, Crin nu mai este nimic acum şi până când visul pe care nu l-a reuşit în 2005 domnul Băsescu, acela de a uni PNL cu PDL şi de a face un mare partid prezidenţial în cadrul PPE, se împlineşte acum, recunosc, împotriva predicţiilor mele şi cred că şi ale dvs.

Nu e prima oară cînd Întîiul Plagiator al țării explică ruptura USL prin sfaturile primite de Crin Antonescu de la Sorin Roșca Stănescu, Cosmin Gușă și Rareș Bogdan.

Aparent, e în zicerile lui Victor Ponta o duioșie față de Crin Antonescu.
În realitate, e mai întîi o mare minciună și, mai apoi, o terfelire a lui Crin Antonescu.

O minciună, pentru că USL s-a rupt din ambiția lui Victor Ponta de a candida el la Președinție în locul lui Crin Antonescu.

O terfelire, pentru că a spune despre un politician c-a rupt o Alianță precum USL, punîndu-și în joc postul de președinte al Senatului și, iată, pe cel de președinte al PNL, pentru c-a dat curs unor sfaturi manipulatoare înseamnă a sugera că e un netot cu acte-n regulă.

Chiar și un politician de minim talent – ceea ce nu e cazul lui Crin Antonescu – decide un gest de proporțiile ruperii USL, pentru că așa a socotit el și nu pentru că a ținut cont de sfaturi răuvoitoare.

Toată stima pentru cei trei, dar e greu de crezut că, oricît de convingători ar fi fost, ar fi reușit să-l facă pe Crin Antonescu să rupă USL, deși acesta nu voia nici în ruptul capului.

Victor Ponta e pe cale să alieze PSD cu gaura la covrig care e Dan Diaconescu în politică.
Să credem că această neghiobie halucinantă e urmarea sfaturilor manipulatoare  ale Bogdan Teodorescu?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • de ce Crin nu riposteaza si nu combate propaganda, dle cristoiu?? ce e cu el?? se lasa terfelit, astia nu se opresc pt ca au marea teama ca va reveni… stiti ceva- intentii, planuri sau daca unelteste si el ceva?

  • nu va e dor de Crin?? cu ce am ramas in politica dupa retragerea lui? Numai cu murdarie, minciuna si lupta pt ciolan. Crin e altfel, avem nevoie de el, pare ca s-a retras de tot din spatiul public, cu el politica arata mai altfel…trebuie sa revina…deocamdata a multumit doar pe fb celor care il incurajeaza si il sustin…sa-i dam like si un mesaj frumos, plus un gest simbolic sa vada, in dezamagirea lui, ca sunt oameni care il apreciaza. IL VREM PE CRIN INAPOI!!https://www.facebook.com/CrinAntonescuPresedinte http://www.petitieonline.com/crin_antonescu_preedintele_romaniei_2014votai

  • Bogdan Teodorescu nu e atat de prost! As zice ca USL-ul s-a rupt pentru mult mai mult decat dorinta lui Ponta de a candida la presedintie. S-a rupt fiindca PSD-ul nu s-a putut schimba si nu a acceptat partajarea reala a puterii. De aici si candidatura lui Ponta si toate celelalte. Problema majora in Romania este ca toate partidele vor toata puterea. De ce oare. Pentru ca isi doresc mai mult. Nu cred ca asta este nevoia fundamentala. Au nevoie sa controleze toata puterea pentru a putea juca cat mai usor mascarada democratiei inr-un sistem de putere care in realitate functioneaza discretionar. Au nevoie sa se acopere institutional din toate directiile ca sa poata sa faca ce vor. Daca exista fisuri incep problemele, cum ar fi astazi cele legate de servicii si justitie.

  • Se aliaza cu domnu’ Dan pentru ca i s-a spus de catre consultanti ca nu poate castiga prezidentialele bazandu-se doar pe electoratul PSD, cu toata berea, toti mititeii si toate kilele de faina livrate de baroni. Mai ales in fata unui candidat argreat de toate segmentele electoratului de dreapta. Si atunci cauta si Dottore Tontache votanti pe unde mai poate gasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *