Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 12

Cum îi manevrează Victor Ponta pe tălîmbii din ACL ca să-l înjure pe Traian Băsescu fără motiv

Dacă mai avea cineva vreo îndoială că Alianța Creștin Liberală (ce nume tălîmb, parcă ar candida la președinție Patriarhul aliat peste noapte cu moaștele lui Ionel Brătianu!) stă catastrofal la capitolul strategie politică, eliminarea strofei cu Traian din Imnul Național cîntat la Țucătura cu 2.400 de inși și inse întruchipată de concubinarea dintre Convenția PDL și Congresul PNL de sîmbătă, 26 iulie 2014, i-o spulberă definitiv.

De ce au făcut prostia asta Vasile Blaga și Klaus Iohannis?
Pentru că au căzut în capcana abil întinsă de Victor Ponta, cel care, luînd în serios încă de anul trecut bătălia pentru cucerirea Cotrocenilor, și- a alcătuit o echipă de campanie profesionistă și urmează o strategie spectaculoasă, bazată și pe sondaje succesive de opinie de uz intern.

Strategii i-au spus lui Victor Ponta că electoratul de Dreapta care va veni sigur la vot e electoratul captiv al lui Traian Băsescu.
Asemenea lui Ion Iliescu de acum un deceniu, Traian Băsescu are un electorat fanatic, gata să vină la vot pentru el în orice condiții.
Cum poate fi ținut deoparte de Candidatul Dreptei pe trei sferturi unite electoratul lui Traian Băsescu?
Manipulîndu-l în așa fel încît să pară un defăimător dinspre Dreapta al lui Traian Băsescu.

Trebuie să te numești Vasile Blaga sau, mai rău, Klaus Iohannis, ca să nu-și dai seama că,  înjurîndu-l pe Traian Băsescu, nu-ți poți atrage electoratul anti-Băsescu hormonal, fie și pentru că Victor Ponta și Dan Voiculescu îl înjură pe Traian Băsescu mult mai convingător.

E mai mult decît semnificativ că și după ce întreaga sindrofie de la Palatul Parlamentului a fost o mizeră lepădare de Traian Băsescu a liderilor PDL, ajunși la guvernare numai și numai datorită lui Traian Băsescu, propaganda PSD a continuat să acuze noua Alianță de pro-Băsescu, de planul de a-l pune pe Traian Băsescu premier după cîștigarea prezidențialelor.

Prostie din partea acestei propagande?
Nici vorbă.
O manevră abilă pentru a-i face pe tălîmbii din fruntea noii Alianțe să-l înjure și mai tare pe Traian Băsescu de teamă să nu se creadă că sunt oamenii lui Traian Băsescu și, prin asta, să-și depărteze iremediabil electoratul captiv al președintelui.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Ma bucur ca ai inteles ce spun. Esti printre cei putini….Sper sa inteegi si asta: Ref la emisiunea de aseara de la B1 si la aprecierile nu prea onorante pe care vi le-a transmis moderatoarea va spun si eu ceva ca sa intelegeti dosebirea dintre dna deputat Minca si voi toti la gramada adica opozitia de aseara de la B1: Dle Predoiu,

    Aseara la Sorina Matei(B1) aceasta a criticat ceea ce ei i se pare a fi o lipsa de eficienta si de actiune concreta a opozitiei. Ea nu a dat cel mai potrivit exemplu asa ca adaugand ca raspunde si la vaicarelile lui Cpreda ca de vina „e televiziunile lui Ponta”(asa este dar…), sa il dau eu si poate veti pricepe ceva :

    Daca nu ai majoritate in legislativ si desigur nu ai nicio putere asupra executivuilui, daca Avocatul poporului este un agent al puterii politice azi majoritare si deci din cele trei puteri doar justitia mai functioneaza independent ,nu credeti ca in situatia de ex ref la dna Laura Georgescu de la CNA care chiar si daca Ponta ii cere pe fata(pe la spate evident spunandu-i sa nu accepte) demisia doar justitia o poate evacua de la CNA, singura masura eficienta este cea a PPDD realizata prin dna deputa Minca, adica plangerea la DNA ? De ce nu aveti si voi cojones sa faceti de astea sau doar aparentele si textele, frumoase desigur dar ineficiente adica de nivel Rica Venturiano, ca daca ar chema lumea in strada poate ar avea ceva eficienta, credeti voi ca sunt de dorit ? Desigur ca nu vei raspunde desi esti azi cel mai combativ posibil candidat cu sanse cas Johannis, bleaah, doar aparente teutonice fara acoperire.

  • Cred ca lui IC i-a slabit vederea sau, cine stie, la cate piruete a facut domnia sa, una in plus nu mai conteaza. Eu vad ca Alianta Crestin Liberala,il ignora pur si simplu pe TB , pe cand acesta, Presedinte al Romaniei in functiune, o ataca si o jigneste cu fiecare ocazie. Electoratul lui TB nu e fanatic in majoritatea sa, asa cum incearca sa sugereze IC, este un electorat mult mai educat decat al PSD-lui si are asteptari mult mai mari de la TB. Si, spre deosebire de jurnalistii cumparati la kg sau la bucata de politicieni, electoratul de dreapta este format in majoritate din oameni liberi si independent financiar de partide.

  • Chestia cu violarea imnului confirma optiunile Presedintelui!

  • Mai curand Matrozu’ ii injura pe cei din noua alianta de Dreapta fiindca s-au unit fara girul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *