Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Din ciclul Să ne crucim la ce spune Victor Ponta!
Azi: România e condusă de Forțe Oculte

Victor Ponta a dat duminică seara, la cererea sa expresă, un interviu în dublu exemplar celor două televiziuni huliganice ale Puterii: Antena 3 și România Tv.

De ce s-a cerut Victor Ponta la cele două televiziuni?
Pentru a declara public, în deplină conștiință, că tot ce s-a întîmplat din februarie 2014 pînă acum în România e Opera unor forțe oculte, care vor să împingă la Președinția României un om slab precum Klaus Iohannis, spre deosebire de el, Victor Ponta, care e un om puternic:
…nu doar că am eu informaţii, pentru că prin natura funcţiei mele, şi cea guvernamentală, şi cea politică, sigur că am acces la multe din lucrurile care se întâmplă în spatele scenei. (..). Dl Antonescu este victima unor oameni care de luni de zile, din 2013, l-au manipulat, l-au intoxicat, tocmai ca să îl aducă în acest punct.
Realizator: Şi ca să îl impună pe Klaus Iohannis? Ăsta a fost proiectul de la bun început sau Klaus Iohannis a intrat în proiectul acesta la un moment dat?
Victor Ponta: În acele laboratoare se testează tot felul de persoane. Cu cât persoana este mai puţin puternică din punct de vedere politic, cu atât este mai de dorit. Ca să vă spun mai direct, eu nu sunt bun din punctul de vedere al unor structuri pentru preşedinte, pentru că sunt preşedintele celui mai mare partid, sunt prim-ministru. Dl Antonescu are o activitate politică şi un partid, al doilea partid al ţării. Şi atunci trebuie găsit un preşedinte care să nu aibă niciun fel de rădăcini şi niciun fel de sprijin (…)
Realizator: Bun. Dle premier, dvs. vreţi să ne spuneţi sau ne-aţi spus oarecum explicit că există nişte forţe care vor să impună la conducerea statului, în funcţia de preşedinte, un om slab, un om care poate fi controlat.
Corina Drăgotescu: Fără rădăcini.
Realizator: Fără rădăcini, fără susţinere politică. Ca să ce?
Victor Ponta: Ca să nu se schimbe nimic după ce pleacă Traian Băsescu de la Cotroceni. Să se schimbe doar plăcuţa cu numele, dar, în rest, totul să rămână ca până acum.

România e membră a UE și membră NATO.
Premierul și șeful celui mai mare partid din țară, posibil candidat la președinția României, declară în cadrul unor intervenții în direct cerute de el că are date, obținute în calitatea sa oficială, că ruperea USL, pariul pus de Crin Antonescu pe 20%, obținerea de către PNL a scorului de doar 14 %, renunțarea lui Crin Antonescu la candidatură, iminenta alegere a lui Klaus Iohannis drept candidat la Președinție, negocierile pentru realizarea Dreptei Unite, toate sunt produsul acțiunii unor forțe oculte care vor să pună în fruntea țării un om slab, ușor de mînuit de ele.

Liderii americani, liderii Marilor Puteri occidentale, liderii  NATO, liderii UE aveau pînă acum convingerea că-n România există democrație.

Premierul României îi contrazice spectaculos, declarînd că-n țara în care el e premier, în țara în care partidul său se află la guvernare de doi ani, forțele oculte fac și desfac totul.

La finele acestei săptămîni, Victor Ponta a declarat că, deși purtător de cuvînt al campaniei lui Mircea Geoană, în 2009, a votat cu Crin Antonescu.
Acum declară trăsnaia cu forțele oculte.

Credeți că mintea i se întunecă de la o zi la alta?
Sau, de fapt, nu e vorba de asta, ci de faptul că n-are minte?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • VREAU O REVOLUTIE IMPOTRIVA CACANIILOR.PARCA SUNT TOTI CU CREERELE ATROFIATE.

  • Cred că Ponta are dreptate: dacă nu erau forțele astea oculte (ați uitat de flacăra violet pe care o pun în acțiune?), alianța PSD-UNPR-PC era votată de 80% din cei 90% prezenți la vot.

  • e grav.. grav de tot..

  • PONTA a luat-o in toate directiile prin miristea democratiei sale,mare e grădina,păcat ca gardul e mic…

  • Asa cum spunea un comentator acum cateva zile, Ponta are in cap numai strategii si incepe sa se incurce in ele.

  • MAESTRE,PONTA N-ARE MINTE NICI CAT O GAINA BEATA!!!

  • ha, ha! omul puternic…partzul si viorel…

  • de ce sa ne crucim cu Plagiatorul??? acum se pupa cu santajistul ,,senzational” DD!!!

  • Se pregătește de eșec la prezidențiale, și -i trebuie motiv pentru eșec. Își pregătește eșecul sau motiv pentru a nu candida.

  • VPonta incearca sa transmita mesajul: masonii, serviciile, mafia … ei conduc tara, fugiti, fugiti, sau daca nu…. dati-ne noua votul caci noi suntem mandri ca suntem romania si va protejam noi de aliantele oculte ale vestului…

  • gura prostului adevar graieste,e condusa de rusi de 25 de ani sau de prosti ,de idioti,de oameni fara caracter cum e Baselu,tot de forte okulteȘ)))))))))))))))))))0

  • În mare, gura păcătosului (premer al romaniei) adevăr vorbeşte. Lui Ponta, însă, puţin îi pasă de ţară, iar pe Antonescu îl deplange doar ca pe un posibil tovarăş de suferinţă.

  • De puternic ce e s-a aliat cu DD?

  • Simte ca e respins de anumite forte interne, precum si de unele externe. Si ca pentru candidatura de la toamna nu are decat sprijinul televiziunilor lui Ghita si a lui Felix si al baronilor rosii, tot mai mult luati la intrebari de procurorii si trimisi la bulau de judecatori. Cat de puternic a fost Dottore in cei doi ani si ceva de cand e premier a putut concluziona orice om dotat cu creier nu doar cu stomac si ficati.

  • Daca-l dadea laB1,era bine,era postul unde presteaza ofiterii sub acoperire[Matei,Turcescu,Pora,Tapalaga),cf spuselor matale.Daca-l dadea la Realitatea in emisiunea lui Bogdan Rares,era delir total:)))Totul era de bine,acum ca a dat la televiziunile „huliganice”cum le numesti mata,e de rau.Pana mai ieri erai protopit mereu la antene cu aia de-i vezi mari huligani acum.Eu zic ca,daca ati avea un limbaj de ziarist independent,v-ar face multa cinste!Asa,nu sunteti decat inca unul care face campanie cuiva si nu va mai crede nici dracu !Sa fim intelesi,nu ca ar fi Ponta vreun sfant,dar nici cu restul nu mi-e rusine!Si televiziunile sunt toate huliganice ,unele pt.unii,altele pt.altii!!!

  • De ce nu te-ai cracit si de Mircea Basesu ,santajistul lui Mondialul .Ce familie de ticalosi !Fete sărace cu duhu ,semianalfabete ,tatal-președinte ,jnapan ,mizerabil ,mafiot , unchiu Mircea santajist si curatau de tigan mafiot mama ,numita Prina Doamna ,fosta chelnarita a Hanul Ilisesti Suceava. , fiica de fost tortionar Toti elogiati si iubiti de maestru in ale jurnalisticii Cristoiu !

    • Faci de rusine Iasul cu apucaturile tale bolsevice.Daca tot vrei sa scrii ceva,uita-te in ograda PSD-istilor,incepand cu criminalul bolsevic Iliescu si terminand cu plagiatorul hot intelectual dovedit,Copy Paste.Si ce sa mai spun de puscariasul Premier Nastase 15 case.Apropo,ai citit cartea?

  • domnule Cristoiu,asta n-are minte nici cit unul de cinci anisori,e stilul care striga:mamaaa.mi-a luat lopaticaaa….cine draq il mai baga in seama pe retardul asta ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *