Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 12

Frizerii lui Victor Ponta de la televiziunea lui Sebastian Ghiță

La Conferința de presă de la Palatul Victoria, Joe Biden i-a zis lui Victor Ponta, domnule președinte.
Nu trebuie să fii jurnalist de mare pătrundere pentru a-ți da seama c-a fost o greșeală din partea oaspetelui, și prin urmare, să treci cu vederea momentul, s-au dacă ții neapărat, să-l invoci, să te amuzi nițel.
Ajunge să fii doar jurnalist pur și simplu.

Ce te faci însă cînd nu ești jurnalist, ci frizer al lui Victor Ponta?
Ca și frizerul care pîndește fiecare gest de-al tău pentru a te peria în vederea bacșișului din final,  jurnalistul care nu e jurnalist, ci frizer al lui Victor Ponta face din întîmplarea cu domnule președinte un eveniment epocal în viața României.

Miercuri, Victor Ponta a intervenit prin telefon la România Tv, televiziunea amicului Sebastian Ghiță.
A avut loc dintru început următorul dialog:
Realizator: Cum s-a întâmplat acest moment, în care vicepreşedintele american, nu oricine, vi s-a adresat cu „domnule preşedinte”, la Palatul Victoria?
Victor Ponta: Nu, nu ştiu. Probabil că a fost o simplă întâmplare. Important este mesajul şi anume acela că, de altfel aţi văzut, i-a mulţumit preşedintelui Băsescu pentru anii de colaborare. SUA au un parteneriat cu România şi acest parteneriat este important, indiferent de schimbările de la Bucureşti, cine ce poziţie ocupă, iar prin prezenţa aici a vicepreşedintelui Biden, acest mesaj a fost foarte puternic, că noi, alături de Polonia – consider eu – suntem, de fapt, cei mai importanţi aliaţi în regiune ai Americii.
Realizator: V-am întrebat în contextul în care, nu-i aşa, în ultimii ani, în România s-a spus mereu că noi aşteptam cumva de fiecare dată când au fost alegeri prezidenţiale, o undă verde şi din partea Washingtonului, şi de asta v-am întrebat dacă a fost sau nu întâmplător şi dacă această declaraţie v-a bucurat?
Victor Ponta: Nu, m-au bucurat alte declaraţii ale vicepreşedintelui Biden, nu aceasta. M-au bucurat declaraţiile că SUA garantează securitatea României, faptul că era la curent şi sprijină toate relaţiile economice, în special pe zona energiei, unde marile companii americane sunt în România şi ne ajută să ne dezvoltăm resursele şi capacităţile noastre de producţie, pe faptul că România e considerată aici un exemplu de succes pentru Moldova, pentru Ucraina, pentru Georgia, celelalte ţări care pot să vadă că România, mergând spre NATO, spre Uniunea Europeană, spre dezvoltarea economică, are practic ce oferi ca exemplu celorlalţi vecini ai noştri.

Observați la salariații lui Ghiță periatul de frizeri ai lui Victor Ponta.
Și pe Victor Ponta dînd bucuros din coadă.

Ptiu!
Dacă asta-i gazetărie, eu mă fac frizer!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *