Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 12

În Sfînta zi de Paști, să ne rugăm ca sufletul robului lui Dumnezeu, Victor Viorel Ponta, să nu mai fie chinuit de Demonul Traian Băsescu!

Frați români! Frați creștini!
Duminică, toți creștinii din lume – ortodocși, catolici, greco-catolici – sărbătoresc Paștele. De Învierea Domnului, în sufletul fiecărui creștin coboară o mare liniște sufletească, picurată de Cel de Sus.

Pînă și bandiții, violatorii, criminalii, jefuitorii, trădătorii și corupții se bucură într-o asemenea zi mare.
Numai în sufletul robului lui Dumnezeu, Victor Viorel Ponta, nu e pace.

Ascuns într-o unitate militară, el îl vede în continuare, chiar și-n această zi a Bucuriei pentru orice creștin, pe Traian Băsescu, Demonul a cărui gheară vrea să-l înhațe și să-l arunce în Iadul presei băsiste.

Frați români! Frați creștini! Să ne rugăm, în Sfînta zi de Paști, ca-n sufletul robului lui Dumnezeu, Victor Viorel Ponta, să se pogoare liniștea.
În noaptea de Înviere, aprindeți o lumînare și pentru sufletul chinuit al lui Victor Viorel Ponta!
Dumnezeu să-l ajute!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *