România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

În spatele candidatului Cristian Diaconescu se află Traian Băsescu?!

Plecarea Delegației FMI fără a încheia un acord cu țara noastră n-a provocat din partea Opoziției cine știe ce reacții.
Cele care au fost s-au redus la simple vorbe.
Își va fi spus cuvîntul, desigur, și diversiunea cu Grupul lui Tăriceanu, ordonată de Victor Ponta pentru a împinge în plan secund complicația  cu FMI.
Sigur însă și-a spus cuvîntul incapacitatea liderilor din Opoziție de a crea evenimente mediatice.

Există însă o excepție: Cristian Diaconescu.
Liderul Fundației Mișcarea Populară și candidatul PMP la prezidențiale a anunțat că va trimite o scrisoare board-ului FMI prin care să atragă atenția asupra felului în care Delegația FMI pare a fi căzut cu PSD la  „o mica intelegere, oarecum stranie, in ceea ce priveste informarea societatii romanesti, in ceea ce priveste continutul discutiilor”.

Într-adevăr, plecarea delegației FMI n-a fost urmată de o lămurire a românilor asupra a ceea ce s-a întîmplat în relația cu guvernul Ponta.
Bun cunoscător al afacerii, Cristian Diaconescu a depășit simpla vorbărie pentru un gest spectaculos.
Un fel de pîrîre a Delegației FMI la șefii de la FMI!

O simplă privire aruncată asupra perioadei trecute de la anunțarea drept candidat al PMP la prezidențiale ne dezvăluie un fapt mai mult decît interesant:
Practic au fost puține zile în care Cristian Diaconescu să nu fi pus la cale un eveniment menit al păstra în atenția presei.
Recunosc aici îndrumările lui Traian Băsescu, unul dintre politicienii care știu să creeze evenimente mediatice.

Mă înșel  cumva?
Dvs ce ziceți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „În spatele candidatului Cristian Diaconescu se află Traian Băsescu?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *