Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Marele ghinion al Elenei Udrea: Nu-i PSD-istă!

Elena Udrea și-a anunțat candidatura le șefia PMP.
Nu m-a surprins.

Cum nu m-au surprins nici două fapte de presă, ivite din anunțul Elenei Udrea.

  1. Știrea a devenit Breaking news pe site-uri și televiziuni.
  2. Talibanii de Dreapta, cei care au o influență decisivă asupra politicienilor de Dreapta, s-au grăbit să-i administreze ghionturi.

Despre rolul nefast din punct de vedere electoral al celor pe care i-am poreclit – încă de pe vremea CDR-ului – talibani, am mai scris.
Excepționali în redacții și cafenele, mai nou pe blog și Twiter, talibanii sunt zero absolut cînd vine vorba de România reală.
Dacă te-ai lua după ei, Ion Iliescu ar fi trebuit  împușcat încă din ianuarie 1990, iar PSD-ul șters de pe fața pămîntului politic postdecembrist. Din nefericire pentru ei, Ion Iliescu a cîștigat de două ori Președinția, iar PSD s-a manifestat electoral drept cel mai puternic partid din România.

– Bine, bine – vor spune cititorii – dar Traian Băsescu? Uite, el a cîștigat toate bătăliile electorale, deși a fost sprijinit de talibani.
– Da, voi răspunde eu, dar Traian Băsescu a cîștigat toate bătăliile electoralele tocmai pentru că n-a ținut cont de talibani.

Tot ce spun talibanii și talibănițele despre Elena Udrea e corect. Numai că Elena Udrea nu va cîștiga în veci o bătălie electorală dacă ține cont de indicațiile talibanilor și talibănițelor.
Pentru a cîștiga bătăliile electorale, Elena Udrea trebuie să țină cont numai și numai de România reală.

Știți care-i marele ghinion al Elenei Udrea?
Că nu-i  PSD-istă!
Dacă ar fost PSD-istă și nu politiciană de Dreapta, unde talibanii își impun normele lor, prea rigide pentru România reală, Elena Udrea n-ar fi avut nici o problemă să ajungă chiar șefa PSD.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Ioane o sa ajungi un Cacacios alaturi de Udrea .Poporul nu doarme falfaitule!!!!!!!!!

  • Asta spun si eu de cativa ani, Elena Udrea are gena pesedista, ea e accidental in zona de dreapta.

  • Pai Udrea a fost pesedista. De ce n-a ramas acolo?…

  • SCRISOARE CATRE ELENA UDREA
    Elena, stiu ca esti o femeie desteapta, altfel nu ma deranjam sa-ti scriu. Maine poti face istorie. Sau nu. Maine se poate naste partidul REFORMEI. Sau partidul REFORMEI AMANATE.
    Elena, stiu ca ai sustinere in partid. Multa. Stiu ca nu ai cum sa pierzi. Dar…mai stiu ca, tocmai s-au incheiat alegerile europarlamentare. Mai stiu ca ai muncit mult, enorm de mult, tu si intreaga echipa de campanie, pentru a obtine un scor bun. Un scor cu doua cifre. Un scor care ar fi putut fi argumentul decisiv in coalizarea intregii Drepte in jurul PMP-ului. Cu alte cuvinte, in jurul lui Traian Basescu.
    Scorul nu e rau pentru un partid abia infiintat dar nici indeajuns de bun pentru a reflecta increderea intr-o ALTFEL de politica. Doua treimi dintre romanii cu drept de vot au preferat, in continuare, sa stea acasa. Pentru ca, in viziunea lor, TOTI POLITICIENII FURA. Mentalul colectiv se schimba greu. Declicul mult asteptat nu s-a produs nici de data aceasta. Chiar daca oferta a fost un partid nou, o viziune noua, o ALTFEL de politica.
    Repet, te-ai straduit mult, ti-ai dat toata silinta, ti-ai directionat toata energia in slujba acestui proiect, ai fost port-drapelul PMP-ului, ti-ai depasit limitele.
    Rezultatul? Putin peste 6%.
    Acest scor trebuie sa-ti dea de gandit. Fiind o femeie inteligenta, vei intelege sper, ca in fruntea unui partid nou, e nevoie disperata de oameni noi, e timpul pentru fete noi.
    E timpul pentru fete proaspete. Pentru oameni ALTFEL. Pentru oameni vizionari. Pentru oameni cu un trecut impecabil, cu un CV care sa impuna RESPECT. Consideratie unanima, fara nici o fisura. Numai acest gen de oameni mai poate urni din case votantul absenteist si deloc idiot. Numai acesti oameni pot produce mult asteptatul DECLIC.
    Si ei exista, Elena. Sunt langa tine. Acolo, de-a dreapta si de-a stanga ta.
    Daca poti intelege momentul istoric de maine, vei face tu insati ISTORIE.
    Fa un pas in spate, nu ai nevoie de functii, esti EU si numele ti-e de-ajuns pentru a fi mai vizibila decat orice functie temporara.
    Scrie istorie. Indeamna-ti simpatizantii sa voteze asa cum cere MOMENTUL ISTORIC de maine.
    Esti tanara. Peste nu foarte multi ani, cand apele se vor fi linistit in politica mizerabila de astazi, vei fi, CREDE-MA, foarte mandra de tine si de gestul facut intr-un moment de surescitare politica maxima a alegatorului de si pretins de Dreapta.
    Inchei, urandu-ti multa intelepciune si…mult succes cu/lui Adrian Papahagi! Stiu ca il placi si, mai ales, stiu ca l-ai citit.
    O ZI MINUNATA!
    (gi)

  • Bine punctat. Madam Nutzy Parasutista s-ar incadra mult mai bine intr-un peisaj alcatuit din gangsteri psd-isti decat intr-unul format din cei care au orientari pro-occidentale.

  • Sa dea Dumnezeu sa gresesc dar imi reamintesc, acum in aceasta „efervescenta” a dreptei, un vis urat pe care l-am mai povestit pe bloguri : PCR 1(PSD et co) si PCR 2(PNL et co) etc
    Deci PMP trebuie sa supravietuiasca neaparat pentru a infrunta orice posibilitate atat de sinistra.
    Nu trebuie sa fuzioneze (da pentru aliante nu pentru fuziuni cu pierdere de identitate) si desigur daca nu poate avea in turul doi candidatul propriu sa facai ce a spus Basescu mai demult si anume ca in fata lui PONTA chiar de i se usuca mana va vota Antonescu.

  • Tara asta e ca Alba ca Zapada,adormita , Doar ca piticii in loc sa o vegheze si sa aiba grija de ea,pana la ipotetica trezire,o ***

    Piticii sunt politicienii,nu numai ca *** , o scot la produs ,asa adormita,o dau si altora ș))))) dar o si bat,ii smulg hainele si ii spun ca asa e normal,chiar daca ea,A c Z nu aude,nu simnte si nu stie ce i se intampla.Pitici nebuni si perversi,pitici care ar merita moartea,sau macar ani grei de oknaș))))))))))))))))))

  • tinand cont de Romania reala, nu pot sa nu observ totusi ca EU nu are statura de leadership necesara pt a deveni un pilon important al fortelor anti PSD asa cum a fost Traian Basescu. Pare a fi un bun manager dar nu un leader. E adevarat ca uitandu-ne la contracandidatii dansei (Adrian Papahagi, Funeriu …) acestia nu au experienta, realpolitik-ul necesar pt a conduce partidul. Problema cea mare a EU mai este si filonul pe care il aduce dupa dansa: vezi deputatul puisor si altii care sunt exact contrariul a ceea ce pretinde ca ar reprezenta partidul…. Sunt convinsa ca EU va castiga presedetia partidului. Eu ca alegator de dreapta sunt total debusolata: nu inteleg ce se petrece in PNL-PDL, PMP pare confiscat de aceleasi forte transpartinice care au confiscat Romania dupa revolutie, MRU nu se descurca a scoate FC mai la lumina … eu cu cine votez?

  • „Dacă te-ai lua după ei, Ion Iliescu ar fi trebuit împușcat încă din ianuarie 1990, iar PSD-ul șters de pe fața pămîntului politic postdecembrist.”si ?ar fi fost un mare ciostig pentru Ro.iliescu si acolitii lui au vindut tara.

  • Așa e, aveți dreptate ca de obicei,
    Elena Udrea nu e cu nimic inferioară Gabirelei Vrinceanu Firea. Dimpotrivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *