Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

România Tv, postul lui Sebastian Ghiță, îi face pe plac lui  Dan Voiculescu!

Oricît ar părea de ciudat, am urmărit în direct Conferința de presă a lui Dan Voiculescu.
Ziariștii și-au sacrificat după-amiaza de duminică și-au dat năvală la întîlnirea cu presa a unuia dintre cei mai bogați oameni din România, Patron de presă care cheamă la el la Grivco miniștri și chiar pe premier cînd are nevoie de un miș-maș cu statul.

Întîmplările din ultima vreme cereau explicații din partea lui Dan  Voiculescu.
Aceste explicații au fost refuzate pînă acum presei pe motiv că ele vor face obiectul unei conferințe de presă extraordinare.

Conferința de presă, anunțată de Dan Voiculescu nu fără huruit publicitar, se prefigura a fi acest moment al explicațiilor date presei independente și nu presei care-i ciugulește din palmă.

Spre stupoarea celor prezenți la conferința de presă, dar și a telespectatorilor, Dan Voiculescu a refuzat să răspundă la întrebările pentru care convocase reuniunea.

După ce ne-a informat că va finanța un nou ONG anti-Băsescu (credeți că i-l va da lui Mugur Ciuvică?) și o carte neagră a Justiției noastre (n-o va scrie el, ca orice bogătaș, va plăti pe alții s-o scrie!), Dan Voiculescu a anunțat că va răspunde doar la întrebări politice.

Se înțelege că numai un tîmpit ca ziarist se apuca să-i pună lui Dan Voiculescu întrebări politice:

  1. Dan Voiculescu anunțase o conferință de presă în care urma să răspundă întrebărilor despre el nu și despre politică;
  2. Refuzul de a răspunde la întrebările pentru care el reușise să strîngă atîția ziariști și să stîrnească atîta interes (toate televiziunile de știri au transmis în direct) era o insultă adusă presei noastre. Ea, presa, fusese invitată să asculte explicațiile unui personaj public la acuzațiile care i se aduc, de către DNA, dar și de către Presă, pentru a constata la fața locului că, hodoronc-tronc,  gazda voia să se discute despre politică;
  3. Redacțiile așteptau știri despre problemele lui Dan Voiculescu și nu despre ce crede Dan Voiculescu despre politică.

Cum jurnaliștii nu sunt tîmpiți, cei prezenți n-au ținut cont de șmecheria lui Dan Voiculescu, și s-au năpustit asupra interlocutorului cu întrebări despre problemele acestuia cu Justiția.

Un singur ziarist s-a grăbit să-i facă pe plac lui Dan Voiculescu punîndu-i o întrebare despre politică:
Aş vrea să ne spuneţi cum vedeţi dumneavoastră mişcarea UDMR de ieşire de la guvernare.

Știți de la ce televiziune era ziaristul care i-a făcut pe plac lui Dan Voiculescu?
De la Antena 3! vor striga mulți cititori.
Ei, bine, nu era de la Antena 3. Era de la România Tv, postul lui Sebastian Ghiță, poreclit Guiță Tv, pentru că înalță zilnic un nesfîrșit guițat se slavă lui Victor Ponta.

Dvs ce credeți?
Pițifelnicul care s-a grăbit să-i facă pe plac lui Dan Voiculescu a făcut asta, pentru că e un tîmpit sau pentru că asta i-a comandat Patronul, Sebastian Ghiță?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *