Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Se înființează UNPR 2, zis și PLR, partidul aproximativ al lui Călin Popescu Tăriceanu

La Sala Parlamentului se desfășoară Congresul unui așa zis Partid Liberal Reformator, în fapt, un soi de UNPR 2.
Ca și UNPR-ul lui Gabriel Oprea, supranumit Aproximativ doi morți, PLR e un partid aproximativ. Deși Călin Popescu Tăriceanu, acest prezervativ folosit al Famigliei Ponta, invitat de Căcănia Tv a lui Sebastian Ghiță și de Bulanul Tv a lui Dan Voiculescu să se deșarte politico- ideologic, îngaimă ceva despre Ionel Brătianu, mai nou revendicat strămoș politic nu numai de PDL-istul Vasile Blaga, dar și de PSD-istul Victor Ponta, în fapt, cum ar spune Rechizitoriul, noua formațiune are un singur punct de Program Politic:
Lingerea în sus și-n jos, dar și dintr-o parte într-alta, cu duioșie, să ivite asprimile limbii, a Înaltului Fund al lui Victor Ponta.

În istoria postdecembristă, guduratul, scheunatul și mieunatul în perspectiva unui ciolan s-au definit drept realități pentru multe partide. Nici unul dintre acestea nu-l întrece în materie de ciolan pe acest partid înființat de PSD în numele lui Călin Popescu Tăriceanu pentru ca baronii PSD să aibă, pe lîngă ibovnice propriu zise, și un partid ibovnic, cu care să iasă în lume drept liberali. PLR va primi posturi în Guvern, perpetuul însurățel  își va îngroșa contul în bancă, baronii PSD vor fura și mai zdravăn, Victor Ponta va plagia tot ce poate fi plagiat, iar liderii PNL din gașca lui Klaus Iohannis vor avea un partid refugiu în cazul în care Neamțul va intra apă. Și uite așa, România va merge înainte, ca să nu meargă înapoi!

 

 

 

 

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Se înființează UNPR 2, zis și PLR, partidul aproximativ al lui Călin Popescu Tăriceanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *