Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Tovarășul Ion Iliescu ia poziție de drepți în fața Tovarășului Ponta

Sîmbătă, 4 aprilie 2014, Ion Iliescu a fost solicitat de site-ul stiripesurse.ro să se pronunțe asupra anchetării de DNA a unor lideri PSD. Fostul președinte al României, actualmente președinte de onoare al PSD, un soi de capac pe oala de noapte care e partidul Penalilor, s-a pronunțat împotriva tentativelor de a-i apăra pe șobolanii Corupției:
stiripesurse.ro: Mai multi presedinti de Consilii Judetene ai PSD au dosare la DNA. Ce inseamna acest lucru pentru PSD?
Ion Iliescu: Justitia trebuie sa-si faca datoria, indiferent despre cine este vorba si partidul nu poate sa apere oameni care intra in conflict cu legea. Asta nu compromite partidul, ba din contra. Deci fiecare, indiferent de pozitia lui in partid sau in afara partidului, in acelasi timp este responsabil in fata legii si respectarii legilor, de aceea nu este nicio contradictie intre interesul de partid si respectarea legilor si institutiilor statului.

Presa s-a grăbit să salute această opinie ca una normală în corul de aberații ce se poate auzi de la conducerea PSD.
Miercuri, 9 aprilie 2014, același Ion Iliescu susținea public o opinie contrară celei de sîmbătă:
Președintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, este de acord cu declarațiile premierului Victor Ponta, conform cărora anchetele DNA sunt orientate către membrii PSD.
„Eu sunt de acord cu declarația pe care pe care a facut-o domnul Ponta, in calitatea sa de presedinte de partid si premier. Nu vreau sa nominalizez nimic, dar ceea ce a spus domnul Ponta este pertinent si realist. Nu intru in detaliu, dar in principiu sunt de acord cu ceea ce a exprimat domnul Ponta”, a declarat Ion Iliescu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

De ce-a zis miercuri Ion Iliescu altceva decît a zis sîmbătă?
A uitat să ia necesara doză de licitină?
A simțit nevoia să le facă o bucurie celor de la Antena 3, în neobosită căutare de ghionturi date Justiției?
Răspunsul e simplu.

Luni și marți, șeful lui Ion Iliescu în PSD, Victor Ponta a sărit în apărarea arestaților preventiv.
Și Ion Iliescu s-a grăbit să fie de acord cu Tovarășul Ponta.
Nu de alta, dar i-a intrat în sînge să fie de acord cu Tovarășul de pe vremea celuilalt Tovarăș, Nicolae Ceaușescu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • N-avea cum sa-l tina pe Ilici Nomenclaturistu’ prea mult cheful de a apara democratia si statul de drept. Doar cea mai mare contributie la halul in care arata Romanica astazi el a avut-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *