Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Trioul Ponta, Dușa, Oprea – mai tare decît analiștii CIA la un loc!

Deși am absolvit Bacalaureatul la vremea lui, dar nu mi-am dat doctoratul, totuși n-am înțeles nimic din ceea ce s-a întîmplat marți, 13 mai 2014, pe teritoriul nostru național.

Lovit de nevoia irezistibilă de a porni la război împotriva Federației Ruse, pe post de Babețică, Ginerele Victor Ponta a cerut țîfnos convocarea CSAT pentru a discuta situația din Ucraina.

Ce părere are el despre situația din Ucraina, părere solidă, care-l să-i îndreptățească o asemenea cerere?
Păi,  el n-are nici o părere.
Că doar n-o să credem că e părere și suflatul mucilor fără batistă declarația sa că în Ucraina e rău.
Rău și atît.

Drept răspuns la amenințarea lui Victor Ponta cu un miniCSAT de Famiglie, compus din Gabriel Oprea și Mircea Dușa, Traian Băsescu i-a invitat la Cotroceni pe membrii Guvernului pentru a le clarifica situația din Ucraina.

S-au dus de îndată: Victor Ponta, Gabriel Oprea și Mircea Dușa.

De ce s-au dus odată ce potrivit lui Victor Ponta, cei trei, alcătuind miniCSAT-ul, aveau o expertiză de excepție a situației din Ucraina nu vom pricepe în veci. Mai ales că potrivit lui Victor Ponta cei trei făcuseră o analiză de ședea mîța-n coadă. Una mai tare decît a analiștilor CIA!

Ce le-a zis Traian Băsescu nu știm.
Știm în schimb ce ne-a zis Traian Băsescu nouă, muritorilor de rînd, după reuniune.
Nimic altceva decît o opinie de talk-show despre referendumurile ilegale din Ucraina.

De ce s-au dus cei trei la Cotroceni?
De florile mărului electorale!
Pentru că și-au dat seama că era o ilegalitate miniCSAT-ul de Famiglie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *