Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Va trimite Victor Ciorbea la CCR Ordonanța privind Educația, această nouă Golănie a lui Victor Ponta?

Golănia de partid și de stat care e spulberarea Legii Educației printr-o Ordonanță de Urgență dată de Victor Ponta în disprețul Constituție nu poate fi contracarată decît dacă Avocatul Poporului, fostul premier PNȚD, Victor Ciorbea, o contestă la Curtea Constituțională.

Victor Ciorbea n-a dat nici un semn c-ar înțelege obligația de a contesta Ordonanța de Urgență, obligație determinată de:

  1. Democrația din România, care reclamă verificarea de constituționalitate a unei Ordonanțe care reglementează un domeniu vital al țării;
  2. Trecutul său de premier al CDR.

Plecînd de aici, am scris și vorbit că Victor Ciorbea pare un mituit de către Victor Ponta.
Miercuri însă, Victor Ciorbea a dat un Comunicat prin care informează opinia publică de existența unor cereri de a trimite Ordonanța la CCR.
Nu ne spune însă dacă o va trimite.

Miercuri seara, intervenind telefonic la Jocuri de putere în dezbaterea golăniei care e Ordonanța, i-am zis lui Rareș Bogdan că văd în Comunicatul de azi semnul că Victor Ciorbea va contesta OUG la CCR.

Aflat pe Drumul Damascului, Victor Ciorbea îl va vedea pe Domnul!
Dvs ce credeți, mă înșel?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Cine la pus pe Ciorbea in functiea de avocatul poporului ? Pnt-cd-ul ? Mama lui Stefan cel Mare ? Obama, Putin sau psd-ul feat. dl priministru ???

  • Fara sa cunosc legea, fara sa cunosc ordonanta lui Ponta, imi dau si eu cu presupusul precum o gaina zvabauga: Daca Ciorbea nu actioneaza acum si tergiverseaza lucrurile, ordonanta isi face efectul. Deci, pana cand picatele progenituri ale jmecherilor zilei nu-si vor vedea bacul in buzunar, Ciorbea nu va actiona ci se va gandi profund si indelung.

  • in primul rand de demersul OU se face vinovat nimeni alta decat „abranburica „pt. ca acesta termita a educatiei nationale isi dorea aceste lucruri inca din anii precedenti ca sa puna capat definitiv invatamantului ,asa de mult uraste ceva bine facut de fosta guvernare Boc incat a demolat-o caramida cu caramida.,iar in cel priveste pe cel cu lampita de miner care cauta inca luminita nici o grija pt. ca a pupat destul curul mitomanului ca sa poata rata acesta ocazie,credeti ca isi v-a rata viitorul de dragul loazelor ?nici vorba.!

  • De la cine sa aiba cineva asteptari? De la un hamesit caruia i s-a dat un os de ros? Ce sa-i recomande cineva lui Chiorbea, sa muste mana care l-a hranit?

  • Pentru cât a primit, Ciorbea e dispus să dea şi….o motivare a ordonanţei dacă i se cere de sponsori

  • HAI CU PUSCARIA!…
    Eugen Bejinariu, fost prim-ministru interimar in anul 2004, a fost audiat la DNA. Procurorii au fost interesati sa afle modalitatea prin care s-au efectuat achizitiile publice din domeniul IT, in acea perioada.
    Presimt ca multi pesedisti isi vor blestema zilele pentru nesabuinta de a-l fi desemnat pe Victoras in functia de presedinte de partid si, apoi, in cea de prim-ministru… :)))
    De unde a plecat totul?… In prostia lui, borfasul mitoman, innebunit de ura fata de Traian Basescu, a pus Corpul de Control al guvernului, aflat in directa sa subordonare, sa verifice si sa scoata din piatra seaca tot ”raul” produs de guvernele ”criminale” Boc si Ungureanu, in speranta ca, astfel, il va ingenunchia pe presedinte, aratand, vezi Doamne, natiunii, cat de HOTI au fost cei de dinainte si cat de CINSTIT e el, Ponta, si guvernul sau.
    Numai ca…
    Numai ca ”basistii” astia de la DNA nu s-au lasat imbroboditi atat de usor si s-au hotarat sa ia la puricat TOATE ACHIZITIILE PUBLICE, incepand cu anul 20001 si pana astazi. :))
    Asta-i tot.
    PS – Scapa cine POATE!…
    (adica, NIMENI!)
    (gi)

  • atatea modificari la o lege printr-o ordonanta….guvernul se substituie parlamentului…cum sa mearga o echipa cu atatia sefi de echipa….

  • Daca are aprobarea lui Ponta atunci Ciorbea va ataca O.G. la CCR.

  • Daca Ponta are interesul de a stinge scandalul Ciorbea va ataca ordonanta la CCR. Este f. probabil ca Ponta sa prefere, chiar cu riscul major ca ordonanta sa fie declarata neconstitutionala (in principal din motive procedurale: nu exista urgenta si nu poate guvernul sa reglementeze in acest domeniu) si astfel sa dispara un subiect important de critica impotriva sa. Nu ati vazut ca pana si unii mari sustinatori ai sai se jeneaza de unele chestiuni din ordonanta?!

  • cu stima opinia mea este ca cetateanul victor ciorbea deja este in tratatele de istorie trecut ca fiind o rusine nationala a Romaniei ,un ipocrit si un corupt fara nici un fel de morala simt etic sau notiuni despre democratie si statul de drept.vcitor ciorbea a distrus un partid istoric PNTCD si-a batut joc de toti taranistii care au murit torturati in puscariile comuniste,a intinat si intineaza memoria lui Corneliu Coposu ,cind a fost la guvernare a mintit si manipulat opinia pubica cu 200 de zile si 10 000 de specialisti ,a distrus economia tarii, a distrus sperantele si aspiratiile celor care au votat schimbarea in 1996 si l-a lasat plocon pe hitler de Romania-poetul elenei ceausescu -corneliu vadim tudor. Pe fondul razboiului din Kosova inca prezent in anul 2000 daca nu ar fi cistigat Ion Iliescu tara noastra putea intra si ea in razboi civil. Acesta este victor ciorbea in prezent otreapa PSD ului. In anii 1996-2000 la sediile PSD din tara atunci PDSR veneau primari si oameni din sate care efectiv plingeau si faceau cruci blestemind mafia si teroarea instituita de ciorbea si ai lui ,si nu toti din PSD sint baroni si corupti marea majoritate sint oameni ce cred in stinga si vor sa traiasca intr-o tara prospera la fel ca toti cetatenii tarii, iar astazi seful PSD doctorul victor viorel ponta il pune pe ciorbea Avocatul Poporului….este incredibila ipocrizia celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *