România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Victor Ponta are contract de declarații exclusive cu Măciuca Tv, zisă și Antena 3

9.44. Luni, 7 aprilie 2014. Victor Ponta iese de undeva. De unde? N-are importanță cînd e vorba de un dependent de camerele de luat vederi. Putea să iasă de sub duș, de la closet, de la o conferință sau de la un shopping plătit de Sebastian Ghiță, bancherul premierului. Important e c-a ieșit de undeva exact în brațele presei.

Are loc următorul dialog:
Reporter: Dle prim-ministru, deci, vineri aţi promis că răspundeţi la…
Victor Ponta: Acum ziceţi dumneavoastră, cu problema dumneavoastră.
Reporter: Nu e problema mea. E problema ridicată de dumneavoastră. Spuneaţi, vorbeaţi pe Facebook vineri despre o retragere…
Victor Ponta: Mă duc astă-seară la ANTENA 3 şi o să mă urmăriţi acolo.
Reporter: Ne spuneţi şi nouă dacă aveţi de gând să vă retrageţi din politică şi sub ce formă?
Victor Ponta: Vă spun diseară, da.”

Observație:
Curiozitatea presei e legitimă. Vineri Victor Ponta a postat pe Facebook un text ca fiind al lui, încheiat cu o peltea care ne spune că textul a fost scris de Bogdan Teodorescu în comun cu Anca Alexandrescu. Obișnuit din naștere cu plagiatul, Victor Ponta s-a grăbit să-l semneze ca fiind scris de el. Dată fiind controversa iscată de acest final, jurnaliștii i-au cerut lămuriri.

Ce face iresponsabilul vesel?
Face reclamă Antenei 3, poreclită de Mihai Tatulici, în noua sa carte, Măciuca Tv. Minimele norme ale democrației ar fi pretins ca Victor Ponta să răspundă întregii prese. Cum însă premierul României are un contract de exclusivitate cu un post privat de televiziune, el a refuzat să răspundă, păstrîndu-se pentru contactul cu o singură instituție de presă. Desigur, Guvernul României, cel puțin constituțional nu e proprietatea Famigliei Ponta. Pentru iresponsabilul vesel n-are importanță. Cîtă vreme stă în sondaje ca emirii pe un zăcămînt de gaze, îl doare undeva de democrație.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Victor Ponta are contract de declarații exclusive cu Măciuca Tv, zisă și Antena 3”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *