Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Victor Ponta îi dă un picior în gură lui C. P. Tăriceanu. C.P. Tăriceanu surîde fericit!

Ședința festivă dedicată aniversării Senatului s-a desfășurat în absența lui Traian Băsescu, tăiat de pe listă de acest  prost distins pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu. Chestionat de jurnaliști  asupra acestei situații, Victor Ponta a declarat:

Cred că a fost o situaţie anormală, ca multe alte situaţii anormale din aceşti zece ani de mandat ai preşedintelui Băsescu şi, sincer, îmi doresc foarte mult ca începând din decembrie asemenea momente în care preşedintele nu îl invită pe preşedintele Senatului, când preşedintele Senatului nu îl invită pe preşedinte şi multe altele, că au fost o mulţime în aceşti zece ani să nu se mai repete, pentru că ţine foarte mult şi de personalitatea preşedintelui ca asemenea conflicte să fie evitate. Evident că a fost o situaţie anormală.

Deși îi dă înainte cu ce l-a învățat Bogdan Teodorescu să spună în toate circumstanțele, chiar și cînd se scobește în dinți – Traian Băsescu e de vină! – Victor Ponta îi  dă un picior în gură lui Călin Popescu Tăriceanu. Toate datele arată că tăierea de pe listă a lui Traian Băsescu s-a făcut la ordinele lui Victor Ponta, veșnicul mire Călin Popescu Tăriceanu cerînd voie de la PSD și ca să-și  privească într-un anume fel nevasta. Cu toate acestea, Victor Ponta găsește de cuviință să eticheteze situația drept anormală,  situație pusă de el, desigur, pe seama lui Călin Popescu Tăriceanu. De ce procedează așa? Pentru că prostul distins pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu e tratat de Victor  Ponta, de ștabii PSD ca o prostituată de mîna a doua. Culmea e că această realitate, văzută de toată lumea, nu e luată în seamă de Călin Popescu Tăriceanu. Dvs ce credeți? De ce n-o ia în seamă Călin Popescu Tăriceanu:

  1. E înnebunit după postul dat de PSD?
  2. E amorezat de Victor  Ponta?
  3. E un oportunist perfect?
  4. E un neghiob?

Așa vor proceda PSD-iștii și cu un alt trădător: Stelică Tănase Contracost. După ce Stelică se va face de rahat dînd afară pe rupte de la TVR, Victor Ponta va ieși în public și, dînd satisfacție revoltaților din instituție, îl va debarca din fruntea bucatelor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Victor Ponta îi dă un picior în gură lui C. P. Tăriceanu. C.P. Tăriceanu surîde fericit!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *