Victor Ponta îi dă un picior în gură lui C. P. Tăriceanu. C.P. Tăriceanu surîde fericit!

Ședința festivă dedicată aniversării Senatului s-a desfășurat în absența lui Traian Băsescu, tăiat de pe listă de acest  prost distins pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu. Chestionat de jurnaliști  asupra acestei situații, Victor Ponta a declarat:

Cred că a fost o situaţie anormală, ca multe alte situaţii anormale din aceşti zece ani de mandat ai preşedintelui Băsescu şi, sincer, îmi doresc foarte mult ca începând din decembrie asemenea momente în care preşedintele nu îl invită pe preşedintele Senatului, când preşedintele Senatului nu îl invită pe preşedinte şi multe altele, că au fost o mulţime în aceşti zece ani să nu se mai repete, pentru că ţine foarte mult şi de personalitatea preşedintelui ca asemenea conflicte să fie evitate. Evident că a fost o situaţie anormală.

Deși îi dă înainte cu ce l-a învățat Bogdan Teodorescu să spună în toate circumstanțele, chiar și cînd se scobește în dinți – Traian Băsescu e de vină! – Victor Ponta îi  dă un picior în gură lui Călin Popescu Tăriceanu. Toate datele arată că tăierea de pe listă a lui Traian Băsescu s-a făcut la ordinele lui Victor Ponta, veșnicul mire Călin Popescu Tăriceanu cerînd voie de la PSD și ca să-și  privească într-un anume fel nevasta. Cu toate acestea, Victor Ponta găsește de cuviință să eticheteze situația drept anormală,  situație pusă de el, desigur, pe seama lui Călin Popescu Tăriceanu. De ce procedează așa? Pentru că prostul distins pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu e tratat de Victor  Ponta, de ștabii PSD ca o prostituată de mîna a doua. Culmea e că această realitate, văzută de toată lumea, nu e luată în seamă de Călin Popescu Tăriceanu. Dvs ce credeți? De ce n-o ia în seamă Călin Popescu Tăriceanu:

  1. E înnebunit după postul dat de PSD?
  2. E amorezat de Victor  Ponta?
  3. E un oportunist perfect?
  4. E un neghiob?

Așa vor proceda PSD-iștii și cu un alt trădător: Stelică Tănase Contracost. După ce Stelică se va face de rahat dînd afară pe rupte de la TVR, Victor Ponta va ieși în public și, dînd satisfacție revoltaților din instituție, îl va debarca din fruntea bucatelor.

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Victor Ponta îi dă un picior în gură lui C. P. Tăriceanu. C.P. Tăriceanu surîde fericit!”

📹 Videoblitz 📹
Loading
Invitații cristoiublog