Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 12

Victor Ponta mai că n-o face proastă în public pe madmoazela Ioana Petrescu, zisă și Usturoiu

În orice Guvern, chiar și-n cele din dictaturi, Ministrul Finanțelor e unul dintre cei mai importanți demnitari.
Importanța sa și, prin asta, și autoritatea sa sporesc dacă premierul e total străin de domeniul Finanțelor.
Ministrul Finanțelor în guvernul Ponta 3 e madmoazela Ioana Petrescu, alintată și Usturoiu.

Premierul Victor Ponta, de profesie procuror amator, n-are habar nici de meseria sa (n-a reușit nici măcar să plagieze el lucrarea de doctorat, i-a dat altuia comandă s-o facă!), d-apoi de Finanțe, profesie care presupune ceva școală.
În aceste condiții, intervențiile publice ale ministrului de Finanțe se presupun a fi marcate de autoritate.

Ia să vedem ce zice ministrul Finanțelor, ca să vedem ce ne așteaptă! spun cetățenii decoperind la televizor făptura ministrului.

Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, a declarat ceva la tv despre electorată.
Presa, luînd-o în serios, a difuzat și comentat pe larg declarația.

Reacția premierului?
”Asta încearcă să spună ministrul, dar nu are cum să spună în cuvinte foarte simple lucruri complicate. Încearcă şi ea, săraca, ce să facem…eu sunt traducătorul”.

Că fostul procuror Victor Ponta, care n-a reușit să întocmească un dosar nici de furt de găini, o contrazice pe cea pînă nu demult înfățișată drept un geniu al Finanțelor, nu e de mirare.

Am mai scris că madmoazela Usturoiu a fost pusă în vitrina guvernului Ponta numai și numai pentru ca noi, trecătorii, să ne uimim de CV-ul ei european, uitînd că dincolo, în încăpere, stau rîtanii PSD.

Păi dacă Victor Ponta o contrazice pe cea despre care noi credam că-i face politicile financiare, cu ce se ocupă madmoazela în Guvern?

Dar nu numai atît.
Premierul Victor Ponta mai că n-o face proastă pe Ioana Petrescu, totuși, unul dintre cei mai importanți miniștri ai Cabinetului.

La o asemenea golănie, o persoană cu o minimă demnitate s-ar fi supărat și și-ar fi dat demisia.
Nu e cazul madmoazelei Usturoiu.
Dacă avea o minimă demnitate nu accepta nici în ruptul capului să fie prostuța rîtanilor din PSD.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *