Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 12

Victor Ponta s-a dus în fine la Spălătorie. La Antena 3, desigur

Mînjit rău după întîlnirea de la Cotroceni cu ceea ce noi nu putem scrie, deoarece am răni sensibilitatea cititorilor, Victor Ponta s-a gîndit c-ar fi cazul să meargă la Spălătorie.
Mai ales c-au trecut deja cinci zile de la mînjire și, evident, oricît l-au parfumat televiziunile prietenoase, tot se simțea.

Pentru Spălare, Victor Ponta avea la dispoziție două firme specializate în așa ceva: România Tv și Antena 3.
Din nefericire, România Tv e Căcănia Tv, și Victor Ponta, venit aici la spălat, ar fi plecat mai rău mirositor decît a venit.
A ales în cele din urmă Antena 3.

În alegerea asta, a jucat un rol important și faptul că sîmbătă seara, la Spălătoria lui Dan Voiculescu, e de serviciu una dintre cele mai bune spălătorese ale Trustului Intact:
Sandra Stoicescu.
Sandra Stoicescu a fost un timp, la Antena 3, spălătoreasă de podele.
Dovedindu-se vrednică, a fost promovată, cu salariul corespunzător, la rangul de Spălătoreasă de persoane fizice.

Despre cum s-a dat leu paraleu Victor Ponta în fața Sandrei Stoicescu, picată în extaz numai la gîndul că-i soarbe virgulele puse anapoda, pentru că nu sunt plagiate, inutil să mai vorbesc.
Din desfășurare emisiunii, mi-a reținut atenția părerea lui Victor Ponta despre el însuși:
Încă nu am avut ocazia să văd ce ar face alţii dacă ar fi preşedinţi, dar eu am această obligaţie, pentru că am un mare avantaj, dacă vreţi. Am fost şase ani magistrat în puterea judecătorească, sunt parlamentar din 2004, cunosc ce înseamnă puterea legislativă, în Executiv, am fost în trei guverne. Deci pot să spun că cele trei puteri, în sens clasic, ale statului – Justiţie, Executiv, Legislativ – le cunosc ca practicant.
Realizator: Din interior.

Ați reținut?
Pînă nu demult Victor Ponta spunea că nu vrea să candideze la președinția României.
De aici plecînd, s-a răspîndit în presă teza unui Victor Ponta speriat de gîndul c-ar putea fi președinte de țară,  el care nici de președinte de colhoz n-ar fi bun.
Acum declară că e atît de bun de președinte încît are obligația patriotică de a ajunge la Cotroceni.

Cum reacționează Sandra Stoicescu la această fudulire hazlie?
Cum altfel decît gîngurind duios?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *