Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 12

Victor Ponta – viitorul președinte al unei țări numite Corupția

Site-urile presei independente au reprodus, vineri, 1 august 2014, un Comunicat al DNA din care cităm:
DNA precizeaza ca in 12 iunie 2014, Tribunalul Arges a admis propunerea Directiei Nationale Anticoruptie si a dispus arestarea preventiva a inculpatelor Mihai Iulia Maria (medic sef al Serviciului de Expertiza a Capacitatii de Munca si presedinte al Comisiei de Expertiza Medicala a Casei Judetene de Pensii si Asigurari Sociale Arges) si Sandulescu Camelia (medic in cadrul aceleiasi institutii) pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata. Doctorita Mihai Iulia Maria este acuzata de 495 acte materiale de luare de mita, iar Sandulescu Camelia de 602 acte materiale.
Cele doua doctorite sunt acuzate ca in patru luni au primit sume de bani cuprinse intre 100 si 200 RON si alte foloase de la persoanele care se prezentau la cabinetele de expertiza pentru incadrarea intr-un grad de invaliditate, revizuirea medicala sau prelungirea concediului medical.

Textul spune limpede celor care gîndesc cu capul lor și nu plagiază cu capul lor, așa cum se întîmplă cu Victor Ponta, că la Pitești s-a petrecut o operațiune de corupție tipică domeniului pensionării. Funcționare de la Expertizare luau mită pentru a face dosare false de pensionare. Dincolo de gravitatea cancerului românesc numit corupție, cazul de la Pitești trebuia sancționat exemplar, pentru că multiplicarea lui explică de ce nu sînt bani pentru pensii. Numărul celor pensionați de boală sau anticipat a crescut urieșește și pentru că funcționarii din acest domeniu întocmesc, în schimbul mitei, dosare false.

Asupra fenomenului au atras atenția mulți jurnaliști și specialiști, mai ales că reducerea numărului de persoane active face ca tot mai puțini români să întrețină tot mai mulți pensionari. Pensionarea ilegală are drept autori nu numai pe funcționarii corupți, dar și pe cetățenii dispuși să dea  mită ca să obțină un drept necuvenit.
Sub acest semn, Acțiunea DNA a avut drept scop și descurajarea celor tentați de a obține pensii prin mijloace ilegale.

Acțiunea DNA a fost ținta unei campanii abjecte la Bulanul Tv, postul căruia i se zice, oficial, și Antena 3. Deloc întîmplător.
Patronul Bulanului Tv, numitul Dan Voiculescu, are mari probleme cu Justiția pentru îmbogățirea sa spectaluoasă prin corupție calificată.
Oamenii de casă ai Patronului, precum Mihai Gâdea, se zbat să demonstreze că Justiția din România e ticăloasă și de aceea vrea să-l vîre pe Dan Voiculescu la pușcărie.

Antena 3 s-a năpustit asupa acțiunii corecte și necesare a DNA e de înțeles imediat.
Mai greu de înțeles imediat e lovitura dată DNA de Victor Ponta, prin anunțul că toți cei care au dat șpagă pentru a primi pensie ilegală vor fi amnistiați.
O asemenea declarație publică, făcută în deschiderea ședinței de Guvern, echivalează cu un îndemn de la nivelul premierului pentru ca cetățenii să dea mită funcționarilor publici în scopul dobîndirii de venituri ilicite.
Ulterior, Victor Ponta a  apelat la o șmecherie tipică prestației sale de golănaș:
A pus-o pe Rovana Plumb să declare că Legea amnistiei fiscale nu-i va privi și pe cei care au obținut pensii dînd mită.

Lovitura împotriva DNA și-a făcut obiectul.
Cetățenii au înțeles că alegîndu-l pe Victor Ponta președinte vor putea obține bunuri încălcînd legea.
Din acest punct de vedere, lovitura dată DNA e de înțeles.
Victor Ponta se vrea nu numai președintele Marilor corupți din România, dar și președintele micilor corupți.
Într-un cuvînd, președintele unei țări numite Corupția.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • coruptie a fost in cei 10 ani de domnie a besescului si haitei lui., DNA s-a trezit numai in ultimii 2 ani,de cand este Ponta la putere. Inca nu are putere cu cativa binfractori a besescului,dar AMR putin si ii va urmari si pe acestia;nutica de plescoi,ebeiul,ioana,videanu….

  • PLR – O ADUNATURA DE MAFIOTI SECURISTO-COMUNISTI, O ARIPA A MAFIEI PSD INFILTRATA PANA DE CURAND IN PNL

    In sfarsit s-au desconspirat. Iata ca frica de puscarie face minuni. De mult timp banuiam ca Tariceanu nu e decat un nenorocit de mafiot securist sub acoperire, un ”liberal” rosu infiltrat de mafia PSD in structurile PNL. De ieri am si dovada. Prezenta borfasului mitoman la asazisul congres al acestei gasti de viitori puscariasi (Tariceanu, Chitoiu, Stroie, etc.) m-a edificat pe deplin. Mi-a inlaturat toate dubiile. Cine se aseamana se aduna.

    Asadar, ce se intampla, chiar acum, sub ochii nostri?…
    Pai, sa le explicam si celor care au destula minte sa inteleaga.

    Mafiotii pesedisti sunt constienti de doua lucruri:

    1. Daca nu iese presedinte OMUL MAFIEI (Ponta)…PUSCARIE scrie la curul tuturor mafiotilor din tara aceasta!
    (e drept ca, prin absurd, si daca Ponta ar fi presedinte, tot puscaria ar fi destinatia finala (unchiul Sam stie de ce!), dar ei nu au inca suficienta informatie sa creada asta.)

    2. oricata manipulare ar produce, oricata media ar cumpara, oricat ar fura la alegeri, bazinul electoral al hotilor si tampitilor care voteaza MAFIA PSD nu poate depasi 43-45%. Ori, pentru a castiga e nevoie de 50%+1. Iata de ce s-a creat urgent acest PSD 2, numit impropriu PLR. Numit Partidul Liberal Reformator, evident, pentru a atrage fraierii liberali. Pentru ca, da, mai exista si dintr-astia.

    IATA DE CE ARIPA MAFIEI PSD DIN PNL (Tariceanu&comp) S-A DESCONSPIRAT, A IESIT LA VEDERE!

    V-ati prins acum?

    Asadar, OAMENI BUNI, la aceste alegeri prezidentiale va fi un razboi pe viata si pe moarte, asa cum nu a mai fost niciodata. Pentru ca, in mintea mafiotilor, aceste alegeri inseamna LIBERTATE sau PUSCARIE. In campania facuta lui Ponta (maimuta mafiei) se vor arunca bani cu nemiluita: zeci si sute de milioane de euro!!… Vor trece peste cadavre, vor minti cum nu au mai mintit niciodata, vor fura pe rupte, tineti minte ce va spun: VA FI MACEL!

    SUNTEM PREGATITI SA LE FACEM FATA?

    Cunoasteti vreun prezidentiabil in stare sa se lupte de la egal la egal cu CARACATITA MAFIOTA?

    Iohannis? :)) Predoiu? :))… Rasu-plansu’, nu-i asa?

    Din nefericire, singurul om in stare s-o faca terci e tot Traian Basescu.

    Sprijinindu-l deschis si cu toata forta pe Cristian Diaconescu. Afirmand raspicat ca isi doreste sa fie prim-ministrul Romaniei imediat ce Cristian Diaconescu va ajunge la Cotroceni.

    SCURT, CLAR si CONCIS!

    Si poporul il va mai urma o data, credeti-ma, stiu ce spun, vorbesc de aici, de la firul ierbii. Lumea manipulata de MAFIE a inceput sa se trezeasca.

    Tandemul CD-TB trebuie popularizat pe toate canalele media. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Baltirea in incertitudine costa VOTURI.
    (gi)

  • O singura corectura: Ponta nu va ajunge presedinte.

  • Se reinventeaza si se adapteaza la noile timpuri sloganul ; ” usd-ul e cu noi , fura ei , furam si noi ” .Mandri ca suntem…….”romani ” !

  • Asta ar trebui sa aiba efecte negative. Eu sper ca in Romania sunt mai multi oameni cinstiti decat infractori.

  • Luarea de mita trebuie trcuta in nomenclatorul de profesii.Desi sunt calificati la locul de munca bietii oameni nu profita de nici un instructaj de protactia muncii.

  • Pe langa pomanagiii care voteaza pentru mici, bere si kilul de faina la pachet, Dottore Viorel si gangsterii lui vor sa-si securizeze voturile tuturor categoriilor de potlogari. Anul trecut le-a reintregit pensiile sindicalistilor lui Dogaru, aia care se pensionau cu 85% din ultimul salariu umflat cu tot felul de prime si sporuri. De asemenea se tot vorbeste despre reluarea platii indemnizatiilor revolutionarilor inchipuiti. Acum a venit randul celor ce primeau pensii in cuantum mai mare decat le dadea dreptul durata stagiului de cotizare si a mamelor care au primit indemnizatii mai mari decat prevede legea. Gangsteri, pomanagii si potlogari mandri ca sunt romani si autodeclarati patrioti si iubitori ai unei tari pe care nu se jeneaza sa o spolieze cu orice prilej; asta e fratia celor care-l vor la Cotroceni pe Dottore Viorel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *