Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12

Vrea Pandele să fie arestat, ca să scape de nevastă-sa, Gabi Firea?

Citesc pe Hotnews:
”Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, a declarat, la Romania Tv, ca i-a spus sotiei sale, Gabriela Firea, sa nu intre in comisia Nana pentru ca vor avea ambii de suferit din cauza disputelor politice ce urmau a fi generate. Pandele a spus ca-i va spune in privat lui Traian Basescu ce l-a nemultumit in spusele acestuia legate de familia sa.
„In tineretea mea pe mare, l-am avut ca reper profesional pe comandantul de cursa lunga Traian Basescu. A fost unul dintre cei mai buni comandanti ai flotei romane”, a spus Pandele precizand ca nu a fost totusi prieten cu actualul presedinte al Romaniei.
„I-am spus doamnei senator Firea de cand s-a infiintat comisia Nana sa nu accepte sa intre in comisie pentru ca sotul doamnei este primar. Puteam sa fiu primar si in cea mai mica comuna din Romania si tot apareau discutii. Paratrasnetul comisiei de ancheta va fi primarul ca presedinte al comisiei funciare. I-am mai spus ca Legea 18/1991 lasa loc la interpretari. Ea nu a ascultat si a urmat linia partidului. Fiind o persoana cu notorietate, notorietatea ei a fost exploatata si a trebuit sa iasa in fata si a fost paratrasnetul comisiei de ancheta”, a spus Pandele referindu-se la propria-i nevasta.”

De precizat în chip necesar:
Traian Băsescu s-a referit la el, Florentin Pandele, cînd a zis că Gabi Firea ar putea să nu-și găsească soțul acasă într-o zi, sugerînd că ar putea fi arestat preventiv. Dacă e vorba de o amenințare, atunci ea îl vizează pe soț și nu pe soție.

Cum dracu atunci de soția depune plîngere penală pentru amenințare, iar soțul refuză s-o facă, ba mai mult, spune că nu se simte de loc amenințat?

Din punct de vedere juridic, plîngerea e o cacialma. Din punct de vedere omenesc, e o aberație. E imposibil de conceput, chiar și-n teatrul lui Eugen Ionescu, că soția are insomnii la gîndul că Traian Băsescu o să-i aresteze soțul, în timp ce soțul, posibil arestat, doarme sforăind. Să vrea Pandele să fie arestat ca să scape de nevastă-sa, Gabi Firea?

Declarîndu-mă incapabil să pricep ceva, îi rog pe cititori să mă limpezească.
Admițînd că mulți dintre ei sunt căsătoriți, poate-mi răspund la întrebarea:
Ce fel de căsătorie e asta dintre Florentin Pandele și Gabi Firea?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • F.F.MARE dreptate are Pandele ! Numai ca el trebuia sa stie ca are o sotie cu o f.mare personalitate si cu mari ambitii politice.Se va confirma ca acesta comisie,bomba atomica amorsata si aruncata in bratele primarilor,sefii comisiilor de retrocedare,ii va crea mari probleme lui Pandele !1. De asta dorea liniste !!.TB nu va pati nimic, poate doar sa piarda ceva bani,eventual.ACUM este randul opozitiei sa iasa la atac,sa ceara extinderea comisiei Nana ,mai ales in zonele in care primarii PSD sunt la 2-3-4 mandate ! Pandele a mirosit pericolul !

  • sa inteleg ca s-a inteles cu basescu sa-l ajute sa acape de nevasta ?

  • Diaconescu si Danut Liga trebuie opriti sa nu ajunga la Bruxelles deoarece un este condamnat la inchisoare si alt are cazier digital Ca sa puteti vedea ce spun UE despre acest lucru puteti cauta expresie””Danut Liga Tepe „”Danut Liga escrocherii „” Danut Liga spalarea de bani””Pana atunci sa nu uitati Danut Liga va manca din voturi de dreapta

  • ce a scris Caragiale, tine de patologia i poporului roman,e o fisa de observatie

  • Un popor balos , cartea Prostii de Liviu Rebreanu ar trebui sa fie trecuta pe steag,sa devina blazon,sa o citeasca tot romanul,sa jure pe ea ,ca pe Biblie,sa recite din ea cum ovreiul recita din Torah,cum arabul recita din Quran..Sa citeasca din ea inainte de culcare,sa fie legata in piele de vitel si cheutori din aur si sa fie purtata la brau de fiecare roman,,spre aducere aminte a ceea ce suntem-Dobitoci

  • circul firea-basescu e parte a coabitarii…pe principiul- noi ne tinem aproape spalatii pe creier, voi va tineti aproape spalatii pe creier. apropo de ce vom vota anul asta, noi astia cu pretentii de oarecare normalitate, il intervievati si dvs. pe Crin diseara?? 🙂

  • Ion Cristoiu, ai toate sansele sa ajunci cronicarul din cripta !

  • Va dați seama ca una e sa f . . . i. un senator si alta e sa f . . . i o femeie oarecare !

  • Mie jocul acesta penibil și patetic între cele două palate îmi pare un șcenariu foarte prost scris și jucat; s-ar putea să fie o înțelegere pentru a acoperii traficul dfe influență din biroul lui Ponta (datorită crivățului ce vine din Siberia). Asta ar mai trebui acum instabilitate și în România.

  • ca orice machedon cu frica de Dumnezeu, Pandele isi apara averea…. stie ce are de pierdut din toata afacerea asta in care l-a varat o femeiusca isterica

  • Eu am observat o alta ciudatenie, dom’Pandelica spune, citez: „doamna senator Gabriela Firea” si nu, simplu, sotia mea!?!? Probabil romanilor le place circul celor doi clovni mitomani, Ponta si Base, un circ deloc gratuit din pacate, pentru ca este contra vot si taxe mari de care tv au „uitat”. Eu zic sa schimbe locurile cu Gadea-agramatul si Turcescu-bunoara, nu s-ar simti diferenta.

  • Aha ! Deci in….”privat”:)

  • Legaturile subterane dintre protagonistii scenei politice nu ajung sa fie cunoscute prea des de catre opinia publica. Desi baronasul de Voluntari avea cele mai puternice motive sa se simta amenintat de atacurile Matrozului, observam ca sta mult mai calm decat soata. Sa nu uitam ca individul a facut parte din UNPR-ul lui Oprea care a ajutat ‘nspe guverne Boc sa se mentina la Putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *