Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Ziua cînd Victor Ponta s-a jucat de a Comandantul Suprem

La ora 13 și ceva, presa a fost informată că Victor Ponta va fi prezent, de la 20, în studioul Antenei 3 pentru un interviu. Cum Programul anunțat pentru weekend nu cuprinde această dare în bărci pe proprietatea lui Dan Voiculescu, e limpede că Victor Ponta s-a cerut la emisiunea lui Radu Tudor pentru a putea bate cîmpii fără a fi tras de mînecă nici atunci cînd  va delira de a binelea.

De ce s-a cerut Victor Ponta la Antena 3?
Pentru că murea de nerăbdare să spună națiunii, asemenea găinii care simte nevoia să-și cotcodăcească oul, că s-a jucat nițel de a Comandantul Suprem.

Dialogul de mai jos spune totul despre adevărul că Victor Ponta are o problemă cu țumburucul. Moare de plăcere să se joace cu țara în țărînă mai ceva decît puradeii cu mașinuțele pe covor.

Victor Ponta: Deci în primul rând noi nu am avut comandant suprem şi oricum nu avem. Avem un personaj care cu doamna Udrea umblă prin ţară. Din acest punct de vedere, am gestionat la nivelul Ministerului de Externe şi al celorlalte ministere şi am gestionat, din punctul meu de vedere – şi le-am spus miniştrilor şi celorlalţi exact cum trebuia să procedăm, şi anume, respectând angajamentele pe care România le are – şi angajamentele sunt foarte clare: o persoană aflată pe lista neagră, cum este Dmitri Rogozin, şi nu era doar el, mai era încă un deputat al Dumei, nu are voie nici să intre în România, nici să tranziteze România, motiv pentru care îi interzicem inclusiv trecerea prin spaţiul aerian. Sigur că totul a fost o provocare, dar eu vreau să spun foarte clar că România îşi asumă şi îşi îndeplineşte toate obligaţiile de partener al Uniunii Europene şi al NATO, şi din acest punct de vedere nici domnul Rogozin, nicio persoană aflată pe listele UE sau ale SUA nu are ce să treacă sau să intre sau să iasă din România în niciun fel, şi noi vom avea grijă a acest lucru să nu se întâmple. Asta trebuie să facă guvernul, asta am făcut. Am văzut noi declaraţii, că ne-a pus America… Nu ne-a pus nicio Americă! Noi vrem să fim cu SUA, cu Europa, ne-am făcut foarte bine treaba şi asta e! Am acţionat eu ca şi comandat suprem, dacă comandatul suprem era ocupat cu altceva, mi-am făcut eu această datorie.
Realizator: Este adevărat. Ca să spun aşa, sunteţi şeful operativ al ministrului de externe şi al ministrului apărării şi al ministrului transporturilor şi mă gândesc că vor mai urma astfel de provocări ale Rusiei.
Victor Ponta: Domnule Tudor, gândiţi-vă că lucrurile puteau degenera.
Realizator: Sigur.
Victor Ponta: Gândiţi-vă că puteam cere avioanelor de vânătoare româneşti să ia o decizie.

Așadar, jucîndu-se de a Comandantul Suprem, iresponsabilul vesel s-a gîndit la un moment dat să ridice avioanele de vînătoare  împotriva avionului lui Rogozin.

Vă imaginați o clipă că Victor Ponta chiar ar putea fi Comandat Suprem?
Dacă da, grăbiți-vă să emigrați!
Pînă nu începe Comandantul Suprem să se joace cu avioanele de vînătoare!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *